Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Bayram şekerinden bile daha tatlı olan defo

Egones

Normal Üye
28 Ağu 2023
14
62
26
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Defoyla 2 saat görüşmek üzere hızlıca mesajlaşıp programı ayarladık konumu bana yakın olmasıyle birlikte evi güzel bir semtte şirin bir ev giriş çıkış sorunsuzdu ve o an içeri girdiğimde büyülendiğimi farkettim güzel beklentilerle gitmiştim fakat beklentimin çok üzerinde biriyle karşılaştım heyecanlandım adeta hoşgeldin😂 kendisi anlamıştır neyse sizi çok iyi derecede ağırlıyor temiz bir evi var lavabosu tertemiz bu kadar güzel birinin evide ancak bu kadar güzel olurdu zaten.
Sizi hiç kırmıyor isteklerinizi kesinlikle geri çevirmiyor muhteşem bir fizik özel anlardan bahsetmeyi sevmiyorum ama sizi baştan çıkarabilir dikkat edin hazırlıklı olun kendisi çok naif çok güzel bir hanımefendi forumda çok referans yazan biri olmayan birine bile bu kadar uzun referans yazdıracak kadar aklım başımdan gitmiş keşke hiç bitmeseydi dediğim bir görüşmeydi birdahaki bu güzel bakışlı bir o kadar naif bir hanımefendiyle görüşmek için nasıl bekleyeceğimi bilmiyorum sayılı gün çabuk geçer derler bakalım tekrardan her şey için teşekkürler aşk kadın kendine çok iyi bak beni unutma güzelim 😍😍😍😘

DEFNE Çevrimdışı
23 Haz 2023
772
2,001
Defoyla 2 saat görüşmek üzere hızlıca mesajlaşıp programı ayarladık konumu bana yakın olmasıyle birlikte evi güzel bir semtte şirin bir ev giriş çıkış sorunsuzdu ve o an içeri girdiğimde büyülendiğimi farkettim güzel beklentilerle gitmiştim fakat beklentimin çok üzerinde biriyle karşılaştım heyecanlandım adeta hoşgeldin😂 kendisi anlamıştır neyse sizi çok iyi derecede ağırlıyor temiz bir evi var lavabosu tertemiz bu kadar güzel birinin evide ancak bu kadar güzel olurdu zaten.
Sizi hiç kırmıyor isteklerinizi kesinlikle geri çevirmiyor muhteşem bir fizik özel anlardan bahsetmeyi sevmiyorum ama sizi baştan çıkarabilir dikkat edin hazırlıklı olun kendisi çok naif çok güzel bir hanımefendi forumda çok referans yazan biri olmayan birine bile bu kadar uzun referans yazdıracak kadar aklım başımdan gitmiş keşke hiç bitmeseydi dediğim bir görüşmeydi birdahaki bu güzel bakışlı bir o kadar naif bir hanımefendiyle görüşmek için nasıl bekleyeceğimi bilmiyorum sayılı gün çabuk geçer derler bakalım tekrardan her şey için teşekkürler aşk kadın kendine çok iyi bak beni unutma güzelim 😍😍😍😘
Yaaa ne cabuk gittin de yazdin 🤭😘 hosgeldinnn hahahaha benim demem lazimdi ama neyse hahahah cok memnun oldum tanistgima bekliyorum tekrar bayram sekeri 😘

Egones

Normal Üye
28 Ağu 2023
14
62
26
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Yaaa ne cabuk gittin de yazdin 🤭😘 hosgeldinnn hahahaha benim demem lazimdi ama neyse hahahah cok memnun oldum tanistgima bekliyorum tekrar bayram sekeri 😘
Evlerimiz bu kadar yakın olunca böyle oluyor mutlaka geleceğim o güne kadar kendine iyi bak 😘

Kerim İskender Çevrimdışı
16 Eyl 2025
1,043
1,347
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu güzel referansınız için size ve sevgili DEFO’ya teşekkür ederiz.. İyi bayramlar 💐
@DEFNE

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
15,807
13,226
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
referans için teşekkürler

Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,704
11,511
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylaşım için yaşayana yaşatana teşekkürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar