Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Aslı ile Keyifli Bir Zaman

sirresul19 Çevrimdışı
24 Eki 2022
253
274
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
@Aslı Meriç hanım ile tanışmam aslında oldukça sıradan bir planlamayla başladı ama yaşadığım deneyim hiç de sıradan değildi. Hızlı ve akıcı bir iletişim kurulduktan sonra ardından görüşme saati belirlendi.

Konum olarak oldukça merkezi bir bölgede oturuyor. Ulaşım için metro çok ideal bir tercih olur.
İkramları ve tatlı sohbeti sayesinde konu konuyu açtı derken zamanın nasıl geçtiğini anlamadım.
Bazı detaylara önem veren biri olarak öpüşme tarzı, ten uyumu, karşılık verme biçimi hepsi yerli yerindeydi.
Hem anı yaşayan hem de karşısındakine o anı yaşatan biri.
Her şey akışına bırakıldığında kendiliğinden güzelleşiyor.
Kısa sürede o sıcaklık, sınırı ortadan kaldırıyor ve insan kendini yanında inanılmaz mutlu hissediyor.
Zaman zaman referanslarda söylenen “gerçekten istekli biri” tanımı birebir karşılığını buluyor.

Yanından ayrılırken sıcak bir sohbet, huzurlu bir ruh hali ve tatlı bir yorgunluk kalıyor insanda. Kısacası iyi ki tanımışım dediğim biri. Fırsat buldukça tekrar görmek isteyeceğim bir hanımefendi.

Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,708
11,515
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylaşım için yaşayana yaşatana teşekkürler

Aslı Meriç Çevrimdışı
30 May 2011
968
836
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
@Aslı Meriç hanım ile tanışmam aslında oldukça sıradan bir planlamayla başladı ama yaşadığım deneyim hiç de sıradan değildi. Hızlı ve akıcı bir iletişim kurulduktan sonra ardından görüşme saati belirlendi.

Konum olarak oldukça merkezi bir bölgede oturuyor. Ulaşım için metro çok ideal bir tercih olur.
İkramları ve tatlı sohbeti sayesinde konu konuyu açtı derken zamanın nasıl geçtiğini anlamadım.
Bazı detaylara önem veren biri olarak öpüşme tarzı, ten uyumu, karşılık verme biçimi hepsi yerli yerindeydi.
Hem anı yaşayan hem de karşısındakine o anı yaşatan biri.
Her şey akışına bırakıldığında kendiliğinden güzelleşiyor.
Kısa sürede o sıcaklık, sınırı ortadan kaldırıyor ve insan kendini yanında inanılmaz mutlu hissediyor.
Zaman zaman referanslarda söylenen “gerçekten istekli biri” tanımı birebir karşılığını buluyor.

Yanından ayrılırken sıcak bir sohbet, huzurlu bir ruh hali ve tatlı bir yorgunluk kalıyor insanda. Kısacası iyi ki tanımışım dediğim biri. Fırsat buldukça tekrar görmek isteyeceğim bir hanımefendi.
Canimmm karşılıklı hisler içerisindeyim
Tekrar hos geldin diyorum ve her zaman bekliyorum 💖💖💖

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar