Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Aslı Meriç

newuye Çevrimdışı

newuye

0
Normal Üye
1 Eyl 2010
14
6
20 Mayıs cuma günü Aslı ile görüştük sonunda :) Benim açımdan herşeyiyle süper görüşme oldu. Öncesiyle, anıyla. sonrasıyla :)

Öncesiyle; tam sözleştiğimiz zamanda sözleştiğimiz şekilde sözleştiğimiz yerde görüştük :)

Anıyla; o anları anlatmak konusunda çok usta değilimdir ancak gerek sohbeti gerek özel anlarıyla çok güzel bir kadın Aslı. Onu bilmem ama ben onunla her anlamda birlikte olmaktan çok zevk aldım.

Sonrasıyla; ben Aslı nın yanına gittiğimde fazlasıyla yorgundum. Aslı da fark etti bunu sanırım :) Ama onun yanında çok az bir süreyi uyuyarak geçirmeme rağmen yanından ayrılırken dinlenmiş ve rahatlamış bir şekilde ayrıldım.:deli:

Aslı güzel bir bayan olmasının yanı sıra çok güzel bir insan. Bir daha ki görüşme için özel bir söz aldım bakalım, ben unutmadım :)(dance) En kısa zamanda tekrar görüşüp sözlerin yerine getirilmesini bekliyeceğim:yemek:

Dragonas Çevrimdışı

Dragonas

0
Emekli Zampara
7 Kas 2010
10,687
15
20 Mayıs cuma günü Aslı ile görüştük sonunda :) Benim açımdan herşeyiyle süper görüşme oldu. Öncesiyle, anıyla. sonrasıyla :)

Öncesiyle; tam sözleştiğimiz zamanda sözleştiğimiz şekilde sözleştiğimiz yerde görüştük :)

Anıyla; o anları anlatmak konusunda çok usta değilimdir ancak gerek sohbeti gerek özel anlarıyla çok güzel bir kadın Aslı. Onu bilmem ama ben onunla her anlamda birlikte olmaktan çok zevk aldım.

Sonrasıyla; ben Aslı nın yanına gittiğimde fazlasıyla yorgundum. Aslı da fark etti bunu sanırım :) Ama onun yanında çok az bir süreyi uyuyarak geçirmeme rağmen yanından ayrılırken dinlenmiş ve rahatlamış bir şekilde ayrıldım.:deli:

Aslı güzel bir bayan olmasının yanı sıra çok güzel bir insan. Bir daha ki görüşme için özel bir söz aldım bakalım, ben unutmadım :)(dance) En kısa zamanda tekrar görüşüp sözlerin yerine getirilmesini bekliyeceğim:yemek:

Redbull gibi bişi demek ki Aslı Meriç , kanatlandırıyor :) Paylaşım için de teşekkür ederim..

supradyn35 Çevrimdışı
3 Ocak 2010
617
23
Cinsiyetiniz nedir?
Tebriklerr nevuye .:)

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,562
10,735
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Kısa, öz ve anafikri başarıyla anlatan bir paylaşım olmuş. Aslı Meriç iyi bir arkadaştır, değerini bilirseniz tabii :) Paylaşım için teşekkürler newuye ...

Aslı Meriç Çevrimdışı
30 May 2011
967
835
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan

canimmm simdi gordum :) cok guzel bir geceydi benim icin.
yorgunlugunu aldiysam ne mutlu bana verdigim soz aklimda :)
en kisa zamanda gerceklestirmek uzre bekliyorum.
cok guzel bir insansin, tesekkurler, sevgiler..

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar