Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Begüm Cansın ile muhteşem bir akşam...

Demirali34

Normal Üye
26 Ağu 2025
1
6
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Begüm Hanım ile bugün 2 saatlik bir görüşme sağladık. Uzun zamandır forumu takip ediyorum ama daha önce bir yorum yapmamıştım. İlk defa yorum yapmayı elzem buldum.
Kendisinin iletişimi gayet sağlam. Gün içinde yazdığımda hızlıca geri dönüş sağladı. Evinin konumu çok kolay bulunabilir bir yerde. Konuma yaklaştığınızda gerekli yönlendirmeleri hızlıca sağlıyor.

Gelelim performansa. Öncelikle beni etkileyen en önemli iki hususutan biri kendisinin temizlik standartları oldu. Evi muhteşem derecede temiz ve tertipli. Kendi eviniz gibi rahat ediyorsunuz. Evi de kendisi gibi güzel kokuyor. Diğer husus ise; eve girdiğinizde sizi karşılayan hanım hanımcık bir hatunun, yatakta tam bir kaplana dönüşmesi. Gayet istekli ve arzulu sevişiyor. En güzel yanı sizi anlıyor ve siz dile getirmeden en güzel şekilde size cevap veriyor.

Velhasıl müptelası olunacak bir kadın! İyi ki seni tanıdım! Sana da Foruma da teşekkür ediyorum.

Faar Çevrimdışı

Faar

0
15 Ağu 2018
4,190
2,969
Cinsiyetiniz nedir?
Keyifli bir paylasim, cok tesekkurler.

master1710 Çevrimdışı
12 Eyl 2023
821
829
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Referans için teşekkürler.

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar