Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Ne yapsak acaba randevu alsak mı bilemedim video gel gel diye çağırıyorGeldim buradayım sakinnnbaşlayalım hasret giderelim azcıkk ama degilmi
Özlendin be seksi kadınGeldim buradayım sakinnnbaşlayalım hasret giderelim azcıkk ama degilmi
iyiki geldin güzellikGeldim buradayım sakinnnbaşlayalım hasret giderelim azcıkk ama degilmi
Alev aldı ortalık yine ısındı sen gelince hoş geldinnnGeldim buradayım sakinnnbaşlayalım hasret giderelim azcıkk ama degilmi
HoşbuldumTekrar hoşgeldiniz @TOPRAK hanım
Hoşgeldiniz toprak hanım
Valla çağırmadımNe yapsak acaba randevu alsak mı bilemedim video gel gel diye çağırıyor
BilememHoş geldiniz gelmek lazım
Teşekkür ederim hoşbuldumAlev aldı ortalık yine ısındı sen gelince hoş geldinnn
Kocamannn hoşbuldumHoşgeldin sevgili @TOPRAK![]()
Memişler davet ediyor amaValla çağırmadım![]()
Hoş geldinizGeldim buradayım sakinnnbaşlayalım hasret giderelim azcıkk ama degilmi
Hoş buldummmHoş geldiniz![]()
Tabi ki de olmaz mıGeldim buradayım sakinnnbaşlayalım hasret giderelim azcıkk ama degilmi
OlarrrrTabi ki de olmaz mı
Benim o taraflara doğru bir sefer kararı almam şart gibi kaç senedir denk getiremedimGeldim buradayım sakinnnbaşlayalım hasret giderelim azcıkk ama degilmi
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!