Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Begümle fırtınalı gecemiz

Elnesri Çevrimdışı
11 Mar 2025
429
485
41
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Yağmur çamur geçen hafta havanın bozuk olduğu gün kendisiyle irtibata geçtim.
Her zaman ki gibi süratli bir şekilde cevap aldım. Ki bunda şanslıyım gıcık olursa vallahi basıyor engeli spami ulasamiyoruz 🤪🤪🤪
Neyse efenim ismi lazimmolmayam bilindik eli ayağı düzgün bir otelde Ataşehir'de kendisini beklemeye başladım. Kraliçe gizle sari saclariyla cakkidi cakkidi topuklu çizmesiyle arzı endam etti.
Hoş geldin beş gittin nerelerdesin filan derken ortam yavaştan ısındı.
Dışarı buz Begüm alev alev..
Ben de bir anda kendimi onun sıcaklığına ativerdim.
Özlemişim o kesin vücudunda opmedik yer bırakmadım.hic itiraz etmedi her istegime olumluydu yine.
Dakikalarca süren ön sevişmeli bir seans hatırı sayılır bir şekilde bitti.
Foto cekseydim keşke ama bilin ki yatağın hali savaş alanı gibiydi.😋😋😋
Oturup bir kaç kadeh demlenip bu konuşkan ve eğitimli kadınla sohbete başladık. Fakat tabiiki libido tavana vurmuş mükemmel yeni sarı saçları elleri göğüsleri her an temas etmek ve öpmek arsuziyla yanan ben daha fazla duramadim. Mükemmel bir prone bone le başlayan ikinci seansı hiç pozisyon değiştirmeden tamamladık. Boynuna yanaklarina ve sırtına öpücükler kondurmak harikaydı.
Ayrılık vakti geldiğinde yüzümde tatlı bir tebessüm ama begumden ayrılmanın hüznüyle yağmurlu soğuk İstanbul gecesine aktim.
Her şey içim teşekkürler kralicem en yakın zamanda tekrar kavusmaliyiz..
@Begüm Cansın diye yazılır kadınin dibi diye okunur💙💛💙💛

Adali5454

Normal Üye
25 Kas 2025
26
35
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Deliriyorum bu kadına… Ben kaliteli kadınla sohbet etmenin hastasıyım. Akıllı zeki kadın severim. Begüm maşallah fazlası var .

Görüşmenizi okuyunca kıskanmadım değil hani . İstanbul’da olsam hiç rahat bırakmam Begumumu…

Sevişmenize sağlık… Tek kelimeyle hem kişiliği hem karakteri hem duruşu ve asilliği ve görgüsüyle harika bir kadın…

Dişiliğini yatakta gösteren
Duruşuyla tavrıyla uslubuyla tavan yapmış harika bir partner harika bir Kadın

master1710 Çevrimdışı
12 Eyl 2023
832
838
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Yağmur çamur geçen hafta havanın bozuk olduğu gün kendisiyle irtibata geçtim.
Her zaman ki gibi süratli bir şekilde cevap aldım. Ki bunda şanslıyım gıcık olursa vallahi basıyor engeli spami ulasamiyoruz 🤪🤪🤪
Neyse efenim ismi lazimmolmayam bilindik eli ayağı düzgün bir otelde Ataşehir'de kendisini beklemeye başladım. Kraliçe gizle sari saclariyla cakkidi cakkidi topuklu çizmesiyle arzı endam etti.
Hoş geldin beş gittin nerelerdesin filan derken ortam yavaştan ısındı.
Dışarı buz Begüm alev alev..
Ben de bir anda kendimi onun sıcaklığına ativerdim.
Özlemişim o kesin vücudunda opmedik yer bırakmadım.hic itiraz etmedi her istegime olumluydu yine.
Dakikalarca süren ön sevişmeli bir seans hatırı sayılır bir şekilde bitti.
Foto cekseydim keşke ama bilin ki yatağın hali savaş alanı gibiydi.😋😋😋
Oturup bir kaç kadeh demlenip bu konuşkan ve eğitimli kadınla sohbete başladık. Fakat tabiiki libido tavana vurmuş mükemmel yeni sarı saçları elleri göğüsleri her an temas etmek ve öpmek arsuziyla yanan ben daha fazla duramadim. Mükemmel bir prone bone le başlayan ikinci seansı hiç pozisyon değiştirmeden tamamladık. Boynuna yanaklarina ve sırtına öpücükler kondurmak harikaydı.
Ayrılık vakti geldiğinde yüzümde tatlı bir tebessüm ama begumden ayrılmanın hüznüyle yağmurlu soğuk İstanbul gecesine aktim.
Her şey içim teşekkürler kralicem en yakın zamanda tekrar kavusmaliyiz..
@Begüm Cansın diye yazılır kadınin dibi diye okunur💙💛💙💛
Aldığınız keyfi biz okurlarınıza aktardığınız bu güzel referans için teşekkürler.

Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,708
11,515
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylaşım için yaşayana yaşatana teşekkürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar