Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Aslı - Rana vs Sevki1 - Sevki2

sevkitopuz Çevrimdışı

sevkitopuz

0
Normal Üye
12 Şub 2010
30
47
Evet bu aksam itibariyle daha once duo yaptigim çiftimize bir arkadaşla beraber misafir olduk. 2 ye 2 minyatür kale maç yapacağız. Öncelikle size haber vereyim dedim zira şu anki sohbet o kadar güzelki, keyifli ki anlatamam... @AslıMeriç ve Rana Sert Bu ikiliyi henüz ziyaret etmeyeniniz varsa valla hata yapıyorsunuz.

Bu ikisi benim arkadasim oldu, sohbetleri acayip keyifli üstüne sevişiyoruz süper.

:) Kesin Tavsiye

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,562
10,735
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Sevkiler giderek çoğalıyor galiba, iyi muhabbetler :)

sevkitopuz Çevrimdışı

sevkitopuz

0
Normal Üye
12 Şub 2010
30
47
Mitoz bolunuyoruz hocam. Sonra siteyi ele gecirecez Agent Smith gibi :)

sevkitopuz Çevrimdışı

sevkitopuz

0
Normal Üye
12 Şub 2010
30
47
Evet gece yeni bitti, yenice evdeyiz :). Şöyle diyeyim süperdi süper. Gitmemiş olanlar çok şey kaybediyorlar. Detaylar her zamanki gibi bende saklı..

Dragonas Çevrimdışı

Dragonas

0
Emekli Zampara
7 Kas 2010
10,687
15
Bu site paylaşım sitesidir. Detaylara girmeyeceksin eğer paylaşım yapmıyorsun demektir.

Tek bir konu açmamışsınız . 2009'dan beri üye olarak . Site amacımızı keşfetmişsiniz , ayrıca paylaşım nasıl yapılır tarifi de veriyorsunuz . Yazılabilecek çok şey var , ama kısadan yazayım ben . Siz yapın bir paylaşım , görelim...

Dragonas Çevrimdışı

Dragonas

0
Emekli Zampara
7 Kas 2010
10,687
15
Evet bu aksam itibariyle daha once duo yaptigim çiftimize bir arkadaşla beraber misafir olduk. 2 ye 2 minyatür kale maç yapacağız. Öncelikle size haber vereyim dedim zira şu anki sohbet o kadar güzelki, keyifli ki anlatamam... @AslıMeriç ve @Rana Sert Bu ikiliyi henüz ziyaret etmeyeniniz varsa valla hata yapıyorsunuz.

Bu ikisi benim arkadasim oldu, sohbetleri acayip keyifli üstüne sevişiyoruz süper.

2 detay not

'' @Aslı Meriç ve @Rana Sert Bu ikiliyi henüz ziyaret etmeyeniniz varsa valla hata yapıyorsunuz. ''

ve '' Kesin tavsiye ''

anlayabilenler için yeter de artar bile , paylaşım için teşekkür ederim..

ANT45 Çevrimdışı

ANT45

0
29 Kas 2012
575
604
Minyatür saha maç bu kadar kısa anlatılır :) arkadaş heyecanla yaşadıklarını anlatmış yakışmışta :) Rana,Aslı onlarla kötü bir

ortam yaşanacağına inanmıyorum.

Aslı Meriç Çevrimdışı
30 May 2011
968
836
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Evet bu aksam itibariyle daha once duo yaptigim çiftimize bir arkadaşla beraber misafir olduk. 2 ye 2 minyatür kale maç yapacağız. Öncelikle size haber vereyim dedim zira şu anki sohbet o kadar güzelki, keyifli ki anlatamam... @AslıMeriç ve @Rana Sert Bu ikiliyi henüz ziyaret etmeyeniniz varsa valla hata yapıyorsunuz.

çok güzel bir geceydi :)) yaşanılan her an unutulamayacak diğer anıların arasına girdi :) yakın zamanda görüşmek dileğiyle sevgiler.. öpüyorum :)))

markopacha Çevrimdışı
25 Ağu 2015
86
0
Cinsiyetiniz nedir?
Dil tutulması vakasına benziyor :) Paylaşım için teşekkürler.

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar