- 18 Ara 2022
- 170
- 170
- 33
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Gözde ile pazartesi günü hızlıca iletişime geçip, bugün için program yaptık. Hani sayılı gün çabuk geçer diyorlar ya, söz konusu Gözde olunca o günler geçmiyor. Bugün gelene kadar her gün Gözde'nin paylaşımlarını, Kemal Sunal'ın camekana ekmek bandığı filmdeki gibi ekmek banarak takip ettim. Gün geldiğinde konuma toplu taşıma ile kolay bir şekilde geldim. Gözde'yi karşımda gördüğümde heyecandan kalbim yerinden çıkacak gibi atıyordu. Belki kalp atışlarımı duymuştur. Evin manzarası şahane kesinlikle ama Gözde böylesine güzel olunca, manzarayı seyredemiyorsunuz. Gözlerimi Gözde'den alamadım, öyle bir güzelliği var. Oldukça sıcakkanlı, sohbeti keyifli bir kadın. Herkesin merak ettiği an hakkında şöyle bahsedebilirim, parmakları kesinlikli sihirli... Sihirli parmaklarıyla yaptığı dokunuşlarla, bir anda ateşin ortasında buluyorsunuz kendinizi. Kül oldum, o dokunuşlarla... Bu anlarla ilgili tek söyleyeceğim şey, dokunuşlarıyla beni bambaşka diyarlara götürdü. Yanından ayrıldığımda yüzümde kocaman bir gülümsemeyle durmadan sırıtıyordum.
Her şey için çok teşekkür ederim. En kısa zamanda tekrar görüşmek dileğiyle
@Anna Karenina
Her şey için çok teşekkür ederim. En kısa zamanda tekrar görüşmek dileğiyle