Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Asel hanım ile hem tanışma hem olumlu görüşme

• Konbuyu başlatan cantu
  • Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:32

cantu

Normal Üye
30 Eyl 2025
1
5
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Öncelikle herkese merhaba foruma yeni katıldım. İstanbul'a gideceğim belli olunca haftasonu Asel hanım'a yazdım. Yeni üye olduğum için referans da olmayınca haklı olarak başta çekinse de ikna etmeyi başardım 😀 2 Kasım pazar günü için randevulaştık. Hem mesajda hem yüz yüze geldiğimizde kesinlikle kendisindeki güzel iletişimi direk anlıyorsunuz. Pazar ve geç saat ayarlamama rağmen beni kabul etti ve görüşme boyunca zamanın nasıl geçtiğini anlamadım bile. Bu işte çok başarılı sadece onu söyleyeyim gerisi paylaşılmaz 🙂 İyi forumlar

Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,708
11,515
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylaşım için yaşayana yaşatana teşekkürler

Asel ARJİN Çevrimiçi
6 Mar 2024
706
769
Öncelikle herkese merhaba foruma yeni katıldım. İstanbul'a gideceğim belli olunca haftasonu Asel hanım'a yazdım. Yeni üye olduğum için referans da olmayınca haklı olarak başta çekinse de ikna etmeyi başardım 😀 2 Kasım pazar günü için randevulaştık. Hem mesajda hem yüz yüze geldiğimizde kesinlikle kendisindeki güzel iletişimi direk anlıyorsunuz. Pazar ve geç saat ayarlamama rağmen beni kabul etti ve görüşme boyunca zamanın nasıl geçtiğini anlamadım bile. Bu işte çok başarılı sadece onu söyleyeyim gerisi paylaşılmaz 🙂 İyi forumlar
Valla senin gbı şeker bırını kım olsa alırdı 😍 Ref yazdgna göre sağ salım gtmıssın öpüyorum seni ne zaman gelırsen burdayım sevgiler 💖

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar