- 19 Nis 2021
- 10,359
- 23,988
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Vallahi o dudakları ısırcem. Başka nasıl bir amacın olacaktı fıstığımSadece anlık atmak istedim
başka bir amacım yok
![]()
İnanmıyorum başka bir amaç varmasumca gözüküyor fakat sonra bağımlılık yapıyor
![]()
Hava çok sıcak yanıyor ortalık anlık diyorsun..? Başka amacım yok diyorsun..! Yanıyoruz..! biz burada bu anlıklarlaSadece anlık atmak istedim
başka bir amacım yok
![]()
Muhteşem bir kadınsın Cansel ❤Seni tanımış olmak ayrı bir güzellik.Sadece anlık atmak istedim
başka bir amacım yok
![]()
Isırma uff olur sonra fındığımVallahi o dudakları ısırcem. Başka nasıl bir amacın olacaktı fıstığım![]()
Siz öyle diyorsanızDesene icinin guzelligi dışına yansimis
Ozaman bende öperim kuşumIsırma uff olur sonra fındığım![]()
SahanesinnnnSadece anlık atmak istedim
başka bir amacım yok
![]()
Aslında benim içinden çok şey geliyorda neyseİçinizden gelecek başka şeyleri de heyecanla bekliyorum.
Malaesef İzmir'de öyle çok sıcakHava çok sıcak yanıyor ortalık anlık diyorsun..? Başka amacım yok diyorsun..! Yanıyoruz..! biz burada bu anlıklarlaFırsat kolluyorum tabi bu arada bi izmir için.
Ben bu yoruma ne yazmalıyım şimdi...Muhteşem bir kadınsın Cansel ❤Seni tanımış olmak ayrı bir güzellik.
Delirtmeye az kaldıanlık saniyelik at at bizi deli et![]()
Malaesef İzmir'de öyle çok sıcakaslında ben sizin iyiliğinizi istiyorum serinleyin diye
oyuzden asla kötü bir amaç yok
Ne zaman isterseniz beklerim
![]()
Bnmde içimde yoktu ama yedimmmmSadece anlık atmak istedim
başka bir amacım yok
![]()
Evet yoktu yavrummmDemek yoktu? Valla iyi ki içinden geldi o zaman. O asil oturuş mu, o güzel dudaklar mı? Nereden başlasak? Çok beğendim güzelim benim![]()
O fırsat umarım en kısa zamanda bizi karşılaştırırDediğim gibi bir fırsat kolluyorum
izmir ve izmir'in
PRENSES'i için ilk fırsatta size misafir olmak niyetim
![]()
Ohhh afiyet olsun minik kuşumBnmde içimde yoktu ama yedimmmm![]()
Olur anlaştıkValla dudaklardan desem herhalde sürpriz olmaz![]()
Çoook güzel gelmiş cansellSadece anlık atmak istedim
başka bir amacım yok
![]()
Teşekkür ederimÇoook güzel gelmiş cansell![]()
Ateş bastına beybi yanıyorum buralardaSadece anlık atmak istedim
başka bir amacım yok
![]()
Bende sabırsızlıkla o günün özlemi ile çekiyorum ama yakındır o gün bende sizi kalben öpüyorum sevgiler saygılar bilmukabeleO fırsat umarım en kısa zamanda bizi karşılaştırırtanışmak dileğiyle diyorum
öpüyorum sizi
Hahaaa sıcaktandır ooo sıcaktanAteş bastına beybi yanıyorum buralarda❤
![]()
Çok teşekkür ederimBende sabırsızlıkla o günün özlemi ile çekiyorum ama yakındır o gün bende sizi kalben öpüyorum sevgiler saygılar bilmukabele![]()
O dudaklar seni öpsün bebişimah o dudaklar yokmu o dudaklar![]()
Yaklaşıyor yaklaşmakta olanÖzlem başladı sanırım yürümeye başlandı...
gerçekten kötü bir amacım yok
Teşekkürler
![]()
Ne güzel yürümek bu böyle yada koşmak mı desemYaklaşıyor yaklaşmakta olan![]()
Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır diycem ben. Çok tatlısın bebekkk.Sadece anlık atmak istedim
başka bir amacım yok
![]()
Çok teşekkür ederimçok doğal bir güzellik cansel ulusoy
Baksana senin bu kadar yoğunluğunda bile sen yorum yapıyorsan demekki arada böyle görsel atmam iyi gelicek sana bebekkkTatlı dil yılanı deliğinden çıkarır diycem ben. Çok tatlısın bebekkk.![]()
Müthişsiniz. Zerafetiniz 10 numara 5 yıldız.
Bebekkk seni görmek her ahval ve şeraitte ilaç gibi geliyor. O beyaz tenin hastasıyız.Baksana senin bu kadar yoğunluğunda bile sen yorum yapıyorsan demekki arada böyle görsel atamam iyi gelicek sana bebekkk
Not: Tadımdan yiyemezsin
teşekkür ederim
![]()
Ben seni yerim yerim yaaaBebekkk seni görmek her ahval ve şeraitte ilaç gibi geliyor. O beyaz tenin hastasıyız.
Gelmesi için zaten seni bekliyorumTeşekkür ederimhep güzel şeyler gelsin
![]()
Çok iyi olmuşSadece anlık atmak istedim
başka bir amacım yok
![]()
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!