- 10 Şub 2020
- 3
- 22
- 41
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Dün yasak saati başlamadan Bahar’ın attıgı resimleri görünce anlık bir program yapayım dedım hemen whatsap dan hemen hızlıca iletişeme geçip bahar ın müsaitim demesinden sonra randevulaştık...evi çok kolay bir lokasyonda oldugu için gelmem çok uzun sürmedi. Baharla uzun zaman olmuştu görüşeli merdivenleri çıkıp kapı açıldıgında inanamadım kırmızı kısa sexsi geceligi ve kırmızı topuklu ayakkabıları ile harika gözüküyordu üstüne basarak ifade edecem bahar ‘daki inanılmaz degişim beni benden aldı o kadar yani ..Bahar muhteşem biri resimlerinden çok daha güzel hele ki o yüz güzelligi harika
sıcak kanlı güleryüzlü oluşu ile yanınd geçirdigim o 4 saat nasıl geçti anlamadım..Yatak performansı öpüşmesi oral sexsi harika anlatılmaz yaşanır derler ya o kadar muhteşemdi o harika fizigini asla unutamam çok fazla detaya girmeyi çok sevmiyorum ama her şey 10 üzerinden 10

beni misafir ettigi için Bahar’a çok teşekkür ediyorum şunu anladım ki arayı çok açmamam gerekiyor bana dolu dolu yaşattıgı bu 4 saat için teşekkür ediyorum
güzel yüzlü kadın en kısa zaman da tekrar görüşmek ve sevişmek üzere