- 18 Ağu 2025
- 115
- 122
- 29
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Nereden başlasam bilemiyorum diyerek başlamak istiyorum
Hazal'la çok kez görüşme yapmış biri olarak halen foruma girince elim onun sayfasına gidiyor ilk. Çok tatlı bir kız, sempatik de.
Yine Ataşehir'de aynı otelde 4 saatlik görüşme sağladık. Tam vaktinde, şu ana kadar üzerinde gördüğüm en güzel elbisesiyle odaya geldi. Ona aldığım birkaç küçük hediye ile elbiseyi kombinleyince de çok yakıştı. Biraz sohbet muhabbet derken üzerine atlamam çok zaman almadı. Bıcır bıcır manita cidden
Kendisinin de bildiği üzere seansları uzun tutmayı seven biriyim ama yalan yok ilk seansta kendimi çok uzun süre tutamadım
Kendi sınırları içerisinde her türlü pozisyona uyumlu. Ayak fetişim olmamasına rağmen ayak fetişi başlatabilecek birisi
Ama iyi bir m*me gurusu olduğumu düşünüyorum ve tam kıvamında ve yumuşaklıkta, ben o kadar diyeyim.. Teni de zaten çok yumuşak. Ama beni bitiren nokta o masumca gülüşü ve inlemeleri.. en çok HAZALdığım kısım orası. En sevdiğim özelliği de yatakta yönlendirilebilir bir partner, pozisyonları sizin şekillendirmenize izin veriyor ve iletişimi de onu destekleyici.. Yatakta baskın taraf olmayı sevdiğim için bu benim için çok önemli. Tabi ki de saygı çerçevesi içerisinde baskınım.
Seans aralarındaki tatlı sohbetine de +1
Hep iyi insanlarla karşılaşman dileğiyle, yani yeniden görüşmek dileğiyle
Seviliyosun Hazal ...
Hazal'la çok kez görüşme yapmış biri olarak halen foruma girince elim onun sayfasına gidiyor ilk. Çok tatlı bir kız, sempatik de.
Yine Ataşehir'de aynı otelde 4 saatlik görüşme sağladık. Tam vaktinde, şu ana kadar üzerinde gördüğüm en güzel elbisesiyle odaya geldi. Ona aldığım birkaç küçük hediye ile elbiseyi kombinleyince de çok yakıştı. Biraz sohbet muhabbet derken üzerine atlamam çok zaman almadı. Bıcır bıcır manita cidden
Kendi sınırları içerisinde her türlü pozisyona uyumlu. Ayak fetişim olmamasına rağmen ayak fetişi başlatabilecek birisi
Seans aralarındaki tatlı sohbetine de +1
Hep iyi insanlarla karşılaşman dileğiyle, yani yeniden görüşmek dileğiyle
Seviliyosun Hazal ...