Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Aslı meriç ve beyoğlu güzellikleri

• Konbuyu başlatan diver
  • Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 2:28
diver Çevrimdışı

diver

0
17 May 2019
28
75
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Sevgili forumdaşlarım...
Yelken-dalış-yüzme -su kayağı ile renklenmiş güzel bir mavi yolculuktan sonra istanbula ve foruma dönmüş bulunuyorum.. Ege melteminden hemen sonra kadıköy Meltemine kavuşmak istedim ancak başaramadım..Ben de işlerimi halledip forumdaki yazışmalara göz atmaya başladım.. taze paylaşılmış Aslı Meriç referansını okurken kendimin de Aslıcığım hakkında yazmakta geciktiğimi idrak ettim..Daha önceki paylaşımlarımı okuma nezaketini gösterenler yazmaya henüz yeni başlamış olduğumu, dolayısıyla çoğu pembiş yorumumun gecikmeli olduğunu bilirler....

Sevgili dostlar beyoğuna çıkmak (bu tabiri kullananların tevellütünü az çok tahmin edersiniz) yarım asıra yakındır çeşitli vesilelerle severek yaptığım bir uğraştır...eski zamanlarda madam anahitin akordeonuyla şenlendirdiği entellektüel cavit daha sonraları refik (maalesef yeni kapandı) devamında yakup şimdilerde asmalı cavitle süregelen muhabbetlerime son dönemde bir yenisi eklendi.. bu aktiviteden hemen evvel Aslı yla buluşma

Aslının evi istiklal caddesine 100 metre mesafede bazı kardeşlerin iyi bildiği geometrik noktada güzel bir çatı katı..ulaşım kamu vasıtalarıyla son derece kolay arabayla gelenler için otoparklar da mevcut.. Ev kendisi gibi tertemiz ve şipşirin.. Aslıya gitmemde benim açımdan tek ve sadece tek kusur olan merdiven olayı dışında herşey mükemmel...sıcacık gülümsemesiyle kapıda Aslı tarafından karşılanınca bu handikap da akıldan çıkıveriyor..

Güzel ikramlar eşliğinde çok keyifli bir sohbetten sonra yatağa geçilince o hanım hanımcık Aslının yerine bir dişi kaplan geçiyor...Son derece hijyen meraklısı olan Aslı, partnerinin de aynı şekilde olması halınde harikalar yaratır...öpüşmesi ve orali son derece azdırıcıdır.. Uzun uzun bir önsevişmenin ardından çeşitli pozisyonlarla dolu bir seks yaşatır...Kendisi de keyif alır . ıslaklığı bunun göstergesidir daima..Özellikle çok sevdiği bir pozisyon var...hafif yan dönmüş durumdayken içine girilmesi onu daha azdırıyor zaten ondan sonrakı doggy pozisyonu da finale götürüyor..

Kıymetli forumdaşlar maalesef Aslıyı salgından önce heryerin kapanmasından önceki hafta sonu ziyaret etmiş hatta bir sonraki hafta oynanacak gs-bjk (kendisi bir dişi kartaldır) maçını bir kız arkadaşıyla üçlü seyretmek üzere konuşmuş ama gerçekleştirememiştik...Benim beyoğlu seferlerim de bu dönemde olmayınca araya uzun bir süre girmiş oldu..

Aslı forumda çok faal değil bu yazımı okuyup okumayacağını da bilemiyorum ama siz dostlarımın onun hakkında bilgi sahibi olmasını istedim....Aslıyı ziyaret ederseniz mutsuz ayrılmazsınız... İsterseniz ondan çıkıp buluştuğum ve " neden daha içmeden bu kadar keyiflisin" diyen arkadaşlarıma sorabilirsiniz..:):):)

m2016 Çevrimdışı

m2016

Uslanmaz Can
13 Eyl 2019
1,006
1,150
47
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
tebrikler üstad evet forumda pek aktif değil kendileri

28 Eyl 2020
80
49
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Mükemmel bir yazı olmuş, elinize sağlık. Aslı hanım ile tanışmak dileğiyle..

Moria Çevrimdışı

Moria

Herkes ederi kadar...
2 May 2011
67
299
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sevgili @diver çok daha evveldende Beyoğlu’na Pera dendiğinide çok iyi bilirsin muhakkak ...

Geçmişte olsa bence bu yazdığın referans ile @Aslı Meriç Hanım’ı bence onore ettin 👏🏻👏🏻

Paylaşım ve de Beyoğlu gurme mekan doneleri için teşekkürler, ayrıca severmisin bilmem ama İstiklal cad. üzeri Eleos’u sana öneririm 👌🏻

diver Çevrimdışı

diver

0
17 May 2019
28
75
Sevgili @diver çok daha evveldende Beyoğlu’na Pera dendiğinide çok iyi bilirsin muhakkak ...

Geçmişte olsa bence bu yazdığın referans ile @Aslı Meriç Hanım’ı bence onore ettin 👏🏻👏🏻

Paylaşım ve de Beyoğlu gurme mekan doneleri için teşekkürler, ayrıca severmisin bilmem ama İstiklal cad. üzeri Eleos’u sana öneririm 👌🏻

Sevgili Moria pera dendiğini tabii ki bilirim.. öteki taraf anlamına geliyor..
biliyorsunuz uzun zaman hiç yorum yazmamıştım.. sadece 15 gündür karınca kararınca birşeyler deniyorum.. bazı pembişlerimin yorumları güncel ama bazılarını önceki deneyimlerimden yazıyorum.. sevgili Aslı da böyle oldu.. beyoğluna gitmeye başlayınca hemen zıyaret edeceğim bır kapım var... enteresan olan sizin önerdiğiniz yeri Aslının da önermiş olması.:)

Moria Çevrimdışı

Moria

Herkes ederi kadar...
2 May 2011
67
299
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sevgili Moria pera dendiğini tabii ki bilirim.. öteki taraf anlamına geliyor..
biliyorsunuz uzun zaman hiç yorum yazmamıştım.. sadece 15 gündür karınca kararınca birşeyler deniyorum.. bazı pembişlerimin yorumları güncel ama bazılarını önceki deneyimlerimden yazıyorum.. sevgili Aslı da böyle oldu.. beyoğluna gitmeye başlayınca hemen zıyaret edeceğim bır kapım var... enteresan olan sizin önerdiğiniz yeri Aslının da önermiş olması.:)
senelerdir giderim üstadım Eleos’a diğer şubesi Yeşilköy’dedir keyif alacağınızdan hiç şüpheniz olmasın 👌🏻

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,562
10,735
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel ve detaylı paylaşım için teşekkürler. Bu arada @Aslı Meriç fanatik bir gs lidir bildiğim kadarıyla ;)

charon Çevrimdışı

charon

0
23 Tem 2012
514
575
Güzel paylaşım için teşekkürler. Pembişlerin sevdiği şeylere dair ipuçları vermek yeni tanışacak forumdaşların işine yarayacaktır mutlaka. Keyfiniz daim olsun.

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar