Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Aslı ile ilk (ama son olmayacak)

infernal Çevrimdışı
19 May 2017
57
97
Cinsiyetiniz nedir?
02.05.19 tarihli görüşmem:
2 gün öncesinden randevulaştık zaten sesinden anlaşıllıyordu nasıl biri olduğu benim aradığım da tam böyle biriydi aslında
hoş sohbet + enerjik, zaten daha çok iyi vakit geçirmek, sohbet amacıyla gittim çünkü iş, sosyal hayat bazı problemler üst üste gelmişti kafamı dağıtmam gerekiyordu, yorumlara bakılınca da Aslıdan şaşmamak gerek diye düşündüm. (tam isabet)

Ben aslında çok buralarda takılan görüşmeler yapan biri değilim zaten toplamda da 2. görüşmem (ilki seneler önce izmir de idi) ve
çok titiz ve temiz biri olduğum için temizlik çok önemli benim için Aslı da fazlasıyla mevcut evi gayet temiz ve şirin kendi daha temiz :D
sohbeti ise çok iyi ve sizi konuşmasıyla rahatlatıyor (ne olacak bu Diagne) ikramları olsun temizliği olsun kendi olsun dört dörtlük.

Diğer kısıma gelirsek fazlasıyla tatmin edici, yıllar önce tanıştığım kız arkadaşımla beraberdim sanki, 2 saat olarak konuşmuştuk ama ben evden çıkarken 3 buçuk saat felan olmuştu ve bunu sölediğimde sürekli hiç kafana takma, problem değil dedi, sanırsam birazda karşılıkı heralde bu, uyum meselesi

Demem o ki sadece bir görüşme değil TERAPİ arıyorsanız çok düşünmeyin :D

son olarak Derya yı anlattı biraz o da kendi gibi biri büyük olasılıkla, valla onlada tanışmak isterim ne yalan söyliiyymm :D

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,722
11,018
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
İlk etap tamanlanmış; bir sonrakinde Derya ile grup olacak anlaşılan :) Güzel paylaşım için her iki tarafa da teşekkürler...

Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

Lanet olsun atom fiziğine, bundan sonra itlik
9 Şub 2019
1,695
2,531
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Güzel paylaşımınız için size ve bu anları yaşatan Aslı Meriç hanıma çok teşekkür ederiz. Daha nice mutlu paylaşımlarınız olması dileğimle...

Aslı Meriç Çevrimdışı
30 May 2011
969
839
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
02.05.19 tarihli görüşmem:
2 gün öncesinden randevulaştık zaten sesinden anlaşıllıyordu nasıl biri olduğu benim aradığım da tam böyle biriydi aslında
hoş sohbet + enerjik, zaten daha çok iyi vakit geçirmek, sohbet amacıyla gittim çünkü iş, sosyal hayat bazı problemler üst üste gelmişti kafamı dağıtmam gerekiyordu, yorumlara bakılınca da Aslıdan şaşmamak gerek diye düşündüm. (tam isabet)

Ben aslında çok buralarda takılan görüşmeler yapan biri değilim zaten toplamda da 2. görüşmem (ilki seneler önce izmir de idi) ve
çok titiz ve temiz biri olduğum için temizlik çok önemli benim için Aslı da fazlasıyla mevcut evi gayet temiz ve şirin kendi daha temiz :D
sohbeti ise çok iyi ve sizi konuşmasıyla rahatlatıyor (ne olacak bu Diagne) ikramları olsun temizliği olsun kendi olsun dört dörtlük.

Diğer kısıma gelirsek fazlasıyla tatmin edici, yıllar önce tanıştığım kız arkadaşımla beraberdim sanki, 2 saat olarak konuşmuştuk ama ben evden çıkarken 3 buçuk saat felan olmuştu ve bunu sölediğimde sürekli hiç kafana takma, problem değil dedi, sanırsam birazda karşılıkı heralde bu, uyum meselesi

Demem o ki sadece bir görüşme değil TERAPİ arıyorsanız çok düşünmeyin :D

son olarak Derya yı anlattı biraz o da kendi gibi biri büyük olasılıkla, valla onlada tanışmak isterim ne yalan söyliiyymm :D

Gördüğün üzre baya erken girdim foruma :)
Harika geçen saatler, her zaman beklerim :)
Bu arada ne şom ağızlıymışız Diagne gitti sonunda :D

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar