- 1 Ağu 2019
- 125
- 296
- 35
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Begümle 2 aydır randevu için yazışıyorduk ama bir türlü denk gelememiştik. Geçen gün program yapıp buluştuk. Evi gerçekten tertemiz ve muhteşem bir dizaynı var. Zevkli olduğu burdan bile belli oluyor. On parmağında on marifet bir kadın, evi çok büyük ve tertemiz,bal dök yala o şekilde. Benim de hijyen takıntım olduğu için kendisiyle ortak noktalarımız oldu. Kendisiyle beraber yemek de yaptık. Yatak kısmına gelince kendisi çok ateşli ve istekli. Dışarıdan balık siparişi vermişti fırında buğulamasını yaptı. Yolda gelirken aç mısın diye sormuştu gelince bana da ikram etti. Bu beni çok onure etti. İlk defa tanışmamıza rağmen sevgilimden görmediğim muameleyi begümden gördüm. Yatak odası ayrı, jakuzi odası ayrı, salonu ayrı, sigara odası ayrı ve bizler için banyo odası ayrı. Muhteşem bir evde ağırlandım. Yatak odasındaki anlarımız muhteşemdi. Beraber boşaldık ve o inledikçe ben daha da haz aldım. Keşke ben de anadolu yakasında olsaydım. Arkadaşlar gerçekten Begümün evi 5 yıldızlı otelden bile daha lüks ve konforlu bundan emin olabilirsiniz. Beni ağırladığı için kendisine teşekkür ederim. Tekrardan görüşmek üzere kendine çok iyi bak Begümcüğüm.