Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Bal kız

Baranbotan Çevrimdışı
31 Ocak 2022
7
26
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Herkese selam, uzun yıllar sonra İstanbul' a temelli dönüş yaptım, İstanbul' u özlemişim ,birkaç mekan gezip alkol aldım dağıttım baya, kendimi otele attım, gece 12 yi geçmiş, forumdan birkaç pembişi yokladım müsait olmadıklarını söylediler, ceyline yazdım, çabucak dönüş yaptı ve sağolsun uzun mesafeye rağmen gece 01.30 da geldi, aşırı alkol malumunuz ereksiyon sorunu, ama ceylin sabırlı güleryüzlü davrandı, bu tavır takdire şayan, çok güzel bi ten ve müthiş vücudu var, dövmeler aşırı estetik, dudaklar, göğüsler öpmelere doyamadım, oralı çok iyi, bende ona dakikalarca oral yaptım, iki kere boşalttım, erekte olamayınca dilime vurmuş :) Beni tatmin etmek için çok çabaladı, çok güzel kız cidden, huyu da yüzü gibi güzel, ve gerçekten çok güzel kokuyordu, gecem

Baranbotan Çevrimdışı
31 Ocak 2022
7
26
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Herkese selam, uzun yıllar sonra İstanbul' a temelli dönüş yaptım, İstanbul' u özlemişim ,birkaç mekan gezip alkol aldım dağıttım baya, kendimi otele attım, gece 12 yi geçmiş, forumdan birkaç pembişi yokladım müsait olmadıklarını söylediler, ceyline yazdım, çabucak dönüş yaptı ve sağolsun uzun mesafeye rağmen gece 01.30 da geldi, aşırı alkol malumunuz ereksiyon sorunu, ama ceylin sabırlı güleryüzlü davrandı, bu tavır takdire şayan, çok güzel bi ten ve müthiş vücudu var, dövmeler aşırı estetik, dudaklar, göğüsler öpmelere doyamadım, oralı çok iyi, bende ona dakikalarca oral yaptım, iki kere boşalttım, erekte olamayınca dilime vurmuş :) Beni tatmin etmek için çok çabaladı, çok güzel kız cidden, huyu da yüzü gibi güzel, ve gerçekten çok güzel kokuyordu, gecem renklendi sayesinde, tekrar teşekkür ederim tatlım 🌹

Tatlı Kıvırcık Çevrimdışı
17 Tem 2020
8,166
11,954
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Herkese selam, uzun yıllar sonra İstanbul' a temelli dönüş yaptım, İstanbul' u özlemişim ,birkaç mekan gezip alkol aldım dağıttım baya, kendimi otele attım, gece 12 yi geçmiş, forumdan birkaç pembişi yokladım müsait olmadıklarını söylediler, ceyline yazdım, çabucak dönüş yaptı ve sağolsun uzun mesafeye rağmen gece 01.30 da geldi, aşırı alkol malumunuz ereksiyon sorunu, ama ceylin sabırlı güleryüzlü davrandı, bu tavır takdire şayan, çok güzel bi ten ve müthiş vücudu var, dövmeler aşırı estetik, dudaklar, göğüsler öpmelere doyamadım, oralı çok iyi, bende ona dakikalarca oral yaptım, iki kere boşalttım, erekte olamayınca dilime vurmuş :) Beni tatmin etmek için çok çabaladı, çok güzel kız cidden, huyu da yüzü gibi güzel, ve gerçekten çok güzel kokuyordu, gecem
Merhaba aşkım benim 😘😘😘. Tekrardan hoş geldin iyiki dönmüşsün bebeğim 😘 🤗.Yoksa tanışamazdık.Güzel yorumların için çok teşekkür ederim bebeğim 😘 🤗.Seni tanıdığım için çok memnun oldum.Ayrica o kadar alkole rağmen kendini hiç bozmadın aşkım 😘.Tekrardan teşekkür ederim bebeğim 😘.Kendine iyi bak 🤗😘😘😘💋🤭🤭🤭😚😚💋😘🤗🤗💋🤭🤭🤭🤭💋💋💋🤭🤭😚🤭😍😍😍😍😍😍💞👅👅💋😘😘😘😘💋💋

Ahmet07121995 Çevrimdışı
9 Ağu 2023
1,845
1,842
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel yorum referans için teşekkürler

Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,704
11,511
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için yaşayana yaşatana teşekkürler

Baranbotan Çevrimdışı
31 Ocak 2022
7
26
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhaba aşkım benim 😘😘😘. Tekrardan hoş geldin iyiki dönmüşsün bebeğim 😘 🤗.Yoksa tanışamazdık.Güzel yorumların için çok teşekkür ederim bebeğim 😘 🤗.Seni tanıdığım için çok memnun oldum.Ayrica o kadar alkole rağmen kendini hiç bozmadın aşkım 😘.Tekrardan teşekkür ederim bebeğim 😘.Kendine iyi bak 🤗😘😘😘💋🤭🤭🤭😚😚💋😘🤗🤗💋🤭🤭🤭🤭💋💋💋🤭🤭😚🤭😍😍😍😍😍😍💞👅👅💋😘😘😘😘💋💋
Çok teşekkür ederim, en yakın zamanda seni tekrar davet edicem, ama bu sefer alkolle değil seninle sarhoş olmak istiyorum, zira şarap gibi kadınsın fena kırmızı 🌹Görüşmek üzere, güzel kal canım😘

Tatlı Kıvırcık Çevrimdışı
17 Tem 2020
8,166
11,954
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Çok teşekkür ederim, en yakın zamanda seni tekrar davet edicem, ama bu sefer alkolle değil seninle sarhoş olmak istiyorum, zira şarap gibi kadınsın fena kırmızı 🌹Görüşmek üzere, güzel kal canım😘
Rica ederim aşkım benim 🤗😋😘😋💞💞💋. Beklerim bebeğim 😘 🤗. Görüşmek üzere aşkım 💋😘😘💋💞💞😘😘😘💋💋

akua Çevrimdışı

akua

0
3 Nis 2011
1,952
1,596
Cinsiyetiniz nedir?
Yaşatanın ve yaşayanın yüreğine sağlık

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar