Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Asel yıktı geçti.🌹

Sağlık29 Çevrimdışı
5 Ara 2020
193
274
56
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Asel hanimla görüşmemiz oldu islerden dolayi olusan zamanda anlik talebime olumlu dönüş yapti.Ulasım gayet rahat Park sorunu yok. Eve gittigimde evi oldukca temiz ferah havadardi evine bayıldım. once uzun uzun sohbet ettik kendisi oldukca agirbasli olgun birisi ayni zamanda bir okadarda eğlenceli aramizda gecen ozel anlar bende kalsın sayfasinda yazdigi herseyi fazlasıyla yerine getirdigini düşünüyorum hatta benim rahatım konforum ve memnum olmam adina gerek ikramlar vs hep bir en iyi sekilde agirlama durumu icindeydi ben buradanda birkez daha kendisine teşekkürlerlerimi iletiyorum bana yasattigi unutulmaz saatler icin. Forumdan gorusmeyi dusunen arkadaslar icinse Asel bence alelade bir görüşmedense akisina birakilan soft ve gfe agirlikli gorusme isteyenlere daha uygun diye düşünüyorum. (Meslektaş çıktı 🤣)

Asel ARJİN Çevrimdışı
6 Mar 2024
707
769
Asel hanimla görüşmemiz oldu islerden dolayi olusan zamanda anlik talebime olumlu dönüş yapti.Ulasım gayet rahat Park sorunu yok. Eve gittigimde evi oldukca temiz ferah havadardi evine bayıldım. once uzun uzun sohbet ettik kendisi oldukca agirbasli olgun birisi ayni zamanda bir okadarda eğlenceli aramizda gecen ozel anlar bende kalsın sayfasinda yazdigi herseyi fazlasıyla yerine getirdigini düşünüyorum hatta benim rahatım konforum ve memnum olmam adina gerek ikramlar vs hep bir en iyi sekilde agirlama durumu icindeydi ben buradanda birkez daha kendisine teşekkürlerlerimi iletiyorum bana yasattigi unutulmaz saatler icin. Forumdan gorusmeyi dusunen arkadaslar icinse Asel bence alelade bir görüşmedense akisina birakilan soft ve gfe agirlikli gorusme isteyenlere daha uygun diye düşünüyorum. (Meslektaş çıktı 🤣)
Öncelikle güzel referansın ıcın ben çok tesekkür ederim❤Hakkını verdıysem benden iyisi yok ozaman 😍😍😍Sende harikaydın💋💋💋💋 Kocaman Tesekkür ediyorum sana.... Sevgiler

Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,704
11,511
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylaşım için yaşayana yaşatana teşekkürler

Faar Çevrimdışı

Faar

0
15 Ağu 2018
4,224
2,995
Cinsiyetiniz nedir?
sevişmenize sağlık yaşayana ve yaşatana teşekkür ederiz

Kerim İskender Çevrimiçi
16 Eyl 2025
1,043
1,347
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşımınız için size ve sevgili @Asel ARJİN teşekkür ederiz

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar