Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Aslı ile harika bir saat

canty

Normal Üye
22 Mar 2023
4
33
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhabalar
Aslı hanım ile görüşmem üzerinden yaklaşık bir ay geçti. Yazmaya fırsat bulamadım.

Ulaşım çok kolay ben aracımla gittim, bölgeye yakın birçok otopark da vardı. Evine girer girmez iki şey beni büyüledi. Bir tabi ki fiziği gerçekten çok güzel ve fit fotoğraflarından çok daha etkileyici duruyor kendisi. İkinci ise çok temiz ve titiz birisi ev ferah ,kendisi bakımlı. İletişime açık soru ve taleplerinize net cevaplar veriyor. İlk dakika itibariyle üzerimde ki gerginliği hoş sohbet ve güler yüzüyle aldı götürdü. Yakınlaştığımız sıralarda istekli davranışları ,güzel fiziği ben kesinlikle çok beğendim tekrar gürüşmek dileğiyle

chewbacca Çevrimdışı
2 Eyl 2021
5,301
4,667
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhabalar
Aslı hanım ile görüşmem üzerinden yaklaşık bir ay geçti. Yazmaya fırsat bulamadım.

Ulaşım çok kolay ben aracımla gittim, bölgeye yakın birçok otopark da vardı. Evine girer girmez iki şey beni büyüledi. Bir tabi ki fiziği gerçekten çok güzel ve fit fotoğraflarından çok daha etkileyici duruyor kendisi. İkinci ise çok temiz ve titiz birisi ev ferah ,kendisi bakımlı. İletişime açık soru ve taleplerinize net cevaplar veriyor. İlk dakika itibariyle üzerimde ki gerginliği hoş sohbet ve güler yüzüyle aldı götürdü. Yakınlaştığımız sıralarda istekli davranışları ,güzel fiziği ben kesinlikle çok beğendim tekrar gürüşmek dileğiyle
Güzel paylaşım için teşekkürler

PARTNER ASLI Çevrimdışı
13 Nis 2021
100
188
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Merhabalar

Her zaman beklerim canım 🥰

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar