- 19 Nis 2021
- 10,359
- 23,988
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Güzel güzelPembiş ceketim ve bordo ayakkabı uyumu sizce nasıl
![]()
Yerimmmm seniSağol canım sen beğendiysen sorun yok![]()
Hakediyor amaSanırım pempiş ceket ve bordo ayakkabı deyince sizin aklınıza dolgun zarf geliyor![]()
Şıklığın zerafetin güzelliğin İzmir Şubesi paylaşım ve güzel resimler için teşekkürlerPembiş ceketim ve bordo ayakkabı uyumu sizce nasıl
![]()
Rica ederim canımMaşallah
Şıklığın zerafetin güzelliğin İzmir Şubesi
Şıklığın zerafetin güzelliğin İzmir Şubesi paylaşım ve güzel resimler için teşekkürler
![]()
İzmir in hatunları güzeldir .Rica ederim canımben güzel yorumun için teşekkür ediyorum tatlım benim
![]()
eee İzmirli olduğunuz belli olsun değil mi ama
![]()
KonuÇok narin ve zarifsiniz. Kombininiz , vücudunuz ile harika bir uyum sağlamış. Stiletto renk tercihiniz ise mükemmel. İşte İzmir kadını şıklığı ve güzelliği![]()
Çok teşekkür ederimİzmir in hatunları güzeldir .
Ama sen çıtayı çok yukarı da tutuyorsun .
Sadece güzelliğin değil zerafetin naifliğin seksiliğin ile masal gibi
Bana bir masal anlasalar seni dinlemek isterdim .
Daha tanışamadan hayran bıraktın .![]()
Çok teşekkür ediyorum çok incesiniz güzel yorumunuz beni çok mutlu ettiÇok narin ve zarifsiniz. Kombininiz , vücudunuz ile harika bir uyum sağlamış. Stiletto renk tercihiniz ise mükemmel. İşte İzmir kadını şıklığı ve güzelliği![]()
Ama çok güzel mesajlar yazıyorsunuz beni utandırıyorsunuz çok hoşunuz bir okadar da kibar burada bu kadar kibarsanız görüşmede kim bilir nasıl olursunuz teşekkür ediyorum güzel düşünceleriniz içinKonu@Cansel Ulusoy olunca şıklık zerafet zaten üstad .
Çok güzel tanımlamışsınız
Ancak ......
Kendisine ne giyse yakışacağı kanaatindeyim
gibi kendisi
Maşallah![]()
Senle her kombin çok seksi kiPembiş ceketim ve bordo ayakkabı uyumu sizce nasıl
![]()
<hem tatlı, hem seksi, hem şirin, hem ateşlisinPembiş ceketim ve bordo ayakkabı uyumu sizce nasıl
![]()
öpüyorum her yeriniPembiş ceketim ve bordo ayakkabı uyumu sizce nasıl
![]()
Ama çok güzel mesajlar yazıyorsunuz beni utandırıyorsunuz çok hoşunuz bir okadar da kibar burada bu kadar kibarsanız görüşmede kim bilir nasıl olursunuz teşekkür ediyorum güzel düşünceleriniz için![]()
Bize umut veren her masal, aslında iyi yüreğin zaferini simgeler masallarda hep iyiler kazanır çünkü masalları hep iyi yürekliler yazar .sizinle masal yazsak ( yazacağız inş ) o masal mutlaka iyi olacaktır .Çok teşekkür ederimcanım çok naziksin umarım en kısa zamanda tanışırız
belki biz bir masal oluruz bebişim
Desene tanışsak neler olur acaba![]()
Ben de öyle umut ediyorum. Her zaman aklımdasınızok teşekkür ediyorum çok incesiniz güzel yorumunuz beni çok mutlu ettiumarım en kısa zamanda tanışırız
![]()
![]()
Teşekkürler bebişimSenle her kombin çok seksi ki
Hepsi bir arada gibi<hem tatlı, hem seksi, hem şirin, hem ateşlisinofffff, offf
![]()
Bende severim Sezen Aksu'yu beğendiğim bir şarkısı aynı zamanda çok teşekkür ederim canım benimSezen Aksu’ dan “ İzmir’in kızları “
Şarkısı eşliğinde Bu güzel hatunun fotoğraflarına bakmanızı paylaşımlarını okumanızı tavsiye ederim
İlk günden beri diyorum ; İstanbulun eksik yanlarından..![]()
Bence herşey karışırÇoooooook şık...
Güzele ne yakışmaz...![]()
Eskilere mi götürdüm siziLisedeyken bu şiiri kız arkadaşıma yazmıştım çok duygulandım ya
Aklınızda mı yoksa yanınızda mı olmalıyımBen de öyle umut ediyorum. Her zaman aklımdasınız![]()
En kısa zamanda aklımdan çıkarıp , yanımda olmanızı tercih ederimAklınızda mı yoksa yanınızda mı olmalıyım![]()
Bende öyle olacağını düşünmüştüm doğru bir kararEn kısa zamanda aklımdan çıkarıp , yanımda olmanızı tercih ederim![]()
Şuan daha görmeden her bir kareniz aklımda kaldığına göre , sizi yaşadığım zaman da tüm benliğime kazınacağınıza eminimBende öyle olacağını düşünmüştüm doğru bir kararyanımdan ayrılıncada tekrar aklınızda kalabilicekmiyim bakalım
![]()
Teşekkür ederimŞuan daha görmeden her bir kareniz aklımda kaldığına göre , sizi yaşadığım zaman da tüm benliğime kazınacağınıza eminim![]()
Eskilere mi götürdüm sizi![]()
Umarım o gün sizin için güzel geçmiştir öyle düşünüyorum iyi bir hatıra olarak kalmıştır kalbinizdehemde çok eskilere
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!