- 30 Nis 2015
- 33
- 0
- Cinsiyetiniz nedir?
Aslı hanımın beni kabul etmesinin ardından hemen evinin yolunu tuttum. Tarife göre çok kolay bir şekilde eve vardım. Eve girdim ama her buluşma öncesi yaşadığım panik atakla ne yapacağımı pek bilmiyordum. Neyseki Aslı'nin sıcak karşılaması ardından yaptığımız güzel ve eğlenceli sohbetle heyecanım geçtiği gibi zaman kavramınıda yitirmişim. Banyoya girerken bana giymesini istediğim bir şey olup olmadığını sormuştu bende gömlek güzel olur cevabını verince(galiba bende gömlek fetişliği var) banyodan çıktığımda beni çok seksi bir gömlekle karşıladı.(Gerçi ben o gömleği nasıl parçalamadım hala bilmiyorum ya. Neyse bir dahaki sefere>
) Gece sona erip geri dönerken yüzümde engelleyemediğim bir sırıtma vardı. Resimlerde gördüğünüz güzelliğin çok ötesinde bir güzelliği var kedisinin. Ayrıca sizi mutlu, huzurlu, rahat hisettirmeye adadığı bir enerjisi var.
Bu arada Aslı Hanımın evinde yaramaz çocukların sıkılmaması için güzel oyuncaklar da mevcut. Eğer kullanmayı bilmiyorsanız kendisi size kullanmayı öğretiyor.
Bu arada Aslı Hanımın evinde yaramaz çocukların sıkılmaması için güzel oyuncaklar da mevcut. Eğer kullanmayı bilmiyorsanız kendisi size kullanmayı öğretiyor.