Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Aslı ile Harikalar Diyarına Yolculuk

İperion Çevrimdışı
6 Eki 2017
730
572
Kelimelere nasıl döküp anlatacağım açıkçası bilemiyorum. Çünkü biliyorum ki burada yazacaklarım yaşadıklarımı anlatmaya yetmeyecek.

Ama Bugün bu güzel kalpli meleği tanımanın mutluluğu içersinde birkaç bir sey yazmayı kendime borç bildim. Kalpten anlayan biri olarak sen onu anladın :)@Aslı Meriç bir avuç kalbinde aslında okadar büyük bir sevgi , merhamet ve güzellik barındırıyor ki yanında bunu anlamamak mümkün değil senin yanında  bir insanın mutsuz olması imkansız diyebilirim.

Konuştuğu her kelimede ve cümlede sizi özel hissettiren ve mutlu eden bir yanı buluyorsunuz . Özel anları hiç bir zaman paylaşmadım çok uygunda bulmuyorum ama yanında olduğum her dakika ve saniye çok ama çok değerli, özel ve unutulmazdı.

Hele o gözleri yokmu içten ve sımsıcak bakan gözleri sizi alıp harikalar diyarında hiç bitmeyecek bir yolculuğa ve mutluluğa sürüklüyor.

Ama işte o an geldimi ayrılık vakti içinizi bir burukluk ve hüzün kaplıyor ve ayrılasınız hiç gelmiyor en azından benim öyle oldu ayrılmak çok zor gelsede birdaha buluşmanın heyecanı ve güzel duyguları ile çok büyük bir mutluluk ile yanından ayrılmak zorunda kaldım.

Güzel Gözlü ve Sevgi Dolu Melek @Aslı Meriç yaşattığın tüm güzellikler için sana minnettarım neden daha önce tanımadım diye çok hayıflansam da artık seni tanıdığım için çok şanslı biri olduğumu biliyorum ve bundan çok mutluyum.

Canim Sende kabul ettiğin sürece nice daha güzel ve mutlu günler birlikte paylaşabilmek dilegimle ve tabi ki özel menünden tatmak için en kısa zamanda görüşmek üzere diyorum.

Sevgiyle (h)(happy):):*

Güzel Gözlü Tatlı Melek @Aslı Meriç

Aslı Meriç Çevrimdışı
30 May 2011
967
835
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Kelimelere nasıl döküp anlatacağım açıkçası bilemiyorum. Çünkü biliyorum ki burada yazacaklarım yaşadıklarımı anlatmaya yetmeyecek.

Ama Bugün bu güzel kalpli meleği tanımanın mutluluğu içersinde birkaç bir sey yazmayı kendime borç bildim. Kalpten anlayan biri olarak sen onu anladın @Aslı Meriç bir avuç kalbinde aslında okadar büyük bir sevgi , merhamet ve güzellik barındırıyor ki yanında bunu anlamamak mümkün değil senin yanında  bir insanın mutsuz olması imkansız diyebilirim.

Konuştuğu her kelimede ve cümlede sizi özel hissettiren ve mutlu eden bir yanı buluyorsunuz . Özel anları hiç bir zaman paylaşmadım çok uygunda bulmuyorum ama yanında olduğum her dakika ve saniye çok ama çok değerli, özel ve unutulmazdı.

Hele o gözleri yokmu içten ve sımsıcak bakan gözleri sizi alıp harikalar diyarında hiç bitmeyecek bir yolculuğa ve mutluluğa sürüklüyor.

Ama işte o an geldimi ayrılık vakti içinizi bir burukluk ve hüzün kaplıyor ve ayrılasınız hiç gelmiyor en azından benim öyle oldu ayrılmak çok zor gelsede birdaha buluşmanın heyecanı ve güzel duyguları ile çok büyük bir mutluluk ile yanından ayrılmak zorunda kaldım.

Güzel Gözlü ve Sevgi Dolu Melek @Aslı Meriç yaşattığın tüm güzellikler için sana minnettarım neden daha önce tanımadım diye çok hayıflansam da artık seni tanıdığım için çok şanslı biri olduğumu biliyorum ve bundan çok mutluyum.

Canim Sende kabul ettiğin sürece nice daha güzel ve mutlu günler birlikte paylaşabilmek  dilegimle ve tabi ki özel menünden tatmak için en kısa zamanda görüşmek üzere diyorum.

Sevgiyle

Güzel Gözlü Tatlı Melek @Aslı Meriç

Canım :)
Tekrar tekrar okudum , her ayrılığın yeni heyecanlarla ve yeniden kavuşma anı vardır.
Yaşanılan her dakikanın benim için çok özel bir yeri var.
Yine yeniden daha güzel ve özel anlar yaşamak için bekliyorum.
Teşekkür ederim güzel insan :)

Sevgiler..

İperion Çevrimdışı
6 Eki 2017
730
572
Tekrar tekrar okudum , her ayrılığın yeni heyecanlarla ve yeniden kavuşma anı vardır.

Sevgiler..

Her mutlu ayrılığın yeni bir heyecanla buluşma anı olduğunu bildiğim için o güzel ve özel an tekrar gelene kadar büyük bir heyecanla bekliyorum.

En kısa sürede daha güzel ve özel anlar yaşayabilmek dileğimle Güzel Kalp Melek Aslı Meriç

:*:*:*(angel)(angel)(angel)

İperion Çevrimdışı
6 Eki 2017
730
572

Sevgiler..

Her mutlu ayrılığın yeni bir heyecanla buluşma anı olduğunu bildiğim için o güzel ve özel an tekrar gelene kadar büyük bir heyecanla bekliyorum.

En kısa sürede daha güzel ve özel anlar yaşayabilmek dileğimle Güzel Kalp Melek Aslı Meriç

:*:*:*(angel)(angel)(angel)

Maniac Çevrimdışı

Maniac

0
1 Ağu 2009
2,359
508
Paylaşım için teşekkürler. Aslıyı anlatacak kelime bulmak zordur. Sevişmekte zorludur.

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar