- 19 Nis 2021
- 10,359
- 23,988
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Tabi tabiBakalım siz karar verebilecek misiniz
Anlık
inci kolyem olmazsa olmaz süslü Şirine
![]()
Tabi tabi
Bu güzelliği , anlamlandıran obje inci kolye zatenonsuz olmaz
![]()
İnci gibisinBakalım siz karar verebilecek misiniz
Anlık
![]()
Ben sende karar kıldım bebeğim. Gerisi teferruatBakalım siz karar verebilecek misiniz
Anlık
![]()
Hahaaa bilmem ki olsun muİnce kolyenin güzel görünmesini sağlayan Cansel Hanımın vücut güzelliği ve seksiliği olmasın![]()
Canımsın teşekkür ediyorumİnci gibisin
Sen ne taksan ne giysen aklımız sende kalıyor .
Aksesuar sizi rahat ettiren bir detay
Ancak o güzel boyun muhteşem fizik aksesuarda olmadan da şahane hele ki inci kolyenin altındaki güzel iki noktalara değinmeden edemeyeceğim
Maşallah sizex41
İşte bu harika bebeğimBen sende karar kıldım bebeğim. Gerisi teferruat![]()
Her ikiside olabilir araştırmalar devam ediyorSeksiliğin kitabını mı yazdınız yoksa kitap sizin üzerinize mi yazıldıaç kapıyı ben geldim
![]()
İnci sadeliği ve zarafeti simgeler ki siz zarafet ve güzellik için yaratılmışsınızCanımsın teşekkür ediyorum
Evet aksesuarları çok severim özellikle inci detaylı olması sebebi nedir bilmiyorum kadını çok zarif gösterdiğini düşünüyorum![]()
Sanırım en çok önemli olan o iki nokta mı![]()
Maşallahİnci sadeliği ve zarafeti simgeler ki siz zarafet ve güzellik için yaratılmışsınız
Ayrıntılar bütünü oluşturur .
Tabi ki noktalar da önemli
Bütüne bakınca zaten söylenecek söz kalmıyor her detayı ile şahane saçtan ayaklara kadar .
Hele ki nezaketiniz buradan bile hissediliyor .
Zeka ve seksiliğinize kurabilecek cümle bulamıyorum ki daha tanışamadık bile .
Buradan hissettirdikleriniz .
Hep mi güzel olur bi kadın hep mi çiçekBakalım siz karar verebilecek misiniz
Anlık
![]()
Çok güzel bir tespit maşallah kitap sanırım onun üzerine yazıldı sevgili redkit009Seksiliğin kitabını mı yazdınız yoksa kitap sizin üzerinize mi yazıldıaç kapıyı ben geldim
![]()
Ah çektim seni görünceBakalım siz karar verebilecek misiniz
Anlık
![]()
Ben iki muhteşem inci görüyorum. Okşanası, öpülesi, emilesi...Bakalım siz karar verebilecek misiniz
Anlık
![]()
Bence olmasın ten tene olsun snele seksi güzelBakalım siz karar verebilecek misiniz
Anlık
![]()
Çok teşekkür ediyorumİnci sadeliği ve zarafeti simgeler ki siz zarafet ve güzellik için yaratılmışsınız
Ayrıntılar bütünü oluşturur .
Tabi ki noktalar da önemli
Bütüne bakınca zaten söylenecek söz kalmıyor her detayı ile şahane saçtan ayaklara kadar .
Hele ki nezaketiniz buradan bile hissediliyor .
Zeka ve seksiliğinize kurabilecek cümle bulamıyorum ki daha tanışamadık bile .
Buradan hissettirdikleriniz .
Senin çiçeğinim ben canımın içiHep mi güzel olur bi kadın hep mi çiçek![]()
Yaaa öyle demeyin lütfen gerçekten utandırıyorsunuz beni teşekkür ediyorumÇok güzel bir tespit maşallah kitap sanırım onun üzerine yazıldı sevgili redkit009![]()
AlındımÇok teşekkür ediyorumbunları görüşmeden hissetirdiysem ne mutlu bana çok incesiniz sizi tanımak için sabırsızlanıyorum
![]()
![]()
![]()
![]()
Canımsın bebişim çok teşekkür ediyorumKendimi gözlerinden alamazdım heralde, yüzüne bakıp huzur bulduğum nadir insanlardansın, o yüzden diğer detaylara takılmıyorum
Ayyy niye alındınız kıyamam sizeAlındımüstadımı tamam onu tanımayanlar şanssız da
peki beni ?
![]()
Sanki bende öyle bir ahhhh sesi duydum uzaklardanAh çektim seni görünce
Bak yaaa nerelere bakıyorBen iki muhteşem inci görüyorum. Okşanası, öpülesi, emilesi...![]()
Yok inci kolyesiz olmazBence olmasın ten tene olsun snele seksi güzel![]()
Ben İstanbul'a gelsem İzmir'e yollamazsınız diye korkuyorumSenin kalıcı olarak İstanbul’a gelmen lazım
Yok yok sen üzülme.. ne kırmak ne kırılmak söz konusu olamazkonu sen olduğunda
@Cansel Ulusoy
Arada yollarız yaBen İstanbul'a gelsem İzmir'e yollamazsınız diye korkuyorum
Tamam üzülmem ozaman sizde üzülmeyin ama![]()
Arada yollarız yao kadar da insafsız değiliz hani
![]()
Ne yalan söylim , ben de inanmadımHiç inanmadım ki nedense
![]()
Evet o benim işteSanki bende öyle bir ahhhh sesi duydum uzaklardan![]()
Bakalım siz karar verebilecek misiniz
Anlık
![]()
Bende karasız kaldım nereden başlasam diyeBakalım siz karar verebilecek misiniz
Anlık
![]()
Sexy loveBakalım siz karar verebilecek misiniz
Anlık
![]()
Maşallah üstad aYaaa öyle demeyin lütfen gerçekten utandırıyorsunuz beni teşekkür ediyorum
@redkit009 benim bitanem hemde çok tatlı kendisi ayrıca çokta kibar anlayışlı
![]()
hepsinden var işte
![]()
Teşekkür ederim üstad valla hatun yazdırıyor düşündükçeÇok güzel bir tespit maşallah kitap sanırım onun üzerine yazıldı sevgili redkit009![]()
Hem seksi hem de bir o kadar naif ya utanmanı yerimmmYaaa öyle demeyin lütfen gerçekten utandırıyorsunuz beni teşekkür ediyorum
@redkit009 benim bitanem hemde çok tatlı kendisi ayrıca çokta kibar anlayışlı
![]()
hepsinden var işte
![]()
Ben gerçek inci meraklısıyım ne yapabilirimBak yaaa nerelere bakıyor![]()
Hahaaaa işte bu harikaNe yalan söylim , ben de inanmadım![]()
Bence iyice düşününBende karasız kaldım nereden başlasam diye![]()
Teşekkürler bebişimSexy love
Evet kesinklee katılıyorumMaşallah üstad a
Ama ilişkiler de ayna yansıması vardır
Demekki siz bu güzel hislere vesile oluyorsunuz
Saygı ve sevgi ile....
Kıyamam rakı ya mı veriyorsunuz kendinizi ahhh benim yüzümden hepsi bunlarınkararı vereli çok oldu da.. mesafeler aklımıza geliyor ve kendimizi rakı sofrasında buluyoruz![]()
CanımsınTeşekkür ederim üstad valla hatun yazdırıyor düşündükçe![]()
Senin o güzel kalbini öperim ben az çok tahmin ediyorum da heyecandan elin, ayağın dolaşıyor o tatlı hallerini yerim seninHem seksi hem de bir o kadar naif ya utanmanı yerimmmteşekkür ederim bende aşkımm sana karşı bende tüm güzel duygular var işte naparsın
yanında birde kalbimin duygularını bilsennn bide
![]()
İnci önemli bebişim doğru yoldasın devam et ama gerçek incilerleBen gerçek inci meraklısıyım ne yapabilirim![]()
Çok güzel olmuşsun canımmmBakalım siz karar verebilecek misiniz
Anlık
![]()
Ben teşekkür ederimTeşekkür ederim balımmm![]()
![]()
![]()
![]()
Sen sıranı bekleAlındımüstadımı tamam onu tanımayanlar şanssız da
peki beni ?
![]()
Çok daha fazlası hissettiklerim .Çok teşekkür ediyorumbunları görüşmeden hissetirdiysem ne mutlu bana çok incesiniz sizi tanımak için sabırsızlanıyorum
![]()
![]()
![]()
![]()
Ben sıramı beklerim abi öncelik büyüklerin ve üstatların sonrasında senin tavsiyelerin ne biliyorsun yollar açılıyor senin tavsiyelerini en iyi benim dinlediğimi de herhalde biliyorsundurSen sıranı bekle
Ben 2 senedir bu güzelliğe ulaşmaya çalışıyorum
Bazen denk gelmeyince gelmiyor
Ama şartları zorlayacağım .
Sevgiler ...
Çok daha fazlası hissettiklerim .
Çok güzel sohbet edebileceğimizi çok güzel sevişebileceğimizihissediyorum .
Umarım hayat denilen bu yolda denk gelip mutlu anlar anımıza bu tanışabilmeyi ekleriz
Saygı ve sevgi ile ...
Seviliyorsun ....Ben sıramı beklerim abi öncelik büyüklerin ve üstatların sonrasında senin tavsiyelerin ne biliyorsun yollar açılıyor senin tavsiyelerini en iyi benim dinlediğimi de herhalde biliyorsundur@yasakelma80
Gerçek incileri takip edersem, elmasa ulaşırım diye tahmin ediyorum. Ne dersin?İnci önemli bebişim doğru yoldasın devam et ama gerçek incilerle![]()
Kesinlikle katılıyorum bazen şartlar zorlasada denk gelmiyor haklısınız bende sizinle tanışmayı çok istiyorumSen sıranı bekle
Ben 2 senedir bu güzelliğe ulaşmaya çalışıyorum
Bazen denk gelmeyince gelmiyor
Ama şartları zorlayacağım .
Sevgiler ...
Bende aynı fikirdeyim güzel bir görüşme olacağından eminim görüşmek, tanışmak dileğiyleÇok daha fazlası hissettiklerim .
Çok güzel sohbet edebileceğimizi çok güzel sevişebileceğimizihissediyorum .
Umarım hayat denilen bu yolda denk gelip mutlu anlar anımıza bu tanışabilmeyi ekleriz
Saygı ve sevgi ile ...
Yani bir düşünmem gerek elmasa sanki biraz ulaşmak zor gibi görünüyor mu acabaGerçek incileri takip edersem, elmasa ulaşırım diye tahmin ediyorum. Ne dersin?![]()
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!