Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Asel hanım ile tanışma

13 Nis 2022
84
118
41
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
@Asel ARJİN hanım ile geç mi geç bir tanışma olmuş gerçekten zaman zaman tanışma fırsatını kollasamda neden bekliyorum ki dedim ve Hızlı bir iletişim ile kendisinden randevuyu kapmayı başardım gözleri adete ışık saçıyor sohbeti muhabbeti konuştukça konuşası geliyor insanın hep anlatsın istiyorsunuz konuşmak o kadar yakışıyor ki dolu dolu geçen bir zaman oldu benim için kendisini tanıma fırsatı verdiği için çok teşekkür ediyorum tekrar görüşmek dileğiyle güzel gözlü asel

Faar Çevrimdışı

Faar

0
15 Ağu 2018
4,224
2,995
Cinsiyetiniz nedir?
sevişmenize sağlık yaşayana ve yaşatana teşekkür ederiz

Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,704
11,511
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylaşım için yaşayana yaşatana teşekkürler

29 Tem 2023
346
230
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
@Asel ARJİN hanım ile geç mi geç bir tanışma olmuş gerçekten zaman zaman tanışma fırsatını kollasamda neden bekliyorum ki dedim ve Hızlı bir iletişim ile kendisinden randevuyu kapmayı başardım gözleri adete ışık saçıyor sohbeti muhabbeti konuştukça konuşası geliyor insanın hep anlatsın istiyorsunuz konuşmak o kadar yakışıyor ki dolu dolu geçen bir zaman oldu benim için kendisini tanıma fırsatı verdiği için çok teşekkür ediyorum tekrar görüşmek dileğiyle güzel gözlü asel
Bilgilendirme için teşekkürler..

Asel ARJİN Çevrimdışı
6 Mar 2024
707
769
Canımmmm Güler yüzün ıcın samımuyetın ve içtenliğin için ben çok Teşekkür ederim ne zaman istersen seve seve her zaman burdayım. Çok ama çok memnun olduğum bir güzel insan tanıdım dıe kocaman opuyorun seni ❤

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar