Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme ASLI Burda!

84deniz

Normal Üye
29 Ağu 2021
18
77
42
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Aslı Hanım ile 2 hafta önce kendi evinde güzel bir görüşme gerçekleştirdik. Sağlam bir referans olmadan görüşmüyor. Zor oldu ama Referans sağlam olunca sonunda randevu verdi.
Lokasyon benim ofise yakın olduğu için arabayı almadım. Biraz fazla yürüdüm, girer girmez bir duş aldım. Tam konumu gizlilikten dolayı paylaşamıyorum. Profilo AVM yakınında. Ona göre planlama yapın.
Sohbeti güzel, yazdığı gibi üniversite devam ediyor. Fizik olarak çok çok çok iyi. Benim marjinal taleplerim olmadığı için ben olumsuz bir tavır ile karşılaşmadım. Sevişme öncesi diş fırçalamayı düşünecek kadar zarif bir kadın. Ayrıca teşekkürler.

Öpüşme, oral sex, misyoner, doggy hatta 69 hepsini deneyimledim. Diri bir vucut, güzel bir kadın, güven bir sevişme.
Güzel bir sohbet. Sohbet ederken odanın en sonundaki tek kişilik koltukta değil sizin yanınızda oturuyor.

((Bir kaç kez karşılaştığım durum 20 dakika sevişme sonra uzaktan uzağa, koltuktan koltuğa 40 dakika sohbet.
Gel yanıma otur değil mi niye uzak otururlar anlamıyorum. İki dakika önce sevişiyorduk sonra yedi yabancı gibi :)))

Sorunsuz bir görüşme oldu kesinlikle tavsiye edilir. Telefonlara hemen sarılmayın biraz özel işleri var bekleyeceksiniz.

Qyinmien

Normal Üye
30 Ağu 2020
41
77
43
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Aslı Hanım ile 2 hafta önce kendi evinde güzel bir görüşme gerçekleştirdik. Sağlam bir referans olmadan görüşmüyor. Zor oldu ama Referans sağlam olunca sonunda randevu verdi.
Lokasyon benim ofise yakın olduğu için arabayı almadım. Biraz fazla yürüdüm, girer girmez bir duş aldım. Tam konumu gizlilikten dolayı paylaşamıyorum. Profilo AVM yakınında. Ona göre planlama yapın.
Sohbeti güzel, yazdığı gibi üniversite devam ediyor. Fizik olarak çok çok çok iyi. Benim marjinal taleplerim olmadığı için ben olumsuz bir tavır ile karşılaşmadım. Sevişme öncesi diş fırçalamayı düşünecek kadar zarif bir kadın. Ayrıca teşekkürler.

Öpüşme, oral sex, misyoner, doggy hatta 69 hepsini deneyimledim. Diri bir vucut, güzel bir kadın, güven bir sevişme.
Güzel bir sohbet. Sohbet ederken odanın en sonundaki tek kişilik koltukta değil sizin yanınızda oturuyor.

((Bir kaç kez karşılaştığım durum 20 dakika sevişme sonra uzaktan uzağa, koltuktan koltuğa 40 dakika sohbet.
Gel yanıma otur değil mi niye uzak otururlar anlamıyorum. İki dakika önce sevişiyorduk sonra yedi yabancı gibi :)))

Sorunsuz bir görüşme oldu kesinlikle tavsiye edilir. Telefonlara hemen sarılmayın biraz özel işleri var bekleyeceksiniz.
Görüşme sonrası sohbette mesafeli soğuk davranan partnerler gerçekten tüm görüşmeyi olumsuza çeviriyor. Paylaşım için teşekkürler.

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,562
10,735
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Detaylı paylaşım için teşekkürler...

RedSnapper Çevrimdışı

RedSnapper

Normal Üye
11 Ağu 2020
31
46
41
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Aslı hanımı bende takip ediyorum.
daha fazla foto pylaşımı yapsa daha iyi olacak. Paylaşım için teşekkürler.

ByHermes Çevrimdışı

ByHermes

Sallansada yıkılmaz tahtım...! - Canım forum❤️
21 Ara 2020
893
1,417
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylasım icin tesekkürler...

gogox Çevrimdışı
22 Ağu 2021
27
21
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Detaylı paylaşım için teşekkürler…Hep denk gelmek isteyipte bir türlü denk gelemedik @ASLI hanımla

Picabooboo

Normal Üye
4 Ara 2020
36
32
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Koltuk konusunda çok haklısınız , sevişme güzel geçsede odanın diğer tarafında oturursa partner bir pişmanlık ve mod düşmesi oluyor. Sevişmenize sağlık

Namaste

Normal Üye
7 Eki 2019
35
98
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sevişmenize sağlık, güzel bir görüşme olmuş. Paylaşım için teşekkürler.

m2016 Çevrimdışı

m2016

Uslanmaz Can
13 Eyl 2019
1,006
1,150
47
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Tebrikler güzel zamanların olmuş.

expert88

Normal Üye
29 Ocak 2020
43
77
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Detaylı ve akıcı paylaşım için sağ olun.

HERDİF24 Çevrimiçi

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
15,806
13,223
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekürler

bays Çevrimdışı

bays

0
24 Ara 2010
200
184
Sevişmenize sağlık, Şu referansta yaşananların 3’te 1’ini yaşayamamış olmak benim nazarımda büyük hayal kırıklığı

84deniz

Normal Üye
29 Ağu 2021
18
77
42
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sevişmenize sağlık, Şu referansta yaşananların 3’te 1’ini yaşayamamış olmak benim nazarımda büyük hayal kırıklığı
Dostum,
Abartılı referanslar olabiliyor. Ben objektif olarak yaşadığımı yazıyorum.
Tercihlerinizi yaparken acele etmeyin. Referansları mutlaka detaylı okuyun.
İyi sevişmeler!

Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,704
11,511
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşım için yaşayana yaşatana teşekkürler ...

yanlız anlamadığımm ?

Sağlam bir referans olmadan görüşmüyor. Zor oldu ama Referans sağlam olunca sonunda randevu verdi.
sağlam referans nasıl oluyor... yani referansı çekiyor mu darbeye mi maruz bırakıyor sağlamlığını nasıl test ediyor bilelim de bizde ona göre referans tercih edelim .....
keyifli forumlar olsun :)

Mamunqa

Normal Üye
17 Ağu 2020
32
53
37
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için çok teşekkürler.

KaanJr

Normal Üye
23 Eyl 2021
14
9
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
darısı bizim başımıza.. teşekkürler

ioriapo

0
Normal Üye
8 Ocak 2015
40
36
Cinsiyetiniz nedir?
DEtaylı paylaşım için teşekkürler

Kesasol Çevrimdışı
19 Eyl 2017
33
58
Cinsiyetiniz nedir?
Aslı hnm ı çok merak ediyorum. Paylaşım için teşekkürler.

Dndr Çevrimdışı

Dndr

0
Normal Üye
26 Haz 2019
31
30
Cinsiyetiniz nedir?
Detaylı paylaşımın için teşekkürler.

cihanmurat Çevrimdışı

cihanmurat

0
Normal Üye
20 Ağu 2017
33
136
Cinsiyetiniz nedir?
Merak uyandıran paylaşımınız için teşekkürler

volkankara

Normal Üye
14 Kas 2019
29
11
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Teşekkürler, Aslı Hanımı Ben de çok merak ediyorum

garipgureba

Normal Üye
13 Ağu 2019
38
69
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel paylaşım. Hislere tercüman oldunuz.

Gece Kartalları Çevrimdışı
25 Eki 2019
138
160
54
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

,Teşekkürler paylaşım arada ince bir detay var ki süpersin..

stnrcs

0
Normal Üye
19 Eki 2017
26
43
Cinsiyetiniz nedir?
Bu güzel paylaşım için teşekkürler

Sancorra Çevrimdışı

Sancorra

Normal Üye
2 Nis 2021
35
87
43
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Detaylı, bilgilendirici paylaşım için teşekkürler.

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar