Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Bahçeşehir’de saklı bir çiçek

Enkizu

Normal Üye
6 Kas 2021
31
64
41
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu sabah forumdaki mesajlarda güzelliğinden sıkça bahsedilen ve zaten görüşmek istediğim @İNCİLAY hanımefendi ile hızlı bir mesajlaşma sonrası anlaştığımız saatte evine gittim. Erken olmasına rağmen kabul etti :) zaten sabah insanıymış bu bakımdan sevindirici . Evi gayet güzel dizayn edilmiş ve rahatınız için her şey düşünülmüş . Sohbet esnasında ufak temaslardan sonra hızlı bir duş sonrası gayet güzel zaman geçirdik . Hijyene çok dikkat ediyor kendisi de , Teni de zaten ipek gibi gerçekten . Memnun etmek için elinden geleni yapıyor. Kaprisi ya da kötü hissettirecek en ufak bir durum yaşamadım açıkçası . Yatak odası sonrası dinlenirken koyu bir sohbete daldık. Bir saatlik bir görüşme olmasa sanırım bir kaç saat daha konuşabilirdik. umarım kendisi de öyle düşünüyordur 😅😅 tek pişmanlığım benim zamanımın kısıtlı olmasından dolayı bir saatlik bir görüşme yapmış olmam . Umarım bir başka zaman daha daha uzun program yapabiliriz . Seninle tanışmak güzeldi Bahçeşehir’in çiçeği 🫶🫶
Senin taktığın isimle ben Zaman yolcusu ❤️

İNCİLAY Çevrimiçi
23 May 2021
1,016
2,861
Bu sabah forumdaki mesajlarda güzelliğinden sıkça bahsedilen ve zaten görüşmek istediğim @İNCİLAY hanımefendi ile hızlı bir mesajlaşma sonrası anlaştığımız saatte evine gittim. Erken olmasına rağmen kabul etti :) zaten sabah insanıymış bu bakımdan sevindirici . Evi gayet güzel dizayn edilmiş ve rahatınız için her şey düşünülmüş . Sohbet esnasında ufak temaslardan sonra hızlı bir duş sonrası gayet güzel zaman geçirdik . Hijyene çok dikkat ediyor kendisi de , Teni de zaten ipek gibi gerçekten . Memnun etmek için elinden geleni yapıyor. Kaprisi ya da kötü hissettirecek en ufak bir durum yaşamadım açıkçası . Yatak odası sonrası dinlenirken koyu bir sohbete daldık. Bir saatlik bir görüşme olmasa sanırım bir kaç saat daha konuşabilirdik. umarım kendisi de öyle düşünüyordur 😅😅 tek pişmanlığım benim zamanımın kısıtlı olmasından dolayı bir saatlik bir görüşme yapmış olmam . Umarım bir başka zaman daha daha uzun program yapabiliriz . Seninle tanışmak güzeldi Bahçeşehir’in çiçeği 🫶🫶
Senin taktığın isimle ben Zaman yolcusu ❤️
Aşk bebeğim birlikte gerçekten çok güzel bir buluşma gerçekleştirdik . Seni tanıdığıma çok mutlu oldum.. Geldiğin için ve bu güzel yazıya zaman ayırdığın için çok teşekkür ederim tekrar kavuşmak üzere öpüyorum 😘🌸💕😍🌻

Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,701
11,509
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylaşım için yaşayana yaşatana teşekkürler .

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar