Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Aslı ile yeniden

sevkitopuz Çevrimdışı

sevkitopuz

0
Normal Üye
12 Şub 2010
30
47
Merhaba,

Aslı ile bir sure sonra tekrar bulustuk. Gorusme esnasinda mitoz bolundum ve gorenler sevki 2 insan gucundeydi diyebilir. Ama aslen bunu saglayan aslı idi. Forum ici ve forum disi insanlarla gorustum, ozellikle forum icinde kimse gercekten beni sure baskisina hic sokmadi, oyle davranmadı, ama yine de ben sucluluk hissettim, cok vakit harcadım diye. Bu benim problemim, ama aslı bunun da otesine gecti ve kendimi cok kaliyorum diye suclu hissetmeme konusunda cok rahatlattı. Benim durumum su, yanina oturdugum insani arzulamam biraz vakit aliyor, kendimi hazirlamam ve beynen istemem biraz suruyor. Aslı bu konuda acik ara en iyi kisi, sabirli, beklerken oynasma ve azdırma aksiyonları super. Sabrına cabasina ilgisine coook tesekkurler. Iyiki var. sevkiler onu cok seviyor ve onu biliyor :)

Bradypus_ Çevrimdışı
2 Haz 2019
93
205
Cinsiyetiniz nedir?
tespitlerinize katiliyorum. asli hanimin hem sohbeti hem entellektuel birikimi hem de cekiciligi anlatilmaz yasanir. kendisini tanidigim icin cok mutluyum. iyi ki varsiniz asli hanim..

wmamba Çevrimdışı

wmamba

0
15 Ocak 2010
163
112
Cinsiyetiniz nedir?
Güzel paylasım için teşekkurler. Aslı Hanim i forumdan çok uzun zamandır biliyorum, hakkinda çok guzel yorumlar da duydum, okudum ama nesense evren bizi bir araya bir türlu getirmedi, tanışamadik. Bir gün umarim bu güzel bayan ile sohbet etme imkani bulurum :)

Maniac Çevrimdışı

Maniac

0
1 Ağu 2009
2,358
508
Seviştiniz mi pek anlamadım yazılanlardan?
Amma @Aslı yı yakinen tanıdığımdan bir tutulma olduğunu kavradım.
Aslı bu adamı parçik pinçik eder fiziksel ve zihinsel olarak.
Tek parça kalabilinecek sevişmeler lazım :D

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,561
10,734
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Sağlam sevişilmiş bence, tersi mümkün değil Aslı ile :)

Aslı Meriç Çevrimdışı
30 May 2011
969
839
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Merhaba,

Aslı ile bir sure sonra tekrar bulustuk. Gorusme esnasinda mitoz bolundum ve gorenler sevki 2 insan gucundeydi diyebilir. Ama aslen bunu saglayan aslı idi. Forum ici ve forum disi insanlarla gorustum, ozellikle forum icinde kimse gercekten beni sure baskisina hic sokmadi, oyle davranmadı, ama yine de ben sucluluk hissettim, cok vakit harcadım diye. Bu benim problemim, ama aslı bunun da otesine gecti ve kendimi cok kaliyorum diye suclu hissetmeme konusunda cok rahatlattı. Benim durumum su, yanina oturdugum insani arzulamam biraz vakit aliyor, kendimi hazirlamam ve beynen istemem biraz suruyor. Aslı bu konuda acik ara en iyi kisi, sabirli, beklerken oynasma ve azdırma aksiyonları super. Sabrına cabasina ilgisine coook tesekkurler. Iyiki var. sevkiler onu cok seviyor ve onu biliyor :)

Şevkileri severim :)
Her zaman sabır ve heyecanla bekliyor olacağım bilgine ..
Teşekkürler..

Aslı Meriç Çevrimdışı
30 May 2011
969
839
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Güzel paylasım için teşekkurler. Aslı Hanim i forumdan çok uzun zamandır biliyorum, hakkinda çok guzel yorumlar da duydum, okudum ama nesense evren bizi bir araya bir türlu getirmedi, tanışamadik. Bir gün umarim bu güzel bayan ile sohbet etme imkani bulurum :)

Evet baya uzun zaman oldu :) bakalım belki kısmet olur :) tüm suçu evrene atmamak gerekir ;)

Aslı Meriç Çevrimdışı
30 May 2011
969
839
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Seviştiniz mi pek anlamadım yazılanlardan?
Amma @Aslı yı yakinen tanıdığımdan bir tutulma olduğunu kavradım.
Aslı bu adamı parçik pinçik eder fiziksel ve zihinsel olarak.
Tek parça kalabilinecek sevişmeler lazım :D

ahahaha çatlak kiremit seni :D her kes tek parça halinde çıkıyor garantisini veriyorum :D

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar