- 6 Kas 2017
- 3
- 19
- Cinsiyetiniz nedir?
Biraz gecikmiş bir referans olarak yazıyorum özür dileyerekten çünkü görüşme esnasında aldığım keyifi, hazzı anca yazıya dökebilir hale geldim.Geçtiğimiz aylarda istanbula gitme durumum oluşunca hemen @Asel ARJİN hanıma mesaj attım planlamamızı yapmak için onun hızlı dönüşleriyle bir program planlaması yaptık ilk başta 2 ya da 3 saatlik bir program almayı planlarken Kaplan Aseli ne kadar çok özlediğimi farkettim ve 4 saatlik bir program olarak ilk süreci hallettik. Görüşme günü geldiğinde ise sabahtan günaydınlarla birlikte görüşme yerinin konumunu gönderdi,ulaşımı kolay bir yer olup basit tariflerde olay yerine ulaştım ve o an kapı açıldı. Asel hanım tüm samimiyetiyle karşılayıp hoş geldin beş gittin faslında ikram ettiği içecek eşliğiyle soluklanma anı yaşadım.Soluklanma sürecinde güzelce sohbet ettikten sonra duşa girdim ve kayış ordan sonra koptu o 4 saat nasıl geçti bilemedim, planlama yaparken ufak bir iki isteğimde olmuştu da kırmadı kabul etti, karşılıklı olarak memnuniyet dolu yorgunluğumuzu sohbet aralarında dinlenerek geçirdik, özelikle emlak konusundan ağır bastığı ama dijital dünyadan,müzik,gastronomi gibi çeşitli konularla sohbetler ederek mutlu ama yorgun bir şekilde kaplan saldırısından kurtuldum.