Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Aslı ile harika bir saat .

skyman

0
Normal Üye
17 Tem 2011
11
1
Cinsiyetiniz nedir?
Merhabalar aslında 2 haftaya yakın bır sure oldu ancak sınavlarımdan vakıt bulup yazamadım . Aslıyı aradım randevulastık ve yola cıktım taksıme vardım hıc bılmıyorum taksımı adres tarıfını aldıktan sonra yola koyuldum ogunde sansıma eylem varmıs her neyse uzatmıyım :D bınayı buldum otomatıgın sesını duydum ve bı kapı acıldı aman allahım cıtı pıtı mınyon bı hatun kapıda :D ben 186 bu arada :p hosgeldın faslından sonra baya uzun sohbet muhabbet ettık acak dayanamadım ve bı cırpıda aslıyı cektım hop yanıma . Kendısı cok hossohbet harıka bı ınsan yanında kendınızı rahat hıssedıyorsunuz , seks konusuna gelınce bence harıkaydı ancak sapka koptu burdan hatırlar benı belkı ılk kez basına gelmıs :) yanı arkadaslar gonul rahatlıgıyla gıdebılırsınız .

Aslı Meriç Çevrimdışı
30 May 2011
969
839
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Merhabalar aslında 2 haftaya yakın bır sure oldu ancak sınavlarımdan vakıt bulup yazamadım . Aslıyı aradım randevulastık ve yola cıktım taksıme vardım hıc bılmıyorum taksımı adres tarıfını aldıktan sonra yola koyuldum ogunde sansıma eylem varmıs her neyse uzatmıyım :D bınayı buldum otomatıgın sesını duydum ve bı kapı acıldı aman allahım cıtı pıtı mınyon bı hatun kapıda :D ben 186 bu arada :p hosgeldın faslından sonra baya uzun sohbet muhabbet ettık acak dayanamadım ve bı cırpıda aslıyı cektım hop yanıma . Kendısı cok hossohbet harıka bı ınsan yanında kendınızı rahat hıssedıyorsunuz , seks konusuna gelınce bence harıkaydı ancak sapka koptu burdan hatırlar benı belkı ılk kez basına gelmıs :) yanı arkadaslar gonul rahatlıgıyla gıdebılırsınız .

Sevgili Skyman övgülerin için çok teşekkür ederim :)) çok güzel bir saati benim için. şansızlıklar oldu ama neticede eğlenceli ve zevkliydi:)) sevgiler:)) mujuksss ..

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar