Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Asel Hanım ile Tanışma

neformed

Normal Üye
27 Mar 2024
10
61
30
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Herkese selamlar,

Asel Hanım ile 2 saatlik bir görüşmemiz oldu.
Konum olarak toplu taşıma kullanacaklar için marmaraydan 15 dakika yürüme mesafesinde. Kendi aracını kullanacaklar için gayet nezih bir semt ve park imkanı var.
Asel Hanım'ın evi gayet düzenli, temiz ve ikramları gayet güzeldi.
İlgisi her daim üzerinizde oluyor. Karşısındakini dinlemesini ve kendini dinletmesini biliyor. İletişimi güçlü birisi.
Gözleri çok güzel birisi ama ben fiziğine bayıldım. Göğüsleri, kalçaları mükemmel ve beli de gayet ince.
Yatak kısmında ise mükemmele yakındı. Öpüşme, oral konusunda elinden geleni yapıyor. Ayna seven dostlar için ayna mevcut. Doggy benim açımdan harikaydı.
2 seansta da son derece keyif aldım, Asel Hanım bu işin gerçekten hakkını veriyor. Oldu, bitti gibi bir şey söz konusu değil.
Seans öncesi ve sonrası gayet hoş sohbet bir şekilde devam ediyor. Konuştuklarımızdan sonra kendisine saygım arttı, güzel ve kıymetli bir insan el üstünde tutulmalı.
Görüşmeden çok memnun kaldım ve kesinlikle yeniden görüşmeyi düşünüyorum.

Saygılarımla.

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
15,802
13,220
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekkürler

Asel ARJİN Çevrimdışı
6 Mar 2024
706
769
Herkese selamlar,

Konum olarak toplu taşıma kullanacaklar için marmaraydan 15 dakika yürüme mesafesinde. Kendi aracını kullanacaklar için gayet nezih bir semt ve park imkanı var.
İlgisi her daim üzerinizde oluyor. Karşısındakini dinlemesini ve kendini dinletmesini biliyor. İletişimi güçlü birisi.
Gözleri çok güzel birisi ama ben fiziğine bayıldım. Göğüsleri, kalçaları mükemmel ve beli de gayet ince.
Yatak kısmında ise mükemmele yakındı. Öpüşme, oral konusunda elinden geleni yapıyor. Ayna seven dostlar için ayna mevcut. Doggy benim açımdan harikaydı.
2 seansta da son derece keyif aldım, Asel Hanım bu işin gerçekten hakkını veriyor. Oldu, bitti gibi bir şey söz konusu değil.
Seans öncesi ve sonrası gayet hoş sohbet bir şekilde devam ediyor. Konuştuklarımızdan sonra kendisine saygım arttı, güzel ve kıymetli bir insan el üstünde tutulmalı.

Saygılarımla.
Benim içinde çok ama çok güzel bir görüşmeydi bakalım bir dahaki gelişinde ne kadar yol kat etmişsin 🙂🙂🙂opuyırym seni canm

neformed

Normal Üye
27 Mar 2024
10
61
30
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bende senin ne kadar yol kat edeceğini merak ediyorum :) Sevgiler.

Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,708
11,515
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Herkese selamlar,

Saygılarımla.
Paylaşım için yaşayana yaşatana teşekkürler

Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,708
11,515
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar