Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Asli Meric ve doyumsuz anlar

average Çevrimdışı
10 Kas 2011
146
1
Cinsiyetiniz nedir?
Istanbula yeniden yolum dusmus ve uzun zamandir takip ettigim (muhabbetine doyum olmaz :)) asli hanimla 3 gun oncesinden randevulastik.Bulusma gunu geldiginde hic vaktim olmadigi icin elimde koca valizle istiklal caddesinde aslinin evini aradim durdum . Tek sorun evinin son katta olmasiydi☺

Kapida karsilayisi o guzel muhabbeti herseye degerdi.Ozel anlari bilen bilir en az kendisi kadar arzulu biriyle sevismek gibisi yoktur.Ayrica belirteyim forumun popo guzeli diyebilirz kizmazsa ☺ Herzaman yaninda keyifli dakikalar gecirebilecegim seks arkadasindan ote bir dost.Yasattigin ozel anlara tesekkurler

AKanatlıyar Çevrimdışı
2 Ağu 2014
109
0
Cinsiyetiniz nedir?
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
güzel deneyim olmuş
yaşayana yaşatana teşekkürler
popo güzeli yorumunuzu çok beğendim hemfikirim
ama öte yandan hani erkekler arasında bi söz vardır poposu güzel olanın yüzü çirkin olur diye
ben Aslının yüzünü de çok beğeniyorum ve hatta özellikle gözlerini :)

average Çevrimdışı
10 Kas 2011
146
1
Cinsiyetiniz nedir?
Gozler fena ☺ Ama yarim kalan birseyler var ilerleyen zamanlarda tamamlayacagiz birlikte o biliyor ☺ Ve en onemlisi sizden daha istekli ve zevkin doruklarina beraber ciktiginizi her halinden anliyorsunuz ..

Aslı Meriç Çevrimdışı
30 May 2011
968
837
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Istanbula yeniden yolum dusmus ve uzun zamandir takip ettigim (muhabbetine doyum olmaz :)) asli hanimla 3 gun oncesinden randevulastik.Bulusma gunu geldiginde hic vaktim olmadigi icin elimde koca valizle istiklal caddesinde aslinin evini aradim durdum . Tek sorun evinin son katta olmasiydi☺

Kapida karsilayisi o guzel muhabbeti herseye degerdi.Ozel anlari bilen bilir en az kendisi kadar arzulu biriyle sevismek gibisi yoktur.Ayrica belirteyim forumun popo guzeli diyebilirz kizmazsa ☺ Herzaman yaninda keyifli dakikalar gecirebilecegim seks arkadasindan ote bir dost.Yasattigin ozel anlara tesekkurler

Şu anda utanıyorum:S paylaşımı şu an itibari ile gördüm. bir birinden güzel sözlerin için teşekkür ederim :) Görüyorum ki duygularımız karşılıklı olmuş :) popo güzeli diyebilirsin :))

Aslı Meriç Çevrimdışı
30 May 2011
968
837
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
güzel deneyim olmuş
yaşayana yaşatana teşekkürler
popo güzeli yorumunuzu çok beğendim hemfikirim
ama öte yandan hani erkekler arasında bi söz vardır poposu güzel olanın yüzü çirkin olur diye
ben Aslının yüzünü de çok beğeniyorum ve hatta özellikle gözlerini :)

teşekkür ederim :) yakın zamanda popolu fotoğraflar geliyor :)

Aslı Meriç Çevrimdışı
30 May 2011
968
837
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Gozler fena ☺ Ama yarim kalan birseyler var ilerleyen zamanlarda tamamlayacagiz birlikte o biliyor ☺ Ve en onemlisi sizden daha istekli ve zevkin doruklarina beraber ciktiginizi her halinden anliyorsunuz ..

o yarım kalanlar her aklıma düştüğünde acayip oluyorum ;) ilk fırsatta tamamlamak lazım :)

supradyn35 Çevrimdışı
3 Ocak 2010
617
23
Cinsiyetiniz nedir?
Özet gibi paylaşımınız için teşekkürlerr :)

average Çevrimdışı
10 Kas 2011
146
1
Cinsiyetiniz nedir?
Kalbi olan yaninda valizi olan hazilikli olsun Asli'ya kavusabilmek icin birkac kat tempolu yuruyus gerekiyor.. :)Ama sonunda degdigini goreceksiniz :))

Dragonas Çevrimdışı

Dragonas

0
Emekli Zampara
7 Kas 2010
10,687
15

Popo güzeli :) Teşekkürler @coll , teşekkürler @Aslı Meriç Keyif alındıysa karşılıklı , 3.kat 5.kat 25.kat , sorun yok diyebiliriz o halde ..

vaveylavavey Çevrimdışı
20 Nis 2015
14
0
Cinsiyetiniz nedir?
Her seferinde Asli hnm'ı ziyaret edeceğim diyorum ama hep bir şekilde erteleniyor bu niyetim. Bir mucize olsa da kendimi onun kollarında bulsam bir anda ne güzel olurdu......

Aslı Meriç Çevrimdışı
30 May 2011
968
837
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Her seferinde Asli hnm'ı ziyaret edeceğim diyorum ama hep bir şekilde erteleniyor bu niyetim. Bir mucize olsa da kendimi onun kollarında bulsam bir anda ne güzel olurdu......

Ne zaman dilerseniz sizi ağırlamaktan zevk duyarım .. bazen mucizelerimizi kendimiz yaratırız :)

vaveylavavey Çevrimdışı
20 Nis 2015
14
0
Cinsiyetiniz nedir?
Teşekkür ederim Aslı hnm, ilk fırsatta büyüleyici güzelliğinizin dalgalarında boğulcağımdan emin olabilirsiniz.............

ANT45 Çevrimdışı

ANT45

0
29 Kas 2012
575
604
Cool güzel paylaşım emeğine sağlık,Aslı için 5 kat çıkılır,onun o masum bakışları yeter.

gazoz Çevrimdışı

gazoz

0
12 Kas 2012
228
89
Cinsiyetiniz nedir?
Kapısından çıkıp gideli çok uzun zaman oldu (yıllar)

fakat onu halen müthiş zekası ve espirütüelliğiyle hatırlarım..

Kafamda bu izleri bırakabilmiş... kapıdan çıktıktan sonra kafa resetliyememiş demek ki...

Buradan Aslı hanıma selam olsun. :) Gazozzz...

Aslı Meriç Çevrimdışı
30 May 2011
968
837
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Kapısından çıkıp gideli çok uzun zaman oldu (yıllar)

fakat onu halen müthiş zekası ve espirütüelliğiyle hatırlarım..

Kafamda bu izleri bırakabilmiş... kapıdan çıktıktan sonra kafa resetliyememiş demek ki...

Buradan Aslı hanıma selam olsun. :) Gazozzz...

bunca zaman sonra hala hatırlayıp dillendirmen benim için çok güzel bir duygu :) baloncuklarından kocaman öperim..

Aslı Meriç Çevrimdışı
30 May 2011
968
837
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
o terlikleri her kes hatırlamaz dede :) nostalji için teşekkürler ;)

average Çevrimdışı
10 Kas 2011
146
1
Cinsiyetiniz nedir?
Konumu kim hortlattı :D Özledik valla..O buluşma geldi şimdi aklıma elimde koca valizle son kat :D Kan ter içinde kalmıştım :D

Aslı Meriç Çevrimdışı
30 May 2011
968
837
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Biraz eski bir paylaşım ama zaman ayırıp okuduğunuz için teşekkür ederiz :)

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar