Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Asya İle Harikalar Diyarı

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
8,626
7,309
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhaba forumdaşlar
Geçenlerde Asya hanım x de çok güzel ve kışkırtıcı bir video yayınladı o video dan sonra beni acayip tahrik ve suç ortağına sürükledi

Video daki tahrik edici ve kışkırtıcı hareketleri beni benden aldı artık rüyalarıma girmeye başladı hiç çıkmıyor aklımdan

Sonra dedim ki yetti artık 1 Mart Pazar günü saat 12 sularında Asya hanım dan randevu oluşturdum iletişimi gayet net ve çok kibardı
Randevu geldi çattı kendisini güzel yönlendirmesiyle evin kapısını buldum ve

Zile bastım kapı açıldı
Karşılaması muhteşemdi tam bi gfe tarzında önce bir sarılmalar koklaşmalar öpüşler sonra bir daha öpüşmeler 😀den sonra kahve ve muhabbet fastına geçiş yaptık

Biraz muhabbet yaptıktan sonra ben duşa geciş yaptım. Duştan çıktıktan sonra yatak odası geçiş yaptık zaten kendisi hazır olmuş bir vaziyette beni bekliyordu.

Sevişmesi çok iyidi tam bir gfe tarzında çok istekliydi sevişmesi aşırı tahrik ediyor o tahrikle yukardan aşağı doğru inmeye başladım😋😋 aşağıda uzun uzun kaldım😀😀 bırakasım hiç gelmedi muhteşem bir şeydi oralde muhteşemdi ilk seansı cow grile tamamladık

2ci seansda asıl şovunu en sona bırakmış 2ci seans oralde harikalar yarattı😋😋😋 çok iyidi yine aynı şekil aşırı tahriklerle 🍑🍑🍑🫦🤤🤤😋😋 yukarıdan aşağı doğru öperek koklarak balll kutusuna ulaştımmm🤤🫦🍑🍑 👅 inlemeleri çok iyidi tahrik ediyor insanı 😀😋😋🫦sonra misyoner pozisyonunda ikimizde aşırı zevk aldık

Benim için çok güzel görüşme oldu beni ağırladığin sana çok teşekkür ederim en kısa zamanda tekrar görüşmek dileğiyle ❣️
❣️ ❣️

Faar Çevrimdışı

Faar

0
15 Ağu 2018
4,224
2,995
Cinsiyetiniz nedir?
sevişmenize sağlık yaşayana ve yaşatana teşekkür ederiz

ASYA ANKARA Çevrimdışı
6 Eyl 2025
1,036
5,124
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Merhaba forumdaşlar
Geçenlerde Asya hanım x de çok güzel ve kışkırtıcı bir video yayınladı o video dan sonra beni acayip tahrik ve suç ortağına sürükledi

Video daki tahrik edici ve kışkırtıcı hareketleri beni benden aldı artık rüyalarıma girmeye başladı hiç çıkmıyor aklımdan

Sonra dedim ki yetti artık 1 Mart Pazar günü saat 12 sularında Asya hanım dan randevu oluşturdum iletişimi gayet net ve çok kibardı
Randevu geldi çattı kendisini güzel yönlendirmesiyle evin kapısını buldum ve

Zile bastım kapı açıldı
Karşılaması muhteşemdi tam bi gfe tarzında önce bir sarılmalar koklaşmalar öpüşler sonra bir daha öpüşmeler 😀den sonra kahve ve muhabbet fastına geçiş yaptık

Biraz muhabbet yaptıktan sonra ben duşa geciş yaptım. Duştan çıktıktan sonra yatak odası geçiş yaptık zaten kendisi hazır olmuş bir vaziyette beni bekliyordu.

Sevişmesi çok iyidi tam bir gfe tarzında çok istekliydi sevişmesi aşırı tahrik ediyor o tahrikle yukardan aşağı doğru inmeye başladım😋😋 aşağıda uzun uzun kaldım😀😀 bırakasım hiç gelmedi muhteşem bir şeydi oralde muhteşemdi ilk seansı cow grile tamamladık

2ci seansda asıl şovunu en sona bırakmış 2ci seans oralde harikalar yarattı😋😋😋 çok iyidi yine aynı şekil aşırı tahriklerle 🍑🍑🍑🫦🤤🤤😋😋 yukarıdan aşağı doğru öperek koklarak balll kutusuna ulaştımmm🤤🫦🍑🍑 👅 inlemeleri çok iyidi tahrik ediyor insanı 😀😋😋🫦sonra misyoner pozisyonunda ikimizde aşırı zevk aldık

Benim için çok güzel görüşme oldu beni ağırladığin sana çok teşekkür ederim en kısa zamanda tekrar görüşmek dileğiyle ❣️
❣️ ❣️
Bitanem ilk tanışma ilk heycan ilk bakış cok tşk ederim iyiki o gün tanıştık nice mutlu görüşmelere bitanem degerlim referans için teşekkürler seviliyorsun canısı🥰🥰💋❤️❤️❤️

Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,704
11,511
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylaşım için yaşayana yaşatana teşekkürler

@ASYA ANKARA şahane detaydır ..
🥰🥰🥰😘😘😘😘🔥🔥🔥

Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,704
11,511
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,704
11,511
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,704
11,511
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar