oksijenlisu12
Normal Üye
- 2 May 2026
- 2
- 21
- 36
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Forumda yeni olmama rağmen, Şule Hanım ile 4 gün önceden irtibata geçtim. Kendisi gayet samimi ve içten bir şekilde görüşmeyi kabul etti. Görüşmeyi bugün 4 saat olarak gerçekleştirdik. Kendisi gerçekten sizinle her açıdan ilgileniyor. Sohbeti çok tatlı, her konudan konuşabiliyorsunuz. Cinsel olarak da gerek oral olsun gerek pozisyonlar olsun inanılmaz başarılı.
Vücut hatları daha önceki konularda belirtildiği ve görsellerde gözüktüğü gibi oldukça güzel. Eğer gerginseniz ön sevişmesi ile sizi direkt rahatlatıyor. Misyoner, cowgirl, doggy vs. bir çok pozisyonda başarılı ve göz zevkinizi arttırıyor.
Kendisine tekrardan teşekkür ediyor ve bir sonraki buluşmamız için sabırsızlıkla bekliyorum.
Vücut hatları daha önceki konularda belirtildiği ve görsellerde gözüktüğü gibi oldukça güzel. Eğer gerginseniz ön sevişmesi ile sizi direkt rahatlatıyor. Misyoner, cowgirl, doggy vs. bir çok pozisyonda başarılı ve göz zevkinizi arttırıyor.
Kendisine tekrardan teşekkür ediyor ve bir sonraki buluşmamız için sabırsızlıkla bekliyorum.