clubs
Normal Üye
- 24 Mar 2023
- 15
- 55
- 39
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
@ASYA ANKARA hanım ile geçen sene Şubat ayında görüşmüştüm. Referans yazmadığını şu an farkettim öncelikle bunun için kusura bakmayın. Asya hanımın evi çok kolay bulunabilir güvenli bir sitede. Giriş çıkışta herhangi bir problem yok. Beni gayet iyi ağırladı. Kahve içerek tanışma faslından sonra salonda cilveleşmeler başladı. Sen hazırsın hadi gel artık diyerek beni yatak odasına götürdü. Ve unutulmaz anların ilk raundu inanılmaz bir oral sonrasında da cow giriş ile hemencecik bitiverdi. Dayanamadım ne yapayım
. Sonra duşa girip tekrar yatakta dinlenmeye başladık. Kız arkadaş gibi yatakta muhabbet ediyorduk. Sonra bende tekrar kıpırdanmalar başlayınca maşallah hemen dikledin dedi ve tekrar oralla 2. Raunda başladık. Bu sefer hedef dogyy idi. Forumda anal yaptığını okumuştum. Bununla deneyelim mi dedim. Böğrümü mü delecen çok kalın dedi tatlı gülğümsemesiyle. Ben de ısrar etmedim. İnanılmaz bir manzara eşliğinde dogyy de analım da hayalini kurarak Nirvana ya ulaştık. Sonrasında öpücüklerle ayrıldım. Çok güzeldi. Tekrar görüşmek üzere. Şiddetle tavsiye ederim.