Hayyam
Normal Üye
- 1 Eyl 2025
- 37
- 135
- 35
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Begüm ile harika bir gün yaşadık….Kendisi tam bir iyilik meleği evine girdikten itibaren hiç bir şekilde kendinizi misafir olarak görmüyorsunuz.
Kendisi harika bir detay bugüne kadar neden yollarımız kesişmemiş diye soruyorum.
Bugün yaptığı hizmeti ve muameleyi unutmayacağım.
Evi bugüne kadar gittiğim evler içerisinde en iyisi , konum harika , park derdin yok…
Tek yapman gereken Begüm Hanım ile iletişime geçmek…
Hayatınıza girmesi gereken kadın kesinlikle özel anlar özelde kalsın anlatılmaz zaten yaşanır kendisi… Sonunda sizi duştan sonra havlu ile bile kuruluyor
Sonrasını arkadaşlar kendisine bırakın bu işin üstadı kendisi neden daha önce değil diye hayıflanmaktan geri kalamıyorsunuz.
Temizliğin en üst düzey olduğu ve harika bir ortamda tekrardan görüşmek üzere
…
Sohbetin ve yapmış olduğun özel ilgin için teşekkür ediyorum.
Merak edilenlere bir tik atıldı
Kendisi harika bir detay bugüne kadar neden yollarımız kesişmemiş diye soruyorum.
Bugün yaptığı hizmeti ve muameleyi unutmayacağım.
Evi bugüne kadar gittiğim evler içerisinde en iyisi , konum harika , park derdin yok…
Tek yapman gereken Begüm Hanım ile iletişime geçmek…
Hayatınıza girmesi gereken kadın kesinlikle özel anlar özelde kalsın anlatılmaz zaten yaşanır kendisi… Sonunda sizi duştan sonra havlu ile bile kuruluyor
Sonrasını arkadaşlar kendisine bırakın bu işin üstadı kendisi neden daha önce değil diye hayıflanmaktan geri kalamıyorsunuz.
Temizliğin en üst düzey olduğu ve harika bir ortamda tekrardan görüşmek üzere
Sohbetin ve yapmış olduğun özel ilgin için teşekkür ediyorum.
Merak edilenlere bir tik atıldı