- 3 Ağu 2025
- 1,218
- 3,506
- 33
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan
Çekim konusunda iyi değilim 

Son düzenleme:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Çok davetkar bir çekim olmuş, icabet etmek lazım bence.Çekim konusunda iyi değilim birazda geldikleri için olabilir![]()
Çok davetkar bir çekim olmuş, icabet etmek lazım bence.
Gayet de güzel olmuş .Çekim konusunda iyi değilim![]()
Bence yanılıyorsun gayet başarılısınÇekim konusunda iyi değilim![]()
Yine harikasın..bu forumda sana en fazla Beğeni/like gönderenlerden biri olarak görmek istediğim ilk sıradaki Güzelsin..Ancak ,ön ödeme istediğin için prensip olarak kabul etmedim..Yine de canın sağolsunÇekim konusunda iyi değilim![]()
Öpüyorum her yeriniÇekim konusunda iyi değilim![]()
Teşekkür ederim canım. WhatsApp üzerinden yazarmısın senden talep etmiyorum ön ödeme.Yine harikasın..bu forumda sana en fazla Beğeni/like gönderenlerden biri olarak görmek istediğim ilk sıradaki Güzelsin..Ancak ,ön ödeme istediğin için prensip olarak kabul etmedim..Yine de canın sağolsun![]()
Çok tatlısın..ilk fırsatta kapındayımTeşekkür ederim canım. WhatsApp üzerinden yazarmısın senden talep etmiyorum ön ödeme.![]()
Bekliyorum canım teşekkür ederimÇok tatlısın..ilk fırsatta kapındayım![]()
Teşekkür ederim canımGayet de güzel olmuş .
Maşallah
Davetkar
Yakinen görmek lazım ...
Manzara güzel olunca makinenin önemi kalmıyor, çok çekicisin.Çekim konusunda iyi değilim![]()
Teşekkür ederim canımManzara güzel olunca makinenin önemi kalmıyor, çok çekicisin.
Teşekkür ederim canımBence yanılıyorsun gayet başarılısın![]()
aklını alırım derler ya! Demekki doğru,akıl kalmadı..aklım o gımıldayan popoda kaldı...gımılda,gımıldaa...Çekim konusunda iyi değilim![]()
Bekliyorum canımBen gelince çekerim seni![]()
aklını alırım derler ya! Demekki doğru,akıl kalmadı..aklım o gımıldayan popoda kaldı...gımılda,gımıldaa...![]()
Videodan anladığımız kadari ile çekim konusunda iyi olmanıza gerek yok zaten her türlü farketmiyorÇekim konusunda iyi değilim![]()
Farklı mı seksiÇekim konusunda iyi değilim![]()
Teşekkür ederim canımVideodan anladığımız kadari ile çekim konusunda iyi olmanıza gerek yok zaten her türlü farketmiyor![]()
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!