Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Bahar Hanimla guzel randevu

324ewdsfdsf

Is seyahatim sirasinda Bahar hanimla tanistim. Muhtesem bir karsilama, on sevisme ve final. Kesinlikle ilgili ve guzel bir partner.
Ben tşk ederim cnm seni tanımak güzeldi çok keyif aldım özel anlar harika idi tekrar görüşmek üzere mis kokulum💋😄😍🥰🥰

forever854 Çevrimdışı
2 Haz 2009
189
40
Cinsiyetiniz nedir?
bahar hanım twitterden kendisine yapılan düzgün bir eleştiriye ve asla hakaret olmayan bir eleştiriye bile hakaret ederek ve engelleyerek karşılık veren biridir

forever854 Çevrimdışı
2 Haz 2009
189
40
Cinsiyetiniz nedir?
Tşk ederim bu güzel düşünceleriniz için❤️
güzel düşüncem yok size dair eleştirime gayet iyi bir şekilde hakaret ile karşılık verdiniz engellediniz ben tıbbi olarak yazıyorum gaitam olarak karşılık verdiniz kusura bakmayın ama size dair düşüncelerim tamamen değişti

324ewdsfdsf

güzel düşüncem yok size dair eleştirime gayet iyi bir şekilde hakaret ile karşılık verdiniz engellediniz ben tıbbi olarak yazıyorum gaitam olarak karşılık verdiniz kusura bakmayın ama size dair düşüncelerim tamamen değişti
Pardon yanlıs anlamışım bu bır ıkıncısı twiterdan kımseyı sebebsiz yere engellemem mutlaka bi sey yapmışsınızdır kı engellemişim kuşlu sitede boş gereksiz insan çok
Beni tanıyanlar bilir beyefendi

Moderatör tarafında düzenlendi:
Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar