Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Begüm hanım

zorba1011

Normal Üye
14 Nis 2026
1
4
27
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Onunla geçirdiğim zaman beklediğimden çok daha keyifliydi. İlk başta biraz mesafeli olsam da, sohbet ilerledikçe aramızda doğal bir uyum oluştu. Hem konuşması hem de tavırları oldukça rahatlatıcıydı; bu da ortamı samimi hale getirdi. Zamanın nasıl geçtiğini anlamadım bile. Hizmetlerinde gerçekten kusursuzdu ve insanı anlama konusunda çok özel bir yeteneğe sahipti. Kendimi değerli ve anlaşılmış hissettim. Dünyaya bir kez daha gelsem, onu tanımadan geçmek istemeyeceğim nadir insanlardan biri olduğunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim.

Adali5454

Normal Üye
25 Kas 2025
26
35
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Begüm öyle biridir ki onunla birlikteyken kendinizi uçsuz bucaksız bir zaman dilimi içerisinde gibi hissedersiniz ulaşılması güç hayallerinizi size yaşatır zamanın nasıl geçtiğini anlamazsınız kişisel bakımı çok özverili bir hanım efendi evinin temizliği söyleyecek söz bulamazsınız adeta kendinizi evinizde hissetmenize neden olur aurası çok yüksek bir bayan tekrarını dilerim keyifli dakikalariniz olsun

Kerim İskender Çevrimdışı
16 Eyl 2025
1,043
1,347
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Onunla geçirdiğim zaman beklediğimden çok daha keyifliydi. İlk başta biraz mesafeli olsam da, sohbet ilerledikçe aramızda doğal bir uyum oluştu. Hem konuşması hem de tavırları oldukça rahatlatıcıydı; bu da ortamı samimi hale getirdi. Zamanın nasıl geçtiğini anlamadım bile. Hizmetlerinde gerçekten kusursuzdu ve insanı anlama konusunda çok özel bir yeteneğe sahipti. Kendimi değerli ve anlaşılmış hissettim. Dünyaya bir kez daha gelsem, onu tanımadan geçmek istemeyeceğim nadir insanlardan biri olduğunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim.
Bu güzel referansınız için size ve
Henüz tanışmak kısmet olmayan sevgili
@Begüm Cansın a teşekkür ederiz

Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,704
11,511
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylaşım için yaşayana yaşatana teşekkürler .

Begüm Cansın Çevrimdışı
22 Kas 2025
306
266
Bu güzel duygular , düşünceler ve cümleler için çok teşekkür ederim ☺️
Sevgiyle kal 💋❤️

Begüm Cansın Çevrimdışı
22 Kas 2025
306
266
Begüm öyle biridir ki onunla birlikteyken kendinizi uçsuz bucaksız bir zaman dilimi içerisinde gibi hissedersiniz ulaşılması güç hayallerinizi size yaşatır zamanın nasıl geçtiğini anlamazsınız kişisel bakımı çok özverili bir hanım efendi evinin temizliği söyleyecek söz bulamazsınız adeta kendinizi evinizde hissetmenize neden olur aurası çok yüksek bir bayan tekrarını dilerim keyifli dakikalariniz olsun
Canımsın ❤️💋

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar