- 10 Kas 2011
- 146
- 1
- Cinsiyetiniz nedir?
Yine gunlerden Asli ve yine mutlu bir pazar gunu ☺
Hafta ici haberlesmis ve pazar icin sozlesmistik.Saat 11 de aradim ve herzaman gittigimiz yerde guzel bir kahvalti..Tabi bol muhabbet sohbet ..Asliyla vaktin nasil gectigini anlamiyorsunuz.
Sonra beraber evine gectik.Elleriyle guzel bir kahve yapti ve yine koyu bir sohbet esliginde kahvelerimizi yudumladik sigaralarimizi ictik.Tam bir beyoglu hanimefendisi.Misafirperverligi canayakinligi ornek olmali.
Neyse efendim duslarimizi aldik. Sonra icerden ic giciklayici kiyafetleriyle bir hatun geldi.Ondan sonrasini hatirlamiyorum
Pardon Aslinin bir ara beni beklemeden ucup gittigini hayal meyal hatirliyorum.Varin gerisini siz dusunun.Ucmak istiyorsaniz o sizi ucurur.Cok keyifli ve cok zevk verici,o guzel anlardan sonra onu orda birakip gitmek zor gelse de ayrilik vakti herzamanki gibi gelmisti.Giderken dudaklarina bir buse kondurmak ayri kaldiginiz zamanlarda size yetmeyebilir .Asli ihmal edilmemeli mutlaka *** *** gorusulmeli.
Yasattigin guzelliklere tesekkurler..
Hafta ici haberlesmis ve pazar icin sozlesmistik.Saat 11 de aradim ve herzaman gittigimiz yerde guzel bir kahvalti..Tabi bol muhabbet sohbet ..Asliyla vaktin nasil gectigini anlamiyorsunuz.
Sonra beraber evine gectik.Elleriyle guzel bir kahve yapti ve yine koyu bir sohbet esliginde kahvelerimizi yudumladik sigaralarimizi ictik.Tam bir beyoglu hanimefendisi.Misafirperverligi canayakinligi ornek olmali.
Neyse efendim duslarimizi aldik. Sonra icerden ic giciklayici kiyafetleriyle bir hatun geldi.Ondan sonrasini hatirlamiyorum
Yasattigin guzelliklere tesekkurler..