Batman3437
Normal Üye
- 10 May 2026
- 2
- 2
- 29
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
- İstatistikte sabit
Gül kendini anlatmaz, zaten hissettirir
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Güller ve Dudaklar isimli Bomba ateşlenmeye hazırBu fotoğrafa en güzel yorum atan bir kişi Bayramın 3. Gününde ücretsiz 2 saat ve alkol yorumlarınızı bekliyorum nick namelerinizi yazıccam ve çekiliş yapıcam görüşme yapacağım kişi görüşme sonunda referans yazma şartı ile![]()
Güller, güzelliğinin karşısında mahcup olup başlarını eğmiş…Bu fotoğrafa en güzel yorum atan bir kişi Bayramın 3. Gününde ücretsiz 2 saat ve alkol yorumlarınızı bekliyorum nick namelerinizi yazıccam ve çekiliş yapıcam görüşme yapacağım kişi görüşme sonunda referans yazma şartı ile![]()
mükemmel bir detay. Alkole ihtiyacımız yok zaten sen sarhoş edersin beniBu fotoğrafa en güzel yorum atan bir kişi Bayramın 3. Gününde ücretsiz 2 saat ve alkol yorumlarınızı bekliyorum nick namelerinizi yazıccam ve çekiliş yapıcam görüşme yapacağım kişi görüşme sonunda referans yazma şartı ile![]()
gülbahçesinin en nadide gülü ceyda sanırım bugece açmış varlığı ile hayatı renklendirir umarım.Bu fotoğrafa en güzel yorum atan bir kişi Bayramın 3. Gününde ücretsiz 2 saat ve alkol yorumlarınızı bekliyorum nick namelerinizi yazıccam ve çekiliş yapıcam görüşme yapacağım kişi görüşme sonunda referans yazma şartı ile![]()
Bu fotoğrafa en güzel yorum atan bir kişi Bayramın 3. Gününde ücretsiz 2 saat ve alkol yorumlarınızı bekliyorum nick namelerinizi yazıccam ve çekiliş yapıcam görüşme yapacağım kişi görüşme sonunda referans yazma şartı ile![]()
Bu fotoğrafa en güzel yorum atan bir kişi Bayramın 3. Gününde ücretsiz 2 saat ve alkol yorumlarınızı bekliyorum nick namelerinizi yazıccam ve çekiliş yapıcam görüşme yapacağım kişi görüşme sonunda referans yazma şartı
Bu fotoğrafa en güzel yorum atan bir kişi Bayramın 3. Gününde ücretsiz 2 saat ve alkol yorumlarınızı bekliyorum nick namelerinizi yazıccam ve çekiliş yapıcam görüşme yapacağım kişi görüşme sonunda referans yazma şartı ile
Şeker olmadı geçen bayram gecemde, bu bayram sen ol da kaybolalım teninde. baklavanıBu fotoğrafa en güzel yorum atan bir kişi Bayramın 3. Gününde ücretsiz 2 saat ve alkol yorumlarınızı bekliyorum nick namelerinizi yazıccam ve çekiliş yapıcam görüşme yapacağım kişi görüşme sonunda referans yazma şartı ile![]()
Bayram şekeriBu fotoğrafa en güzel yorum atan bir kişi Bayramın 3. Gününde ücretsiz 2 saat ve alkol yorumlarınızı bekliyorum nick namelerinizi yazıccam ve çekiliş yapıcam görüşme yapacağım kişi görüşme sonunda referans yazma şartı ile![]()
Yıllar geçmiş olsa da ilk görüşmenin üzerinden enerjin hâlâ aynı güzellikte. Bayram çekilişi bahane, seni tekrar görmek şahane olur.Bu fotoğrafa en güzel yorum atan bir kişi Bayramın 3. Gününde ücretsiz 2 saat ve alkol yorumlarınızı bekliyorum nick namelerinizi yazıccam ve çekiliş yapıcam görüşme yapacağım kişi görüşme sonunda referans yazma şartı ile![]()
Bazı güzellikler unutulmuyor… tekrar görüşmek nasip olur umarımBu fotoğrafa en güzel yorum atan bir kişi Bayramın 3. Gününde ücretsiz 2 saat ve alkol yorumlarınızı bekliyorum nick namelerinizi yazıccam ve çekiliş yapıcam görüşme yapacağım kişi görüşme sonunda referans yazma şartı ile![]()
Çekiliş yerine en güzel yorumu siz seçmelisiniz; çünkü bazı şeyler şansa bırakılmayacak kadar güzel.Bu fotoğrafa en güzel yorum atan bir kişi Bayramın 3. Gününde ücretsiz 2 saat ve alkol yorumlarınızı bekliyorum nick namelerinizi yazıccam ve çekiliş yapıcam görüşme yapacağım kişi görüşme sonunda referans yazma şartı ile![]()
Bayramın 3. günü diye belirtmene gerek yok, seninle görüştüğüm gün bana zaten bayram.Bu fotoğrafa en güzel yorum atan bir kişi Bayramın 3. Gününde ücretsiz 2 saat ve alkol yorumlarınızı bekliyorum nick namelerinizi yazıccam ve çekiliş yapıcam görüşme yapacağım kişi görüşme sonunda referans yazma şartı ile![]()
Hepimize bol şanslar yorumları bekliyorum belki şanslı sizsiniz![]()
Gülü seven dikenine katlanır, Ceyda'yı isteyen ateşine kapılır.Bu fotoğrafa en güzel yorum atan bir kişi Bayramın 3. Gününde ücretsiz 2 saat ve alkol yorumlarınızı bekliyorum nick namelerinizi yazıccam ve çekiliş yapıcam görüşme yapacağım kişi görüşme sonunda referans yazma şartı ile![]()
Kırmızı gülBu fotoğrafa en güzel yorum atan bir kişi Bayramın 3. Gününde ücretsiz 2 saat ve alkol yorumlarınızı bekliyorum nick namelerinizi yazıccam ve çekiliş yapıcam görüşme yapacağım kişi görüşme sonunda referans yazma şartı ile![]()
sen bir afitab-ı yektasın, nazende deliksiz,
bende onun matkabı var, safi etten kemiksiz.
Güllerin içinden, canımBu fotoğrafa en güzel yorum atan bir kişi Bayramın 3. Gününde ücretsiz 2 saat ve alkol yorumlarınızı bekliyorum nick namelerinizi yazıccam ve çekiliş yapıcam görüşme yapacağım kişi görüşme sonunda referans yazma şartı ile![]()
"Tanrı kadını baştan yarattı"Bu fotoğrafa en güzel yorum atan bir kişi Bayramın 3. Gününde ücretsiz 2 saat ve alkol yorumlarınızı bekliyorum nick namelerinizi yazıccam ve çekiliş yapıcam görüşme yapacağım kişi görüşme sonunda referans yazma şartı ile![]()
güzele güzel denir tamam da , sana ne denir bilemedim . tüm tüm harfleri yollamak istiyorum sana , seni gördüklerinde illa Kİ hizaya gelir güzelliğine layık bir cümle oluştururlarBu fotoğrafa en güzel yorum atan bir kişi Bayramın 3. Gününde ücretsiz 2 saat ve alkol yorumlarınızı bekliyorum nick namelerinizi yazıccam ve çekiliş yapıcam görüşme yapacağım kişi görüşme sonunda referans yazma şartı
Soylesem tesiri yok sussam gonul razi degil...Bu fotoğrafa en güzel yorum atan bir kişi Bayramın 3. Gününde ücretsiz 2 saat ve alkol yorumlarınızı bekliyorum nick namelerinizi yazıccam ve çekiliş yapıcam görüşme yapacağım kişi görüşme sonunda referans yazma şartı ile![]()
güller senin yanında soluk kalmışBu fotoğrafa en güzel yorum atan bir kişi Bayramın 3. Gününde ücretsiz 2 saat ve alkol yorumlarınızı bekliyorum nick namelerinizi yazıccam ve çekiliş yapıcam görüşme yapacağım kişi görüşme sonunda referans yazma şartı ile![]()
MuhteşemBu fotoğrafa en güzel yorum atan bir kişi Bayramın 3. Gününde ücretsiz 2 saat ve alkol yorumlarınızı bekliyorum nick namelerinizi yazıccam ve çekiliş yapıcam görüşme yapacağım kişi görüşme sonunda referans yazma şartı ile![]()
Gurbetçi bavuluuuu bülbüllBu fotoğrafa en güzel yorum atan bir kişi Bayramın 3. Gününde ücretsiz 2 saat ve alkol yorumlarınızı bekliyorum nick namelerinizi yazıccam ve çekiliş yapıcam görüşme yapacağım kişi görüşme sonunda referans yazma şartı ile![]()
Bazı fotoğraflar sadece güzel olmaz, insanda iz bırakır. Bu karede duruşun, özgüvenin ve enerjin o kadar güçlü ki güzellik zaten detay gibi kalmış. Gerçekten çok etkileyici, bakınca insanın aklında kalan bir fotoğraf olmuşBu fotoğrafa en güzel yorum atan bir kişi Bayramın 3. Gününde ücretsiz 2 saat ve alkol yorumlarınızı bekliyorum nick namelerinizi yazıccam ve çekiliş yapıcam görüşme yapacağım kişi görüşme sonunda referans yazma şartı ile![]()
Gül açılır oymak oymak,Bu fotoğrafa en güzel yorum atan bir kişi Bayramın 3. Gününde ücretsiz 2 saat ve alkol yorumlarınızı bekliyorum nick namelerinizi yazıccam ve çekiliş yapıcam görüşme yapacağım kişi görüşme sonunda referans yazma şartı ile![]()
alkol benden görüşme sizdenBu fotoğrafa en güzel yorum atan bir kişi Bayramın 3. Gününde ücretsiz 2 saat ve alkol yorumlarınızı bekliyorum nick namelerinizi yazıccam ve çekiliş yapıcam görüşme yapacağım kişi görüşme sonunda referans yazma şartı ile![]()
Hiç bir şey bilmiyorsun jhon snovBu fotoğrafa en güzel yorum atan bir kişi Bayramın 3. Gününde ücretsiz 2 saat ve alkol yorumlarınızı bekliyorum nick namelerinizi yazıccam ve çekiliş yapıcam görüşme yapacağım kişi görüşme sonunda referans yazma şartı ile![]()
Güllerin içine koşarak gelirim güzellikBu fotoğrafa en güzel yorum atan bir kişi Bayramın 3. Gününde ücretsiz 2 saat ve alkol yorumlarınızı bekliyorum nick namelerinizi yazıccam ve çekiliş yapıcam görüşme yapacağım kişi görüşme sonunda referans yazma şartı ile![]()
Böyle büyüleyici ve alev alev yanan bir ortamda, tüm o siyahın, kırmızının ve güllerin arasında seninle olmak…Bu fotoğrafa en güzel yorum atan bir kişi Bayramın 3. Gününde ücretsiz 2 saat ve alkol yorumlarınızı bekliyorum nick namelerinizi yazıccam ve çekiliş yapıcam görüşme yapacağım kişi görüşme sonunda referans yazma şartı ile![]()
bende pek şans yoktur ama taşş gibisin ile katılmak isterim. sonuçta taş gibisin. her türlü doğruBu fotoğrafa en güzel yorum atan bir kişi Bayramın 3. Gününde ücretsiz 2 saat ve alkol yorumlarınızı bekliyorum nick namelerinizi yazıccam ve çekiliş yapıcam görüşme yapacağım kişi görüşme sonunda referans yazma şartı ile![]()
“Bir bakışın huzur, bir gülüşün evim gibi…Bu fotoğrafa en güzel yorum atan bir kişi Bayramın 3. Gününde ücretsiz 2 saat ve alkol yorumlarınızı bekliyorum nick namelerinizi yazıccam ve çekiliş yapıcam görüşme yapacağım kişi görüşme sonunda referans yazma şartı ile![]()
ÖmrümBu fotoğrafa en güzel yorum atan bir kişi Bayramın 3. Gününde ücretsiz 2 saat ve alkol yorumlarınızı bekliyorum nick namelerinizi yazıccam ve çekiliş yapıcam görüşme yapacağım kişi görüşme sonunda referans yazma şartı ile![]()
Bu fotoğrafa en güzel yorum atan bir kişi Bayramın 3. Gününde ücretsiz 2 saat ve alkol yorumlarınızı bekliyorum nick namelerinizi yazıccam ve çekiliş yapıcam görüşme yapacağım kişi görüşme sonunda referans yazma şartı ile![]()
Seni “güzel” diye geçmek kolay olurdu ama eksik kalır… çünkü bazı insanlar bakıldığında değil, akılda kaldığında gerçek etkisini gösterir.Bu fotoğrafa en güzel yorum atan bir kişi Bayramın 3. Gününde ücretsiz 2 saat ve alkol yorumlarınızı bekliyorum nick namelerinizi yazıccam ve çekiliş yapıcam görüşme yapacağım kişi görüşme sonunda referans yazma şartı ile![]()
Bu fotoğrafa en güzel yorum atan bir kişi Bayramın 3. Gününde ücretsiz 2 saat ve alkol yorumlarınızı bekliyorum nick namelerinizi yazıccam ve çekiliş yapıcam görüşme yapacağım kişi görüşme sonunda referans yazma şartı ileb
bir gül biter içimde, tam bildiğim biçimde, gecenin tam 3’ünde…Bu fotoğrafa en güzel yorum atan bir kişi Bayramın 3. Gününde ücretsiz 2 saat ve alkol yorumlarınızı bekliyorum nick namelerinizi yazıccam ve çekiliş yapıcam görüşme yapacağım kişi görüşme sonunda referans yazma şartı ile![]()
Benim Doğum günümde yapmışsın kampanyayı keşke daha önce görseymisimCeyda Hanım,
Gecenin bir saati insanın karşısına böyle bir fotoğraf çıkmamalı bence… Çünkü sonra ne dinlediğin şarkının anlamı aynı kalıyor ne de aklın başka bir yere gidiyor.
O güllerin arasında öyle bir durmuşsun ki, sanki bütün kırmızı tonları senden izin alıp geceye karışmış gibi… İnsan bakarken sadece güzelliği görmüyor; biraz merak, biraz hayal, biraz da cesaret görüyor
Bazı kadınlar vardır, yanından geçip gider… Bazılarıysa tek bir kareyle insanın aklında gece boyu kalır. Sen kesinlikle ikinci gruptasın.
Bir an geliyor, insanın kulağında eski şarkılar çalmaya başlıyor…
“Seninle bir dakika…”
Sonra durup düşünüyor; acaba bir insan bu kadar mı dikkat dağıtır?
Cemal Süreya bir yerde “Gözlerin gözlerime değince felaketim olurdu ağlardım” demiş ya… Bazı cümleler yıllar geçse de doğru kalıyor sanırım. Çünkü bazı bakışlar şiir gibi değil, düpedüz insanın aklını alan bir şey oluyor.
Bu fotoğrafa en güzel yorum atan bir kişi Bayramın 3. Gününde ücretsiz 2 saat ve alkol yorumlarınızı bekliyorum nick namelerinizi yazıccam ve çekiliş yapıcam görüşme yapacağım kişi görüşme sonunda referans yazma şartı ile
Seni tanımıyorum ki şimdi burda bedava sex için ne yazsam bilemedim. Ama şarabını tadına bakmayı istiyorum sende müsait olunca,Legend come back![]()
Aşk ve tutkunun resmiBu fotoğrafa en güzel yorum atan bir kişi Bayramın 3. Gününde ücretsiz 2 saat ve alkol yorumlarınızı bekliyorum nick namelerinizi yazıccam ve çekiliş yapıcam görüşme yapacağım kişi görüşme sonunda referans yazma şartı ile![]()
Kalbe zarar GÜLlerBu fotoğrafa en güzel yorum atan bir kişi Bayramın 3. Gününde ücretsiz 2 saat ve alkol yorumlarınızı bekliyorum nick namelerinizi yazıccam ve çekiliş yapıcam görüşme yapacağım kişi görüşme sonunda referans yazma şartı ile![]()
Bu fotoğrafın problemi fazla güzel olması değil… insanın aklında kalmayı bilmesi. Seni o yatakta öpmek istiyorum.Bu fotoğrafa en güzel yorum atan bir kişi Bayramın 3. Gününde ücretsiz 2 saat ve alkol yorumlarınızı bekliyorum nick namelerinizi yazıccam ve çekiliş yapıcam görüşme yapacağım kişi görüşme sonunda referans yazma şartı ile![]()
and god created womanBu fotoğrafa en güzel yorum atan bir kişi Bayramın 3. Gününde ücretsiz 2 saat ve alkol yorumlarınızı bekliyorum nick namelerinizi yazıccam ve çekiliş yapıcam görüşme yapacağım kişi görüşme sonunda referans yazma şartı ile![]()
1 kere görüşme yapmıştık ve aşırı haz almıştım o an dünyalar benim sanmıştımBu fotoğrafa en güzel yorum atan bir kişi Bayramın 3. Gününde ücretsiz 2 saat ve alkol yorumlarınızı bekliyorum nick namelerinizi yazıccam ve çekiliş yapıcam görüşme yapacağım kişi görüşme sonunda referans yazma şartı ile![]()
Herkes fotoğrafa odaklanmış ama bence asıl olay bu kareyi çekebilecek özgüvene sahip olmakta. Çıtayı öyle bir yere koymuşsun ki Ceyda, altına ne yazılsa az kalır.
Bu fotoğraf değil, dikkat dağıtma seviyesi yüksek bir sahne olmuş![]()
Bazı fotoğraflar vardır… bakarsın ama anlatamazsın. Çünkü kelimeler yetmez, anlamını sadece kalp hissederBu fotoğrafa en güzel yorum atan bir kişi Bayramın 3. Gününde ücretsiz 2 saat ve alkol yorumlarınızı bekliyorum nick namelerinizi yazıccam ve çekiliş yapıcam görüşme yapacağım kişi görüşme sonunda referans yazma şartı ile![]()
Bu güzelliği tatmak için bu kadar şanslı olabilir miyim kiBu fotoğrafa en güzel yorum atan bir kişi Bayramın 3. Gününde ücretsiz 2 saat ve alkol yorumlarınızı bekliyorum nick namelerinizi yazıccam ve çekiliş yapıcam görüşme yapacağım kişi görüşme sonunda referans yazma şartı ile![]()
Gelirken ne getireyim ne içerizBu fotoğrafa en güzel yorum atan bir kişi Bayramın 3. Gününde ücretsiz 2 saat ve alkol yorumlarınızı bekliyorum nick namelerinizi yazıccam ve çekiliş yapıcam görüşme yapacağım kişi görüşme sonunda referans yazma şartı ile![]()
hem çok çekici hem de çok tehlikeli duruyoBu fotoğrafa en güzel yorum atan bir kişi Bayramın 3. Gününde ücretsiz 2 saat ve alkol yorumlarınızı bekliyorum nick namelerinizi yazıccam ve çekiliş yapıcam görüşme yapacağım kişi görüşme sonunda referans yazma şartı ile![]()
Güllerin içindenBu fotoğrafa en güzel yorum atan bir kişi Bayramın 3. Gününde ücretsiz 2 saat ve alkol yorumlarınızı bekliyorum nick namelerinizi yazıccam ve çekiliş yapıcam görüşme yapacağım kişi görüşme sonunda referans yazma şartı ile![]()
Çiçeklerden daha kırmızı daha güzel asla solmayan aşk çiçeğimBu fotoğrafa en güzel yorum atan bir kişi Bayramın 3. Gününde ücretsiz 2 saat ve alkol yorumlarınızı bekliyorum nick namelerinizi yazıccam ve çekiliş yapıcam görüşme yapacağım kişi görüşme sonunda referans yazma şartı ile![]()
Bu fotoğrafa en güzel yorum atan bir kişi Bayramın 3. Gününde ücretsiz 2 saat ve alkol yorumlarınızı bekliyorum nick namelerinizi yazıccam ve çekiliş yapıcam görüşme yapacağım kişi görüşme sonunda referans yazma şartı ile 90 60 90 vücudu var hiç görüşmedim ama efsane hanım efendi
Bir adam mezarlıktan geçerken bir kadının bir mezar başında poposunu açıp açıp kapadığını görmüş. Hanımefendi napıyorsunuz böyle diye sormuş. Kadın: “Bu benim kocamın mezarı, sağlığında bana sürekli “lan garı sendeki g.t ölüyü diriltir” derdi. Ben de şimdi bir umut dirilir mi diye açıp kapatıyorum” diye cevap vermiş.Bu fotoğrafa en güzel yorum atan bir kişi Bayramın 3. Gününde ücretsiz 2 saat ve alkol yorumlarınızı bekliyorum nick namelerinizi yazıccam ve çekiliş yapıcam görüşme yapacağım kişi görüşme sonunda referans yazma şartı ile![]()
Ceyda , hayatın bana sunup karşıma çıkardığı en kusursuz güzellik ve en zarif armağansınHerkese iyi bayramlar Çekilişe son 2 gün heyecan başlasın![]()
Bence bu fotoğraf şunu anlatıyor;Bu fotoğrafa en güzel yorum atan bir kişi Bayramın 3. Gününde ücretsiz 2 saat ve alkol yorumlarınızı bekliyorum nick namelerinizi yazıccam ve çekiliş yapıcam görüşme yapacağım kişi görüşme sonunda referans yazma şartı ile![]()
Ceyda BebekBu fotoğrafa en güzel yorum atan bir kişi Bayramın 3. Gününde ücretsiz 2 saat ve alkol yorumlarınızı bekliyorum nick namelerinizi yazıccam ve çekiliş yapıcam görüşme yapacağım kişi görüşme sonunda referans yazma şartı ile![]()
Noter gelmedi ...Çekiliş olmadı mı?
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!