Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Begüm'le nefessiz geçen saatler

concepciondelchile Çevrimdışı
16 Kas 2021
66
616
26
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhabalar arkadaşlar,

2023'ün Aralık ayında yeşil gözlü Begüm'le müthiş bir otel görüşmesi yapmıştım. Şimdi foruma gelince mutlu oldum.

Begüm; zaman ya da seans kavramı olmayan ender partnerlerden.

Otel odama öğlen gelip, akşam çıkmıştı. Soğuk İstanbul günümü alevlendirdi. Gelir gelmez müthiş enerjisiyle aklımı almaya başlamıştı.

Odaya kahvaltı söylemiştik, beraber kahvaltı yaptık. Ben uzanırken, dilimin üzerine meyveleri bırakmasını hiç unutmayacağım.

Seansa geçerken; ani şekilde yatağa yatırıp, üzerine abandım, dudaklarına yapıştım, vücudunun her santimini öptüm. Çok çekici bir vücudu var. Müthiş oralına başladığında beni benden aldı. Pozisyon zenginliğiyle harika seans geçirdik.

Görüşeceğiz Begümcüm, kendine iyi bak, sevgiler.

Adali5454

Normal Üye
25 Kas 2025
26
35
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhabalar arkadaşlar,

2023'ün Aralık ayında yeşil gözlü Begüm'le müthiş bir otel görüşmesi yapmıştım. Şimdi foruma gelince mutlu oldum.

Otel odama öğlen gelip, akşam çıkmıştı. Soğuk İstanbul günümü alevlendirdi. Gelir gelmez müthiş enerjisiyle aklımı almaya başlamıştı.

Odaya kahvaltı söylemiştik, beraber kahvaltı yaptık. Ben uzanırken, dilimin üzerine meyveleri bırakmasını hiç unutmayacağım.

Seansa geçerken; ani şekilde yatağa yatırıp, üzerine abandım, dudaklarına yapıştım, vücudunun her santimini öptüm. Çok çekici bir vücudu var. Müthiş oralına başladığında beni benden aldı. Pozisyon zenginliğiyle harika seans geçirdik.

Begümüm can kadın kalbi güzelim …
Kadın kadın kadın
Üstüne basarak söylüyorum
Kadın diyorum
Asil yüreği çok ama çok güzel
Her şeye doymuş
Ama çizgisini günlük menfaatler için değişmeyen
Muhteşem bir insan

mutluluk sayfası

Normal Üye
4 Ara 2025
1
3
49
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Begüm’le uzun Whatsapta başlayan mesajlaşmam sonucu Sheratıon otelde ilk görüşmemizi yaptık. Önce onun belirlediği elit bir mekanda sahneye gittik. İstanbul’da çok mekan bilmem. Yemekli eğlenilecek bir mekanda biraz da kafa dağıtmak istedim. Maşallah kendisini tanıyanlar bilirler üstüne tanımıyorum. İsmi bilinen bir mekanda en ön masayı ayarladı kendisi. Maşallah ünlülerin çoğunu da tanıyor. Yerin sahipleri dahil hoşgeldin dediler. Bu kadına orda tutuldum ben. Hiç bir egosu yok. Çok mütevazi . Çok kibar . Beni çok güzel eğlendirdi. Çok güzel sohbetimiz ve eğlencemiz oldu mekanda . Sonrasında odamıza gittiğimizde sabah olduğunda onu hiç bırakasım gelmedi. Kendisini burada görümce benim de ufak bir yorumum olsun istedim. Şunu söyleyeyim elit kavramını en mükemmel şekilde taşıyan güzel seven güzel insan….

Begümcüğüm seni çok iyi yerlerde görmek istiyorum. İyi ki varsın o kalbin hiç bozulmasın . Nadir insanlardansın. Çok güzel kendini yetiştirmişsin hiç bozma kendini

Cansın be güzelim

Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,708
11,515
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Merhabalar arkadaşlar,

paylaşım için yaşayana yaşatana teşekkürler

Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,708
11,515
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Begüm’le uzun Whatsapta başlayan mesajlaşmam sonucu Sheratıon otelde ilk görüşmemizi yaptık. Önce onun belirlediği elit bir mekanda sahneye gittik. İstanbul’da çok mekan bilmem. Yemekli eğlenilecek bir mekanda biraz da kafa dağıtmak istedim. Maşallah kendisini tanıyanlar bilirler üstüne tanımıyorum. İsmi bilinen bir mekanda en ön masayı ayarladı kendisi. Maşallah ünlülerin çoğunu da tanıyor. Yerin sahipleri dahil hoşgeldin dediler. Bu kadına orda tutuldum ben. Hiç bir egosu yok. Çok mütevazi . Çok kibar . Beni çok güzel eğlendirdi. Çok güzel sohbetimiz ve eğlencemiz oldu mekanda . Sonrasında odamıza gittiğimizde sabah olduğunda onu hiç bırakasım gelmedi. Kendisini burada görümce benim de ufak bir yorumum olsun istedim. Şunu söyleyeyim elit kavramını en mükemmel şekilde taşıyan güzel seven güzel insan….

Begümcüğüm seni çok iyi yerlerde görmek istiyorum. İyi ki varsın o kalbin hiç bozulmasın . Nadir insanlardansın. Çok güzel kendini yetiştirmişsin hiç bozma kendini

Cansın be güzelim
Paylaşım içinde yapılan
paylaşım için yaşayana yaşatana teşekkürler

Oktayca Çevrimdışı

Oktayca

Gecenin karanlık gölgesindeyiz. ✌️
29 Ağu 2021
3,522
3,048
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhabalar arkadaşlar,

Kısa paylaşım için teşekkürler tebrikler üstadım sizlere sağlıklı sevişmeler dilerim.🤗

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar