- 19 Şub 2020
- 155
- 520
- 32
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan
- İstatistikte sabit
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Işık en güzel hikayesini senin kıvrımlarında bırakmış,Bu fotoğrafa en güzel yorum atan bir kişi Bayramın 3. Gününde ücretsiz 2 saat ve alkol yorumlarınızı bekliyorum nick namelerinizi yazıccam ve çekiliş yapıcam görüşme yapacağım kişi görüşme sonunda referans yazma şartı ile![]()
Bu fotoğrafa en güzel yorum atan bir kişi Bayramın 3. Gününde ücretsiz 2 saat ve alkol yorumlarınızı bekliyorum nick namelerinizi yazıccam ve çekiliş yapıcam görüşme yapacağım kişi görüşme sonunda referans yazma şartı ile![]()
Bu fotoğrafa en güzel yorum atan bir kişi Bayramın 3. Gününde ücretsiz 2 saat ve alkol yorumlarınızı bekliyorum nick namelerinizi yazıccam ve çekiliş yapıcam görüşme yapacağım kişi görüşme sonunda referans yazma şartı ile![]()
Ne diyebilirimki şu çiçek bahçesini öpüp koklayamadıktan sonra viskiyi gerdanından akıtıp içmek var ama bize o kör talih çıkmazBu fotoğrafa en güzel yorum atan bir kişi Bayramın 3. Gününde ücretsiz 2 saat ve alkol yorumlarınızı bekliyorum nick namelerinizi yazıccam ve çekiliş yapıcam görüşme yapacağım kişi görüşme sonunda referans yazma şartı ile![]()
Güllerin içinden koşarak koşarak gel bana gel…”Bu fotoğrafa en güzel yorum atan bir kişi Bayramın 3. Gününde ücretsiz 2 saat ve alkol yorumlarınızı bekliyorum nick namelerinizi yazıccam ve çekiliş yapıcam görüşme yapacağım kişi görüşme sonunda referans yazma şartı ile![]()
Paha biçilmez bir tablo adeta @CEYDABu fotoğrafa en güzel yorum atan bir kişi Bayramın 3. Gününde ücretsiz 2 saat ve alkol yorumlarınızı bekliyorum nick namelerinizi yazıccam ve çekiliş yapıcam görüşme yapacağım kişi görüşme sonunda referans yazma şartı ile![]()
Güllerin içinden koşarak koşarak gel bana gel…”Bu fotoğrafa en güzel yorum atan bir kişi Bayramın 3. Gününde ücretsiz 2 saat ve alkol yorumlarınızı bekliyorum nick namelerinizi yazıccam ve çekiliş yapıcam görüşme yapacağım kişi görüşme sonunda referans yazma şartı ile![]()

Müsait misin güzellikBu fotoğrafa en güzel yorum atan bir kişi Bayramın 3. Gününde ücretsiz 2 saat ve alkol yorumlarınızı bekliyorum nick namelerinizi yazıccam ve çekiliş yapıcam görüşme yapacağım kişi görüşme sonunda referans yazma şartı ile![]()
Bu olağanüstü güzelliğine yorum yazmak değil şiir yazmak lazım @CEYDA hanım cımBu fotoğrafa en güzel yorum atan bir kişi Bayramın 3. Gününde ücretsiz 2 saat ve alkol yorumlarınızı bekliyorum nick namelerinizi yazıccam ve çekiliş yapıcam görüşme yapacağım kişi görüşme sonunda referans yazma şartı ile![]()
Bunundaha öncede yaptın ve çekiliş olmadıBu fotoğrafa en güzel yorum atan bir kişi Bayramın 3. Gününde ücretsiz 2 saat ve alkol yorumlarınızı bekliyorum nick namelerinizi yazıccam ve çekiliş yapıcam görüşme yapacağım kişi görüşme sonunda referans yazma şartı ile![]()
fotoğraf zaten hem bayram hediyesi yerine geçti hemde alkol almış gibi kafamı güzel yaptıBu fotoğrafa en güzel yorum atan bir kişi Bayramın 3. Gününde ücretsiz 2 saat ve alkol yorumlarınızı bekliyorum nick namelerinizi yazıccam ve çekiliş yapıcam görüşme yapacağım kişi görüşme sonunda referans yazma şartı ile![]()
Aynen öyle birde silinmiş mi nedir bulamadım yine alkol veriyordu hanımefendiBunundaha öncede yaptın ve çekiliş olmadı![]()
Dünyanın en pahalı tablosu mu yoksa sizin sanat eseri gibi şu resim karesi mi karar vermek zor gerçektenBu fotoğrafa en güzel yorum atan bir kişi Bayramın 3. Gününde ücretsiz 2 saat ve alkol yorumlarınızı bekliyorum nick namelerinizi yazıccam ve çekiliş yapıcam görüşme yapacağım kişi görüşme sonunda referans yazma şartı ile![]()
Bu nasıl bir afetBu fotoğrafa en güzel yorum atan bir kişi Bayramın 3. Gününde ücretsiz 2 saat ve alkol yorumlarınızı bekliyorum nick namelerinizi yazıccam ve çekiliş yapıcam görüşme yapacağım kişi görüşme sonunda referans yazma şartı ile![]()
Muhteşem kadın ve muhteşem poz gerisi teferruat...Bu fotoğrafa en güzel yorum atan bir kişi Bayramın 3. Gününde ücretsiz 2 saat ve alkol yorumlarınızı bekliyorum nick namelerinizi yazıccam ve çekiliş yapıcam görüşme yapacağım kişi görüşme sonunda referans yazma şartı ile![]()
Bu tabloya baktıkça insan sadece bir resim görmüyor sanki içinde saklanan bir duygunun tam ortasında kalıyor. Her detayı ayrı bir his bırakıyor, her rengi başka bir düşünceye götürüyor.Bu fotoğrafa en güzel yorum atan bir kişi Bayramın 3. Gününde ücretsiz 2 saat ve alkol yorumlarınızı bekliyorum nick namelerinizi yazıccam ve çekiliş yapıcam görüşme yapacağım kişi görüşme sonunda referans yazma şartı ile![]()
O göte bülbül öteBu fotoğrafa en güzel yorum atan bir kişi Bayramın 3. Gününde ücretsiz 2 saat ve alkol yorumlarınızı bekliyorum nick namelerinizi yazıccam ve çekiliş yapıcam görüşme yapacağım kişi görüşme sonunda referans yazma şartı ile![]()
Kıyafetin 'ben buradayım' diyor ama senin güzelliğin onu bile gölgede bırakmış.Bu fotoğrafa en güzel yorum atan bir kişi Bayramın 3. Gününde ücretsiz 2 saat ve alkol yorumlarınızı bekliyorum nick namelerinizi yazıccam ve çekiliş yapıcam görüşme yapacağım kişi görüşme sonunda referans yazma şartı ile![]()
Güllerin güneşiBu fotoğrafa en güzel yorum atan bir kişi Bayramın 3. Gününde ücretsiz 2 saat ve alkol yorumlarınızı bekliyorum nick namelerinizi yazıccam ve çekiliş yapıcam görüşme yapacağım kişi görüşme sonunda referans yazma şartı ile![]()
Bu kadar saçma bir istek olamaz; Türk alfabesi topu topu 29 harften oluşuyor, siz kalkmış bu güzelliği bu harflerle yorumla diyorsunuz, nasıl olacak @CEYDA hanım bu peki? İmkansız? Bu kadar harfle bu güzelliği bu manzarayı yorumlamak; yok efendim yok.. İMKANSIZ.Bu fotoğrafa en güzel yorum atan bir kişi Bayramın 3. Gününde ücretsiz 2 saat ve alkol yorumlarınızı bekliyorum nick namelerinizi yazıccam ve çekiliş yapıcam görüşme yapacağım kişi görüşme sonunda referans yazma şartı ile![]()
Ay gibi güneş gibiBu fotoğrafa en güzel yorum atan bir kişi Bayramın 3. Gününde ücretsiz 2 saat ve alkol yorumlarınızı bekliyorum nick namelerinizi yazıccam ve çekiliş yapıcam görüşme yapacağım kişi görüşme sonunda referans yazma şartı ile![]()
Kalem gibiBu fotoğrafa en güzel yorum atan bir kişi Bayramın 3. Gününde ücretsiz 2 saat ve alkol yorumlarınızı bekliyorum nick namelerinizi yazıccam ve çekiliş yapıcam görüşme yapacağım kişi görüşme sonunda referans yazma şartı ile![]()
İnsan bir yorum yazayım diye geliyor, iki dakika sonra hayal kurarken buluyor kendiniBu fotoğrafa en güzel yorum atan bir kişi Bayramın 3. Gününde ücretsiz 2 saat ve alkol yorumlarınızı bekliyorum nick namelerinizi yazıccam ve çekiliş yapıcam görüşme yapacağım kişi görüşme sonunda referans yazma şartı ile![]()
Henüz etkileyici bir yorum icat edilemedi , mucit olarak uğraşıyorumBu fotoğrafa en güzel yorum atan bir kişi Bayramın 3. Gününde ücretsiz 2 saat ve alkol yorumlarınızı bekliyorum nick namelerinizi yazıccam ve çekiliş yapıcam görüşme yapacağım kişi görüşme sonunda referans yazma şartı ile![]()
Bu fotoğrafa en güzel yorum atan bir kişi Bayramın 3. Gününde ücretsiz 2 saat ve alkol yorumlarınızı bekliyorum nick namelerinizi yazıccam ve çekiliş yapıcam görüşme yapacağım kişi görüşme sonunda referans yazma şartı ileGüllerin bile boyun eğdiği bir zarafet... Kelimeler bu kareyi anlatmakta yetersiz kalıyor.
Despacito mudur pekiBu fotoğrafa en güzel yorum atan bir kişi Bayramın 3. Gününde ücretsiz 2 saat ve alkol yorumlarınızı bekliyorum nick namelerinizi yazıccam ve çekiliş yapıcam görüşme yapacağım kişi görüşme sonunda referans yazma şartı ile![]()
Odanın en güzel çiçeğiBu fotoğrafa en güzel yorum atan bir kişi Bayramın 3. Gününde ücretsiz 2 saat ve alkol yorumlarınızı bekliyorum nick namelerinizi yazıccam ve çekiliş yapıcam görüşme yapacağım kişi görüşme sonunda referans yazma şartı ile![]()
Hem sakin hem olay çıkaracak gibi bir enerjin var. O enerjiden nasibimi almak isterimBu fotoğrafa en güzel yorum atan bir kişi Bayramın 3. Gününde ücretsiz 2 saat ve alkol yorumlarınızı bekliyorum nick namelerinizi yazıccam ve çekiliş yapıcam görüşme yapacağım kişi görüşme sonunda referans yazma şartı ile![]()
Tenin tenime değsin istiyorum.Bu fotoğrafa en güzel yorum atan bir kişi Bayramın 3. Gününde ücretsiz 2 saat ve alkol yorumlarınızı bekliyorum nick namelerinizi yazıccam ve çekiliş yapıcam görüşme yapacağım kişi görüşme sonunda referans yazma şartı ile![]()
Ilk deneyimi mi yasamis kadar oldum, buneeeeBu fotoğrafa en güzel yorum atan bir kişi Bayramın 3. Gününde ücretsiz 2 saat ve alkol yorumlarınızı bekliyorum nick namelerinizi yazıccam ve çekiliş yapıcam görüşme yapacağım kişi görüşme sonunda referans yazma şartı ile![]()
o kadar seksisin ki erkekliğimi hatırlıyorum, sana hak ettiğin ilgi ve tutkuyu yaşatmayı arzuluyorum.Bu fotoğrafa en güzel yorum atan bir kişi Bayramın 3. Gününde ücretsiz 2 saat ve alkol yorumlarınızı bekliyorum nick namelerinizi yazıccam ve çekiliş yapıcam görüşme yapacağım kişi görüşme sonunda referans yazma şartı ile![]()
Gülleri mi kıskansam, sana mı baksam bilemedim.Bu fotoğrafa en güzel yorum atan bir kişi Bayramın 3. Gününde ücretsiz 2 saat ve alkol yorumlarınızı bekliyorum nick namelerinizi yazıccam ve çekiliş yapıcam görüşme yapacağım kişi görüşme sonunda referans yazma şartı ile![]()
O yaprakları tek tek toplayıp başka yerlere mi serpiştirsek?Bu fotoğrafa en güzel yorum atan bir kişi Bayramın 3. Gününde ücretsiz 2 saat ve alkol yorumlarınızı bekliyorum nick namelerinizi yazıccam ve çekiliş yapıcam görüşme yapacağım kişi görüşme sonunda referans yazma şartı ile![]()
Etrafın güllerle dolu ama benim tek gördüğüm tehlikeli bir şekilde baştan çıkarıcı olan sensin.Bu fotoğrafa en güzel yorum atan bir kişi Bayramın 3. Gününde ücretsiz 2 saat ve alkol yorumlarınızı bekliyorum nick namelerinizi yazıccam ve çekiliş yapıcam görüşme yapacağım kişi görüşme sonunda referans yazma şartı ile![]()
Bazı anlar sadece yaşanmaz, bir sanat eseri gibi seyredilir. Kırmızının tutkusuyla siyahın asaleti ancak bu kadar uyumlu olabilirdi.Bu fotoğrafa en güzel yorum atan bir kişi Bayramın 3. Gününde ücretsiz 2 saat ve alkol yorumlarınızı bekliyorum nick namelerinizi yazıccam ve çekiliş yapıcam görüşme yapacağım kişi görüşme sonunda referans yazma şartı ile![]()
Seninle o anı yaşamak , yaşatacaklarınla yazdıracağın referans yazanın olmak dileğiyle..Bu fotoğrafa en güzel yorum atan bir kişi Bayramın 3. Gününde ücretsiz 2 saat ve alkol yorumlarınızı bekliyorum nick namelerinizi yazıccam ve çekiliş yapıcam görüşme yapacağım kişi görüşme sonunda referans yazma şartı ile![]()
İçtiklerim değil içerken seni düşündüklerim sarhoş etti beeeBu fotoğrafa en güzel yorum atan bir kişi Bayramın 3. Gününde ücretsiz 2 saat ve alkol yorumlarınızı bekliyorum nick namelerinizi yazıccam ve çekiliş yapıcam görüşme yapacağım kişi görüşme sonunda referans yazma şartı ile![]()
Bol şanş kingQueen of the flowers![]()
Ceyda Hanım,Bu fotoğrafa en güzel yorum atan bir kişi Bayramın 3. Gününde ücretsiz 2 saat ve alkol yorumlarınızı bekliyorum nick namelerinizi yazıccam ve çekiliş yapıcam görüşme yapacağım kişi görüşme sonunda referans yazma şartı ile![]()
Gecenin karanlığında, Siyah saçlarından ay teninle aydınan gül kokunla Seninle birlikte geçen zamanı nasıl durdurabilirim?Bu fotoğrafa en güzel yorum atan bir kişi Bayramın 3. Gününde ücretsiz 2 saat ve alkol yorumlarınızı bekliyorum nick namelerinizi yazıccam ve çekiliş yapıcam görüşme yapacağım kişi görüşme sonunda referans yazma şartı ile![]()
Kırmızı yıllanmış sek şarap ( Domaine de la Romanée-Conti) gibisiniz.Ceyda Hanım,
Gecenin bir saati insanın karşısına böyle bir fotoğraf çıkmamalı bence… Çünkü sonra ne dinlediğin şarkının anlamı aynı kalıyor ne de aklın başka bir yere gidiyor.
O güllerin arasında öyle bir durmuşsun ki, sanki bütün kırmızı tonları senden izin alıp geceye karışmış gibi… İnsan bakarken sadece güzelliği görmüyor; biraz merak, biraz hayal, biraz da cesaret görüyor
Bazı kadınlar vardır, yanından geçip gider… Bazılarıysa tek bir kareyle insanın aklında gece boyu kalır. Sen kesinlikle ikinci gruptasın.
Bir an geliyor, insanın kulağında eski şarkılar çalmaya başlıyor…
“Seninle bir dakika…”
Sonra durup düşünüyor; acaba bir insan bu kadar mı dikkat dağıtır?
Cemal Süreya bir yerde “Gözlerin gözlerime değince felaketim olurdu ağlardım” demiş ya… Bazı cümleler yıllar geçse de doğru kalıyor sanırım. Çünkü bazı bakışlar şiir gibi değil, düpedüz insanın aklını alan bir şey oluyor.
YalarımBu fotoğrafa en güzel yorum atan bir kişi Bayramın 3. Gününde ücretsiz 2 saat ve alkol yorumlarınızı bekliyorum nick namelerinizi yazıccam ve çekiliş yapıcam görüşme yapacağım kişi görüşme sonunda referans yazma şartı ile![]()
Gülle kombin yapmak çok yaratıcı olmuşBu fotoğrafa en güzel yorum atan bir kişi Bayramın 3. Gününde ücretsiz 2 saat ve alkol yorumlarınızı bekliyorum nick namelerinizi yazıccam ve çekiliş yapıcam görüşme yapacağım kişi görüşme sonunda referans yazma şartı ile![]()
Bayramlaşma vakti o haldeBu fotoğrafa en güzel yorum atan bir kişi Bayramın 3. Gününde ücretsiz 2 saat ve alkol yorumlarınızı bekliyorum nick namelerinizi yazıccam ve çekiliş yapıcam görüşme yapacağım kişi görüşme sonunda referans yazma şartı ile![]()
Yok Gül yok bal yok güneş bırakın kilişeleriBu fotoğrafa en güzel yorum atan bir kişi Bayramın 3. Gününde ücretsiz 2 saat ve alkol yorumlarınızı bekliyorum nick namelerinizi yazıccam ve çekiliş yapıcam görüşme yapacağım kişi görüşme sonunda referans yazma şartı ile![]()
huzurunda açmış güller, sıcak gonca vaktini beklerBu fotoğrafa en güzel yorum atan bir kişi Bayramın 3. Gününde ücretsiz 2 saat ve alkol yorumlarınızı bekliyorum nick namelerinizi yazıccam ve çekiliş yapıcam görüşme yapacağım kişi görüşme sonunda referans yazma şartı ile![]()
Aşk tanrısı Afrodit'in nadide çiçeği, teninde hissetmeli gül yapraklarının kadifemsi dokusunu. Sonra anlatmalı nasıl bu kadar derin bir tutkunun sonucusun.Bu fotoğrafa en güzel yorum atan bir kişi Bayramın 3. Gününde ücretsiz 2 saat ve alkol yorumlarınızı bekliyorum nick namelerinizi yazıccam ve çekiliş yapıcam görüşme yapacağım kişi görüşme sonunda referans yazma şartı ile![]()
gülistanın en güzel gülüBu fotoğrafa en güzel yorum atan bir kişi Bayramın 3. Gününde ücretsiz 2 saat ve alkol yorumlarınızı bekliyorum nick namelerinizi yazıccam ve çekiliş yapıcam görüşme yapacağım kişi görüşme sonunda referans yazma şartı ile![]()
Bu ten varolduğu sürece seni isteyecekBu fotoğrafa en güzel yorum atan bir kişi Bayramın 3. Gününde ücretsiz 2 saat ve alkol yorumlarınızı bekliyorum nick namelerinizi yazıccam ve çekiliş yapıcam görüşme yapacağım kişi görüşme sonunda referans yazma şartı ile![]()
Çiçeklerin yanında olup yanında uzanmak vardı seans öncesi ve sonrası...Bu fotoğrafa en güzel yorum atan bir kişi Bayramın 3. Gününde ücretsiz 2 saat ve alkol yorumlarınızı bekliyorum nick namelerinizi yazıccam ve çekiliş yapıcam görüşme yapacağım kişi görüşme sonunda referans yazma şartı ile![]()
Legend come backBu fotoğrafa en güzel yorum atan bir kişi Bayramın 3. Gününde ücretsiz 2 saat ve alkol yorumlarınızı bekliyorum nick namelerinizi yazıccam ve çekiliş yapıcam görüşme yapacağım kişi görüşme sonunda referans yazma şartı ile![]()
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!