- 3 Ağu 2025
- 1,218
- 3,507
- 33
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
mükemmel ötesiKırmızıyı çok seviyorum![]()
Ama sende ayrı bir güzel o kırmızıKırmızıyı çok seviyorum![]()
Kırmızının kusursuz tenine uyumuKırmızıyı çok seviyorum![]()
Aynı fikirdeyimKırmızı kırmızı çizgimizdir![]()
AfetKırmızıyı çok seviyorum![]()
Çok fena olmuşKırmızıyı çok seviyorum![]()
Teşekkür ederim canımKırmızı size yakışıyor gerçekten. Yine harika bir poz.![]()
Teşekkür ederim canımKırmızının kusursuz tenine uyumu![]()
Teşekkür ederim canımAma sende ayrı bir güzel o kırmızı![]()
Kırmızı elbiseyi yerinde olmak isterdim ,üstünde ben olmaliydimKırmızıyı çok seviyorum![]()
Çok isterim canımKırmızı elbiseyi yerinde olmak isterdim ,üstünde ben olmaliydim
Tabiki WhatsApp üzerinden iletişim kurun lütfenGörüşme şansımız olabilir mi acaba?![]()
Yazdım fakat sanırım engelliyim. Eğer bir telafi şansı olursa çok sevinirimTabiki WhatsApp üzerinden iletişim kurun lütfen![]()
Teşekkür ederim canımÇok fena olmuş
Sonundan bulma şansım yok canım. Ne yaptın engellemem normaldeYazdım fakat sanırım engelliyim. Eğer bir telafi şansı olursa çok sevinirim( sonu 7688 numara)
Sonundan bulma şansım yok canım. Ne yaptın engellemem normalde
Sonundan bulma şansım yok canım. Ne yaptın engellemem normalde
Daha önce program konusunda konuşmuştuk ve biraz anlık yazdığım için sürekli sanırım yanlış anlaşıldım. Yoksa görüşme yapmadığımız için olumsuz bir durum oluşmadı aramızda. Sanırım mesaj yazabileceğim sadece twitter hesabınız var ve oraya yazdım :/Sonundan bulma şansım yok canım. Ne yaptın engellemem normalde
Dokunmak istiyorum..okşanmak ister misin? İstersen dokunduğum yerlere öpücükler de kondururum..Kırmızıyı çok seviyorum![]()
Dokunmak istiyorum..okşanmak ister misin? İstersen dokunduğum yerlere öpücükler de kondururum..![]()
Görüşme için program yapabilir miyiz eğer iletişim sağlayabilirsek?Sonundan bulma şansım yok canım. Ne yaptın engellemem normalde
Açtım engeli galiba sizsiniz bir bakın.Görüşme için program yapabilir miyiz eğer iletişim sağlayabilirsek?
Sizin açtım değilmi engeliniziDaha önce program konusunda konuşmuştuk ve biraz anlık yazdığım için sürekli sanırım yanlış anlaşıldım. Yoksa görüşme yapmadığımız için olumsuz bir durum oluşmadı aramızda. Sanırım mesaj yazabileceğim sadece twitter hesabınız var ve oraya yazdım :/
Evet doğru teşekkürlerSizin açtım değilmi engelinizi
Evet doğru teşekkürler![]()
Bendeeeeeee![]()
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!