- 28 Kas 2018
- 1,445
- 1,468
- Cinsiyetiniz nedir?
Selamlar millet. Bugün çıtı pıtı bir hanımefendiyle, baldan tatlı, güzel gözlü @Asel ARJİN ile çok güzel bir görüşme gerçekleştirdim. Kendisi Anadolu Yakası'nda ilk görüşme yaptığım partnerdi. Haftasonu müsait olduğum için kendisiyle çarşamba günü iletişime geçtim ve olumlu dönüş aldım. Programımızı oluşturduk. Görüşmemiz gün ortasındaydı fakat akşamdan şahsi bir işim çıktığı için kendisiyle sabahtan iletişime geçip programı erkene çekmek istedim ve sağolsun müsaitliğini ayarlayarak kabul etti. Güzel bir yerde kalıyor ve çok rahat bir konumda, anlaşılır tarifiyle de yanına kolayca ulaştım. Kapıda hiç beklemediğim bir şekilde kendisini karşımda gördüm ve iki masum öpücükle karşılandım. Kısa bir sohbet muhabbetten sonra banyo ve yatakta uzanmış beni bekleyen çıtı pıtı bir hatun. Yanına geçer geçmez direkt dudaklara saldırdı, öpüşmeyi ve ön sevişmeyi çok sevdiği belli
. Daha sonrasında güzel bir oral ve isteğimi kırmadı cim ile bitirdik ama sömürdü resmen. Kısa bir ara verdik ve sohbet-kahve derken ilk görüşmenin ardından geçen süre içinde kendisine yaptığı bilgiye dayalı yatırımlardan bahsetti. Nedensiz çok mutlu oldum, çoğumuz geldiğimiz yeri yeterli gördüğümüzde genelde kazancımızı ve zamanımızı boş meşgaleyle geçiriyoruz maalesef. Sohbet seansından sonra yavaştan yatak seansına geçtik. @Asel ARJİN bu sefer daha da istekliydi, öpüşmeyi gerçekten seviyor ve dilini kullanmayı da ihmal etmiyor, devamında mükemmel oralıyla hemen moda girmeme yardımcı oldu. Yatağın başında başlayan aksiyonu 3 farklı pozisyonla yatağın diğer ucunda bitirdik. Yatakta verilen birkaç tebrik öpücüğünden sonra duşlar alındı ve veda vakti.
Kendisine tekrardan bu heyecanı ve ateşli görüşmeyi gerçekleştirebildiğimiz için teşekkür ediyorum ve tekrardan görüşmek dileğiyle diyorum. Gerçekten özlemişim, çok iyi geldin @Asel ARJİN
.
Kendisine tekrardan bu heyecanı ve ateşli görüşmeyi gerçekleştirebildiğimiz için teşekkür ediyorum ve tekrardan görüşmek dileğiyle diyorum. Gerçekten özlemişim, çok iyi geldin @Asel ARJİN