Çevrimdışı lovem 0 3 Kas 2009 41 15 Cinsiyetiniz nedir? 19 Ağu 2017 #1 öncelikle bu paylaşımın 1 hafta geçikmiş bir paylaşım olduğunu belirtmek isterim. Zamanım olmadığı için yeni yazabiliyorum. Aslı hanım ile görüşme anlatılmaz yaşanır diyorum ve herkesi yaşamaya davet ediyorum bir daha görüşmek dileğiyle.
öncelikle bu paylaşımın 1 hafta geçikmiş bir paylaşım olduğunu belirtmek isterim. Zamanım olmadığı için yeni yazabiliyorum. Aslı hanım ile görüşme anlatılmaz yaşanır diyorum ve herkesi yaşamaya davet ediyorum bir daha görüşmek dileğiyle.
Çevrimdışı nikolove 0 13 Ağu 2017 14 0 Cinsiyetiniz nedir? 19 Ağu 2017 #2 Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın. fragmandan hallice bir paylaşım olmuş ama vakit ayırıp yazmışsın teşekkürler, tabi ki @Aslı Meriç hanımada teşekkürler
fragmandan hallice bir paylaşım olmuş ama vakit ayırıp yazmışsın teşekkürler, tabi ki @Aslı Meriç hanımada teşekkürler
Çevrimdışı Aslı Meriç 0 30 May 2011 968 836 Cinsiyetiniz nedir? Bayan 29 Ağu 2017 #3 lovem' Alıntı: öncelikle bu paylaşımın 1 hafta geçikmiş bir paylaşım olduğunu belirtmek isterim. Zamanım olmadığı için yeni yazabiliyorum. Aslı hanım ile görüşme anlatılmaz yaşanır diyorum ve herkesi yaşamaya davet ediyorum bir daha görüşmek dileğiyle. Genişletmek için tıkla ... yaşanılmış güzel anları kısmen de olsa kaleme aldırabilmişsem ne mutlu bana en kısa zaman da tekrarının olması dileğiyle )
lovem' Alıntı: öncelikle bu paylaşımın 1 hafta geçikmiş bir paylaşım olduğunu belirtmek isterim. Zamanım olmadığı için yeni yazabiliyorum. Aslı hanım ile görüşme anlatılmaz yaşanır diyorum ve herkesi yaşamaya davet ediyorum bir daha görüşmek dileğiyle. Genişletmek için tıkla ... yaşanılmış güzel anları kısmen de olsa kaleme aldırabilmişsem ne mutlu bana en kısa zaman da tekrarının olması dileğiyle )
Çevrimdışı Aslı Meriç 0 30 May 2011 968 836 Cinsiyetiniz nedir? Bayan 29 Ağu 2017 #4 nikolove' Alıntı: fragmandan hallice bir paylaşım olmuş ama vakit ayırıp yazmışsın teşekkürler, tabi ki @Aslı Meriç hanımada teşekkürler Genişletmek için tıkla ... zaman ayırıp okuduğunuz için biz de teşekkür ederiz..
nikolove' Alıntı: fragmandan hallice bir paylaşım olmuş ama vakit ayırıp yazmışsın teşekkürler, tabi ki @Aslı Meriç hanımada teşekkürler Genişletmek için tıkla ... zaman ayırıp okuduğunuz için biz de teşekkür ederiz..
Çevrimdışı lovem 0 3 Kas 2009 41 15 Cinsiyetiniz nedir? 31 Ağu 2017 #5 Aslı Meriç' Alıntı: yaşanılmış güzel anları kısmen de olsa kaleme aldırabilmişsem ne mutlu bana en kısa zaman da tekrarının olması dileğiyle ) Genişletmek için tıkla ... bir dahakine daha dinç gelmeyi planlıyorum o gün biraz yorgundum
Aslı Meriç' Alıntı: yaşanılmış güzel anları kısmen de olsa kaleme aldırabilmişsem ne mutlu bana en kısa zaman da tekrarının olması dileğiyle ) Genişletmek için tıkla ... bir dahakine daha dinç gelmeyi planlıyorum o gün biraz yorgundum
Çevrimdışı Aslı Meriç 0 30 May 2011 968 836 Cinsiyetiniz nedir? Bayan 3 Eki 2017 #6 hmmmm daha dinç gelmek kulağa çok hoş geliyor heyecanla bekliyorum