- 3 Ağu 2025
- 1,218
- 3,507
- 33
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Teşekkür ederim canımKimin çektiğini bilmem ama pozisyon fenaaa
VayyyyHabersiz çekimler güzel oluyor gerçekten çekene teşekkür ediyorum![]()
Önden olsa bende asla izin vermem arkadan sorun olmaz canımHabersiz foto çeksem linç edilirdim herhaldeAnlaşmalı olmalı
Sen Nabıyon oralarda da habersiz foto nu çekiyorlar ..Habersiz çekimler güzel oluyor gerçekten çekene teşekkür ediyorum![]()
Teşekkür ederim canımKim çektiyse eline sağlık. Bu ne güzel manzaradır böyle
Çok haklısın. Teşekkür ederimSen Nabıyon oralarda da habersiz foto nu çekiyorlar ..
Evet bu hoş bir foto olmuş ancak kim çekti samimiyet nedir bilinmez samimi olmasan böyle bir şey yapmaz belki ama naçizane tavsiyem böyle alışkanlıkları olanlar kendi arşivlerini oluşturur ve zaman zaman sıkıntı olabilecek durum oluşturma ihtimali var ki bize görsel şölen sunsa da işin öteki tarafını unutmamak lazım
İnsanlar eğer bu kadar rahat ise bir sorun olduğunu düşünmekteyim ben asla ve asla kimsenin önden arkadan yandan ayaktan topuktan resmini çekmem . Ki sana da tavsiye ederim . Çok sevdiğim bir söz var ..
taviz tavizi doğurur ..
Kvkk ya göre de böyle bir şey yapmaması gerekli hemde bence saygısızlık
Bu da benim fikrim ..
keyifli forumlar olsun ..
Rica ederim ...Çok haklısın. Teşekkür ederim![]()
Deri pantolon, ayakkabı en önemlisi @Ataşehir ASYA ÖZ her detayı harikaHabersiz çekimler güzel oluyor gerçekten çekene teşekkür ediyorum![]()
Teşekkür ederim canım
İyi bayramlar canımRica ederim ...
keyifli forumlar
İyi bayramlar şimdiden
Habersiz çekimler güzel oluyor gerçekten çekene teşekkür ediyorum![]()
Ooooofffff harbiden çekenin eline sağlık muhteşem manzara deri pantolon da ayrı bir sexsilik katmışHabersiz çekimler güzel oluyor gerçekten çekene teşekkür ediyorum![]()
Habersiz çekimler güzel oluyor gerçekten çekene teşekkür ediyorum![]()
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!