Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Nötr Görüşme Beklenenin karşılığı bu değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

smix

Normal Üye
15 Mar 2023
5
31
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu forumda yaklaşık bir bir buçuk senedir varım. Etilerde biri ile başladığım görüşmelerde çok spesifik insanlarla görüştüm. Yaklaşık 7-8 kişi ile görüşmüşümdür bu forumda ama olumlu referans yazacak kadar bir tek kişi oldu görüşmelerimde o da formdan ayrıldı. Neden ona gitmedin derseniz karşısı akşam saatlerinde müsaitim zor oluyor. Bu taraftan devamlı görüşecek birini aradım.

Nora ile de bu vesileyle diğer formda gördüm ve direk yazdım o sıra tatile gideceği ve ben de il dışında olduğum için denk getiremedik. Dün akşam İstanbul'a dönmem ile birlikte yazmıştım çok geç yazmıştım sağ olsun cevap verdi nakitim yoktu çeyrek falan dedik olmaz dedi arkadaşına yönlendirdi ben de bizzat onunla görüşmek istediğimi ilettim.

Konuma gelirsek gayet ulaşılabilir bir yer park sorunu olıur ama toplu taşıma ile çok rahat ulaşılabilir.
Noraya gelicek olursak gayet hoş ve güzel bir kadın hiç kuşkunuz olmasın bu yönden.

Görüşmeye gelecek olursak neden olumsuz görüşme o kısmı anlatacağım;
Ben 11:45 gibi onun evinde oldum. İçeri girdim sarıldık hoş geldin faslı vs. Lavoboya gittim ücreti bıraktım bugün için 2 saatlik bir görüşmeydi. en azından ben öyle 2 saatlik için gittim. Gitmeden önce de özellikle sordum ön sevişme faslını "ilk seans için uzun tutabilir miyim kucağıma alsam öpüşsek biraz" diye sordum kendisine olur dedi. Bu cümlenin biraz kısmını almış sadece. Eve girdiğimde yiğeni gelecekmiş iki öptük sarıldık hemen atladı sevişelim bitsin gitsin. Sorduğumda 2 saat dediğimde yiğenim gelecek dedi oldu bittiye getirecek diye yarım saatte beni yollayacak. 11:45 de geldim 01:45'e kadar diyince sen de saati sayanlardansın falan dedi muhabbet oldu kapatalım tamam 2 saat olayına geldik. konuyu kapatalım dedi kapattık. -1 oldu bu. Sonra iki öptük dokunduk diye sen temas bağımlısısın ben sevmem öyle sürekli dokunmayı vıcık vıcık deid ben de sana sordum dedim başta ama yanlış sormuşum o biran önce bitsin diye atak yapıyor ben biraz keyif alayım diye defanstayım. Neyse öyle böyle ön sevişmeye geldik meğer ön sevişme dediği 20 saniyeymiş. bilemedik. Başta sorduğum soruda en sonda biraz kısmına takılımış biraz uzatma dediği 20 saniyeden 30 saniyeye çıkarmaymış. Öpüşmeye çalışıyorum öpüşmüyor. daha boğaza memelere inmemişim bana girsene diyor. Yatak odasına bile gitmedik burada kilima var burada yapalım diyor ben de okey dedim ama öpüşme kısmında daha ön sevişmede 30 saniye olmamışken girsene demesi tüm görüşmenin son damlasıydı. sonrasında kalktım giyinmeye başladım ve daha bir kere boşalmamışken bir seans ücreti kesti. ben de o zaman boşaltmadın madem bir kere gireyim dedim. Onda da 20 sn oral ben dedim o kadar ardından girmeye çalıştım bir iki pozisyon denedik ama o moralle yapamadık çıktım.

not: ben parasında değilim. sonuçta burada bir hizmet alıyoruz ve karşılığını almaya çalışmak en doğal hakkımız.
Kendisi Türki devletlerden oralardan bir çok kişi ile görüştüm böyle bir şey yaşamadım.
Kenar mahallelerde aynı muammele ile seans başına bin lira alan kadınlar ile farkı yok.
Olumlu referansları var ama bir çoğu güzel vs. diyor. Kendisi güzel kadın aurası yüksek seksi biri ama davranışlar oldu bitti tarzı. 30 saniye 1 dk seks 1 saat içinde size okeyse olumlu olur zaten.
Burada bu kadar bedel ödememizin sebebi 5-10 dk bir şeyler yaşayalım diye.
Gelip şimdi bu kadınları savunacak bir çok yağcı çıkacak kardeşim size beleş seans falan vermiyorlar. Burada görüşlerimizi paylaşıyoruz senin için 1-2 dk yeterli olabilir ama benim için değil.
Diğer forumda zaten herkes kadınların avukatı orası %80-90 kadınlardan yanayken burada %50-60 onların yanında o yüzden buradan görüşmeye özen gösteriyoruz.
Beni banlayabilirsiniz falan ama bu gerçeği değiştirmez burada ciddi anlamda kalite düştü. 30 yaşının altında çok kimse kalmadı ve hepsi absürt paralar istiyor. 1 saatlik seansın 55 dk muhabbet olmaz.
Burada görüştüğüm çoğu insan da teyit eder ki saati sonuna kadar kullanmam işimi bitirince onlar demeden kalkarım ama bugüne kadar hiç biri de kalk dememiştir.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Joker Çevrimdışı

Joker

0
14 Şub 2006
5,881
2,104
Bu forumda yaklaşık bir bir buçuk senedir varım. Etilerde biri ile başladığım görüşmelerde çok spesifik insanlarla görüştüm. Yaklaşık 7-8 kişi ile görüşmüşümdür bu forumda ama olumlu referans yazacak kadar bir tek kişi oldu görüşmelerimde o da formdan ayrıldı. Neden ona gitmedin derseniz karşısı akşam saatlerinde müsaitim zor oluyor. Bu taraftan devamlı görüşecek birini aradım.

Nora ile de bu vesileyle diğer formda gördüm ve direk yazdım o sıra tatile gideceği ve ben de il dışında olduğum için denk getiremedik. Dün akşam İstanbul'a dönmem ile birlikte yazmıştım çok geç yazmıştım sağ olsun cevap verdi nakitim yoktu çeyrek falan dedik olmaz dedi arkadaşına yönlendirdi ben de bizzat onunla görüşmek istediğimi ilettim.

Konuma gelirsek gayet ulaşılabilir bir yer park sorunu olıur ama toplu taşıma ile çok rahat ulaşılabilir.
Noraya gelicek olursak gayet hoş ve güzel bir kadın hiç kuşkunuz olmasın bu yönden.

Ben 11:45 gibi onun evinde oldum. İçeri girdim sarıldık hoş geldin faslı vs. Lavoboya gittim ücreti bıraktım bugün için 2 saatlik bir görüşmeydi. en azından ben öyle 2 saatlik için gittim. Gitmeden önce de özellikle sordum ön sevişme faslını "ilk seans için uzun tutabilir miyim kucağıma alsam öpüşsek biraz" diye sordum kendisine olur dedi. Bu cümlenin biraz kısmını almış sadece. Eve girdiğimde yiğeni gelecekmiş iki öptük sarıldık hemen atladı sevişelim bitsin gitsin. Sorduğumda 2 saat dediğimde yiğenim gelecek dedi oldu bittiye getirecek diye yarım saatte beni yollayacak. 11:45 de geldim 01:45'e kadar diyince sen de saati sayanlardansın falan dedi muhabbet oldu kapatalım tamam 2 saat olayına geldik. konuyu kapatalım dedi kapattık. -1 oldu bu. Sonra iki öptük dokunduk diye sen temas bağımlısısın ben sevmem öyle sürekli dokunmayı vıcık vıcık deid ben de sana sordum dedim başta ama yanlış sormuşum o biran önce bitsin diye atak yapıyor ben biraz keyif alayım diye defanstayım. Neyse öyle böyle ön sevişmeye geldik meğer ön sevişme dediği 20 saniyeymiş. bilemedik. Başta sorduğum soruda en sonda biraz kısmına takılımış biraz uzatma dediği 20 saniyeden 30 saniyeye çıkarmaymış. Öpüşmeye çalışıyorum öpüşmüyor. daha boğaza memelere inmemişim bana girsene diyor. Yatak odasına bile gitmedik burada kilima var burada yapalım diyor ben de okey dedim ama öpüşme kısmında daha ön sevişmede 30 saniye olmamışken girsene demesi tüm görüşmenin son damlasıydı. sonrasında kalktım giyinmeye başladım ve daha bir kere boşalmamışken bir seans ücreti kesti. ben de o zaman boşaltmadın madem bir kere gireyim dedim. Onda da 20 sn oral ben dedim o kadar ardından girmeye çalıştım bir iki pozisyon denedik ama o moralle yapamadık çıktım.

not: ben parasında değilim. sonuçta burada bir hizmet alıyoruz ve karşılığını almaya çalışmak en doğal hakkımız.
Kendisi Türki devletlerden oralardan bir çok kişi ile görüştüm böyle bir şey yaşamadım.
Kenar mahallelerde aynı muammele ile seans başına bin lira alan kadınlar ile farkı yok.
Olumlu referansları var ama bir çoğu güzel vs. diyor. Kendisi güzel kadın aurası yüksek seksi biri ama davranışlar oldu bitti tarzı. 30 saniye 1 dk seks 1 saat içinde size okeyse olumlu olur zaten.
Gelip şimdi bu kadınları savunacak bir çok yağcı çıkacak kardeşim size beleş seans falan vermiyorlar. Burada görüşlerimizi paylaşıyoruz senin için 1-2 dk yeterli olabilir ama benim için değil.
Diğer forumda zaten herkes kadınların avukatı orası %80-90 kadınlardan yanayken burada %50-60 onların yanında o yüzden buradan görüşmeye özen gösteriyoruz.
Beni banlayabilirsiniz falan ama bu gerçeği değiştirmez burada ciddi anlamda kalite düştü. 30 yaşının altında çok kimse kalmadı ve hepsi absürt paralar istiyor. 1 saatlik seansın 55 dk muhabbet olmaz.
Burada görüştüğüm çoğu insan da teyit eder ki saati sonuna kadar kullanmam işimi bitirince onlar demeden kalkarım ama bugüne kadar hiç biri de kalk dememiştir.
Geçmiş olsun hocam. @Nora ?
Görüşme yaptığınıza dair kanıt,ss whatsapp numarama gönderirmisiniz teyit etmek için.

+44 7878 949060

iyi geceler

itachii

Normal Üye
11 Haz 2024
10
19
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Selam, 2 saat ücreti verirken elin titredi mi 😄
Bu ortamda paranın lafı yapılmaz, kimsenin hizmeti parayla mukayese edilmez. Memnun kalmazsın kalmadığın noktayı söylersin yok o fiyata böylesi var yok şöylesi var, yok çeyrek vs falan hoş değil.
Diğer forumlar diyorsun belli ki yenisin :) bu forum diğerlerinin atasıdır, hiç biri yokken burası vardı oradaki üyelerinde çoğu buradan gitmedir yanlış tespit yapmışsın :)
sevişme konusuna gelince Nora hanımı dinlemekte fayda var diye düşünüyorum.

Joker Çevrimdışı

Joker

0
14 Şub 2006
5,881
2,104
Bu ortamda paranın lafı yapılmaz, kimsenin hizmeti parayla mukayese edilmez. Memnun kalmazsın kalmadığın noktayı söylersin yok o fiyata böylesi var yok şöylesi var, yok çeyrek vs falan hoş değil.
Diğer forumlar diyorsun belli ki yenisin :) bu forum diğerlerinin atasıdır, hiç biri yokken burası vardı oradaki üyelerinde çoğu buradan gitmedir yanlış tespit yapmışsın :)
Görmezden geliyorum :) tşk ederim hocam

Joker Çevrimdışı

Joker

0
14 Şub 2006
5,881
2,104
Joker abi benide görmezden gelmezsin :) biraz sohbet odalarına ara verdik diye unutulduk :)
Tanımazmıyım :)
Senin nikinde fazla i var avatarın falan vardı bunda yok hesapmı değiştirdin hesabınamı giremiyorsun hocam :)

itachii

Normal Üye
11 Haz 2024
10
19
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Tanımazmıyım :)
Senin nikinde fazla i var avatarın falan vardı bunda yok hesapmı değiştirdin hesabınamı giremiyorsun hocam :)
Abi hesap değiştirmek zorunda kaldım, bir süre inzivadaydım. Hatırlamana sevindim abi, bende ki yerin ayrı...

Joker Çevrimdışı

Joker

0
14 Şub 2006
5,881
2,104
Konuyu yoruma kapatıyorum @Nora cvp yazacağı zaman açıcam herkese iyi geceler

Joker Çevrimdışı

Joker

0
14 Şub 2006
5,881
2,104
Nora Çevrimdışı
3 Tem 2025
412
2,357

Program anlaştık okey geldi kapida girer girmez sarıldı sonra oturduk sıcak olmasın diye salonda takılalım mi dedim tamam dedi içicek ne içersin dedim ne var alkol varsa alkol dedi bıra verdim içmeye başladi ama temas bagimligi oldugumu söylemedi tanişmiyoruz bile heman öpüp gögüslerimi oynayıp oturuyor bende ister istemez rahatsız oldum sevmiyorum dedim neyse diye kucagina geçtim halada üstünü falan çikarmadi başlayalimmi desemde daha oturalım diyor otursak ta muhabbet edemiyoruz hep gögüslerimin uçlarini oynayip duruyor üstümü çşkarmişim adam beni çiplak oturtup vıcık vıcık oynaşma peşinde üstünü çikarir misin desemde tınlamıyor başka napiyim istemedim 1 saat yapalım dedim çünkü zamanım geçmiş 1 saat ücreti aldım gerisini verdim hala ben boşalmadım beni boşalt diye tutdurdu oral yapiyorum hadi başlayalım dedi inse ben napabilirim sonra çikti gitti. Kapidan girer girmez yapişmasaydın moralımı bozmasaydın program güzel geçerdi şuana kadar kımseyi memnun etmeden göndermedim.

smix

Normal Üye
15 Mar 2023
5
31
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Program anlaştık okey geldi kapida girer girmez sarıldı sonra oturduk sıcak olmasın diye salonda takılalım mi dedim tamam dedi içicek ne içersin dedim ne var alkol varsa alkol dedi bıra verdim içmeye başladi ama temas bagimligi oldugumu söylemedi tanişmiyoruz bile heman öpüp gögüslerimi oynayıp oturuyor bende ister istemez rahatsız oldum sevmiyorum dedim neyse diye kucagina geçtim halada üstünü falan çikarmadi başlayalimmi desemde daha oturalım diyor otursak ta muhabbet edemiyoruz hep gögüslerimin uçlarini oynayip duruyor üstümü çşkarmişim adam beni çiplak oturtup vıcık vıcık oynaşma peşinde üstünü çikarir misin desemde tınlamıyor başka napiyim istemedim 1 saat yapalım dedim çünkü zamanım geçmiş 1 saat ücreti aldım gerisini verdim hala ben boşalmadım beni boşalt diye tutdurdu oral yapiyorum hadi başlayalım dedi inse ben napabilirim sonra çikti gitti. Kapidan girer girmez yapişmasaydın moralımı bozmasaydın program güzel geçerdi şuana kadar kımseyi memnun etmeden göndermedim.
Kapıdan girince sarılmışım yani?
İçeride olmasına bir şey demedim ki zaten.
oturduk 2 yudum aldım üstünü çıkarıp üstüme oturmadın mı zaten. sonra bu kadar aceleye gerek yok demedim mi sen de yiğenim gelecek o yüzden hadi demedin mi ben de 2 saat daha yeni geldim saat 11:45-1:45'e kadar zamanımız var diyince göz devirip sen de saat tutuyorsun demedin mi? sonra saate tamam diyip inledin mi kucağımdan sonra telefona sarrılmadın mı?
bütün havayı bozduktan sonra ben tamam diyip tekrar başladıktan 20 sn sonra hadi hadi demedin mi?
bizim toplam görüşmemiz zaten 20-25 dk sürdü. Sürekli yiğenim gelecek falan demedin mi?

smix

Normal Üye
15 Mar 2023
5
31
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu forumda 1-1,5 sene oldu diye başta yazdım zaten. Bu ortamda paranın lafı niye yapılmasın sonuçta hizmet alıyoruz. Bu da bir sektör. Paranın yapılıp yapılmayacağını belirleyen hizmeti veren taraf. Ucuz numaralara maruz kaldıktan sonra.

Bu forumu diğerlerine kıyasla övmek anlamında söyledik yanlış olduysa kusura bakmayın. 1 Ay önce çok az kişi vardı burada ora el değiştirince tekrar döndüler. bu konulara girmiyim çok içinde takip eden biri değilim arada sırada.
Daha önce de kötü randevularımız oldu olmadı değil.
Ayrıca olumlu referans yazarken sorun yok olumsuz yazınca sorun oluyor. Bence olmaması lazım beğenmediği noktaları rahatça dile getirmesi lazım insanların.

smix

Normal Üye
15 Mar 2023
5
31
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ben orası %80-90 kadınların yanında derken gelen olumsuz yorumları çözüme kavuşturmadan siliyorlar anlamında dedim. İyi bir şey söylemek istedim aslında. Burada admin dolandırıcıları ifşa ederken diğer forumlarda fink atıyorlardı dedim. Burada sorun çözülüyor. bakış açısı %50-50 anlamında dedim. Yanlış anlaşılma olmasın.

Joker Çevrimdışı

Joker

0
14 Şub 2006
5,881
2,104
@smix nora ile baştan GFE tarzında görüşme istediğinizi konuştunuzmu ?

19 Ağu 2024
201
197
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Öyle bir hale gelmiş ki memlekette HERŞEY; hiçbir şeyden şikayet etme, hakkını arama, sakın ola serzeniş yapma taşlanırsın... Ya kimse kimseyi bilinçli karalamaz, kimsenin kimseye garezi yok ki burada o kadar olumsuz şey yazmaz bilinçli, ortada bir fiyat/performans dengesizliği var ve amiyane ifadeyle birçok pembişin bize baktığı açıdan "müşteri" memnuniyetsizliği var ki dert anlatılıyor, neden hemen saldırı neden hemen linç girişimi? Makul olmak gerek; ne kadar klasik olursa olsun, bence müşteri her zaman haklıdır, madem müşteri benim, haklı da benim arkadaşım. Tabii ki suistimal eden değilsem ama. Ortada müşteri olarak benim bir suistimal durumum yoksa elbette verdiğim paranın tam tamına olmasa da karşılığını almak beklentim olacak ki bu çok doğal, lakin kime göre neye göre karşılık oranı ve bunun kriterini kim belirliyor? O da hassas bir denge... Benim naçizane fikrim bu işin karşılığı asla gir-çık işini bitir olmamalı genel konuşuyorum bu konu özelinde yazmıyorum, dengeyi gözetip orta yol bulunmalı fikrindeyim. Ve nolur hemen linç etmeyelim ne serzeniş yaptı diye maviyi, ne bir yol kazası oldu diye pembeyi.... Saygılar

Sopranos07 Çevrimdışı
12 Eyl 2021
244
205
34
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Arkadaşın yaşadığı şeyin aynısını yaşıyorum. Karşıda görüştüğüm sabit biri var. @HAYAL hanım böylelerinin kıymeti bilinsin diğerleri buradan hiç müşteri bulamasın diye adını veriyorum. Ama uzak diye arada avrupa yakasında yeni birilerini deniyorum. Ama çoğu partner şipşakçı ve mekanik. Çabuk gir çık git. Bi saat iki saat hepsi hikaye hiç daha sabit gittiğim kişi dışında bi saati görmedim. Bu işi yapan birinin göğüslerini elletmemesi öpüşmemesi o kadar komik ki bunlar aslında parayı ver git bir an önce demek. Daha ilk görüşmeden çok samimi olunmayabilir diye arka arkaya da gittiklerim oldu yok, hiç zevk almıyorlar yaptıkları işten nefret ediyorlar sadece para için yapıyorlar dolayısıyla mutlu olmak için giden insanları da dolandırılmış hissettiriyorlar. 2 saatlik görüşmede 1 saati geçik muhabbet edenler. 1 saatlik görüşmede eve girip çıkmam arasında 37 dk olanlar. Öpüşmeyenler. Pozisyon değiştirmeyenler. Şu sitede iki elin parmağını geçmez belki işini hakkıyla yapan insan ama herkese olumlu yorum açılmak zorunluymuş gibi olduğundan onları da bulmak zor oluyor. Kusura bakmayın çok uzattım ama koskoca avrupa yakasında aradığımı bulamadım da 50-60 km anadolu yakasına gidiyorum her daim.
Bu gönderinin altına işi hakkı ile yapan pembisleri de ekleyelim derim. Ayrıca bir sistemin, ürünün, hizmetin vs gelişebilmesi için eleştirilebilmesi de gerek. Burada herkes eşit ve müşteri olarak da aldığın hizmeti eleştiribiliyor olmak gerek ya da bunu özgürce burada ifade edebiliyor olmak lazım. Görelim ki kim ak kim kara :)

smix

Normal Üye
15 Mar 2023
5
31
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
@smix nora ile baştan GFE tarzında görüşme istediğinizi konuştunuzmu ?
GFE tarzı konuşmadık. Ben ilk seans için ön sevişmeyi uzun tutsam sorun olur mu diye sordum. Geldiğimde sarılma, öpme dokunma falan böyle sevmiyorum deyince yapmadım zaten. daha Gelişimin daha 2.dakikası soyununca insan dokunuyor yani.

itachii

Normal Üye
11 Haz 2024
10
19
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sevgili Smix, bu işin büyük bir kısmı ten uyumu dediğimiz şey aslında, her ne kadar parayla alınan bir hizmet olsada bazen bu tür durumlar ile karşılaşılabiliyor. Sonuç olarak Amme hizmeti değil ilk defa karşılaştığınız bir Hanımefendi oluyor. bu tür durumları pozitife çevirmek için görüşmeden önce biraz sohbet etmek(tanışmak), kişisel bakıma dikkat etmek, konuşma tarzına-usluba dikkat etmek ortamda ki samimiyeti arttırabilir. Nora'nın yazdığı üzere hızlı davranmanızdan dolayı soğukluk yaşamış. İki taraf içinde verimli bir görüşme olmamış, kendinizi üzmeyin next deyip tecrübelerden ders alın. Referans için teşekkürler.

zerre Çevrimdışı
20 May 2025
379
709
26
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Hanımefendi af buyurun ama ne bekliyordunuz?

Kapıdan girdi sarıldı, temas bağımlısıydı, öptü, göğüslerimi okşadı, elbisesini çıkarmadı vs.

Yani buradaki hemen her maviş kapıdan girdikten sonra sıcak bir merhabayı, temas etmeyi, öpmeyi, göğüsleri sevmeyi ve henüz elbiseyle otururken sevişmeye başlamayı sever sanıyorum.

Hizmeti veren taraf olarak karşı tarafı memnun etmesi gereken beyefendi değil sizsiniz burada ama sanki hizmeti alan sizmişsiniz de beyefendi size hizmet vermeye gelmiş gibi bir cevap vermişsiniz. Ama gene de merak ediyorum.

Ne yapmalıydı sizi memnun etmek için?

zerre Çevrimdışı
20 May 2025
379
709
26
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Arkadaşın yaşadığı şeyin aynısını yaşıyorum. Karşıda görüştüğüm sabit biri var. @HAYAL hanım böylelerinin kıymeti bilinsin diğerleri buradan hiç müşteri bulamasın diye adını veriyorum. Ama uzak diye arada avrupa yakasında yeni birilerini deniyorum. Ama çoğu partner şipşakçı ve mekanik. Çabuk gir çık git. Bi saat iki saat hepsi hikaye hiç daha sabit gittiğim kişi dışında bi saati görmedim. Bu işi yapan birinin göğüslerini elletmemesi öpüşmemesi o kadar komik ki bunlar aslında parayı ver git bir an önce demek. Daha ilk görüşmeden çok samimi olunmayabilir diye arka arkaya da gittiklerim oldu yok, hiç zevk almıyorlar yaptıkları işten nefret ediyorlar sadece para için yapıyorlar dolayısıyla mutlu olmak için giden insanları da dolandırılmış hissettiriyorlar. 2 saatlik görüşmede 1 saati geçik muhabbet edenler. 1 saatlik görüşmede eve girip çıkmam arasında 37 dk olanlar. Öpüşmeyenler. Pozisyon değiştirmeyenler. Şu sitede iki elin parmağını geçmez belki işini hakkıyla yapan insan ama herkese olumlu yorum açılmak zorunluymuş gibi olduğundan onları da bulmak zor oluyor. Kusura bakmayın çok uzattım ama koskoca avrupa yakasında aradığımı bulamadım da 50-60 km anadolu yakasına gidiyorum her daim.
Hocam, başka bir konuya yazdığınız dikkate değer eğlenceli olumlu (!) referansınız nedeniyle sizin görüşlerinizi kayda değer buluyorum, bu sebeple yazdıklarınızı dikkatle okudum.

Yazdıklarınıza çoğunlukla katılmakla birlikte benim de portföyümde memnun olduğum, sevdiğim, onlarca kez görüştüğüm hanımefendiler var. Dediğiniz gibi hiç biri severek yapmıyor bu işi, çok da mümkün değil bu zaten ama profesyonel davranıp bunu belli etmeyen hanımefendi sayısı azaldı. Referanslar %100 garanti sağlamıyor zira kimisi abartı oluyor, kimisine bakıyorsun referans sahibinin ilk ve tek mesajı referans. Şüpheyle yaklaşıyorsun tabii.

En güzeli müdavim networkü.

Bol şanslar.

phosphoreschence Çevrimdışı
14 Eki 2019
1,078
2,193
40
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Zaten böyle birşey yaşadınız mı?1 saatlik ödemeyi yapıp çıkacaksınız..Ben ilgi alaka kısmını anlayabiliyorum.Biraz hoş temas,uzun ön sevişme sonrasında boşalma daha kolay oluyor..Bunu ne yazık ki yapamayan bayanlar fazlasıyla mevcut..Uyuşma olmamış arkadaşım en doğrusu zaten 1 saat görüşüp çıkmışsınız..Bir de saat çok geç..Tabiki ortada ödenen meblağlar olunca haklısınız beklentilerinizde..Foruma gelince en eski forum bu diğerleri ancak kuru gürültü yapar😉

Tüm sayfalar yüklendi.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar