- 6 Mar 2024
- 706
- 769
Merhabalar;
İsmim Asel Arjin …..
Programlarınız da muhakkak referanslarınızı ve kim olduğunuzdan kısaca bahsederseniz siiznle iletişime geçiyor olmam daha kolay olur.
Hijyen hepimiz için sanıyorum ki hassas bir konudur, Ama yine de üstünü bu konuda çizmek istiyorum
Her saat mevcut programlarnıza eşilk edebilirim.
Fiziki Özelliklerim:
1. 57 Boy
 Yeşil Göz
Fit
Buğday Tenli
Lütfen konuma geldiğinizde aşağıdaki ricamı dikkate alınız.
Lütfen evimde yüksek sesle konusmayınız Ses konusu en hassas konu benim ıcın bu konudaki hassasiyetmi lütfen maruz görünüz 

Görüşmeniz kesin olacaksa yazınız, Belli olur olmaz şu bu gibi cümlelerle karşı tarafı mağdur etmeden empati yapmanızı önemle rica ederim.
Ödemeyi lütfen ama lütfen görüşme içinde bulunduğumuz samimiyetimiz her ne olursa olsun göz önünde bırakınız ki mevcut ücret durumu ortadan kalkmıs olsun.
Bunu yazıp yazmamak da kararsızım fakat lütfen wc deki sifonu cekınız. Bunları okurken karsı tarafın hassasiyetin kurallarından öncesi hepımızın bir yaşam alanı özel hayatı olduğunu ve en önemlisi insan olduğumuzu düşünerek lütfen baz alın.
İncall evimde genellikle bulunmuyorum. Oyüzden anlık programnzdan ziyade en azından 1.5 saat yada 2 saat oncesi yazarsanız size eslık etmekten memnuniyet duyacagımı bilmenizi isterim
Akşam 21 30 sonrası sadece 3 ve üzeri programlarda eslık ediyorum.
Süremiz bittiğinde bunu size hatrlatmak zorunda bırakmayınız. Hepımızın arka planda kosturması yada bir başka görüşme olabilir. Anlayısla karsılsyınz
❤
Sizlerden gelirken güler yüzünüzle gelmeniz sonrası zaten bende 
Referanslarımı yazan her birey benim ıcın oldukça kıymetli fakat lütfen bunları kısısel olarak yorumlayın. Bazen frekanlarımız tutmayabilir hepımız insanız..
Gorusme sonrası arkadasmısız gbı gereksiz msjlar silsilesi olusturulmamasnı rica ederim. Fikir vs bir konu tabıkı olabilir ama görüşme sonrası evlı evıne köylü köyüne önemli olan kapıdan çıkarken benım ıcın sadece memnunıyetınız ve geri bildirimleriniz.

Evimin Konumu Kartal'dır. Marmaray istasyonuna yakın mesafededir. Kartal ve Başak(Yunus) duragının tam ortasındadır. Aynı zaman da mınıbus caddesi üzerindedir. Metro ters istikamette kalmaktadır.
Selam Merhaba mesjlarınıza asla gerı dönüş uapmıyorum
Hesaba ödeme almıyorum
Lütfen fiyatlar üzerinden o kaça bu kaça gibi iletişim dilini kullanmayınız
Görüşme içerisinde girişinizden çıkışınıza kadar bulunduğumuz vakit içerisinde memnuniyetniz benim için oldukça önemli
Madde bagımlısı, Kullanan vs asla görüşmüyorum.
Görüşme içerisinde Sohbet aralarında Argo konusmalarnıza dikkat ediniz,

Laubali bir şekilde randevu talebinde bulunmayınız

Herseyden önce ıkı taraflı saygı saglayamayacaksınız meşgul etmeyin
Anal yapmıyorum
Kondomsuz görüşmede asla yapmıyorum.
Keyif veren hiç bir madde kullanmıyorum, Yanımda kullanılmasınada asla ızın vermıyorum.
Parmaklama, Isırıp morartma kesinlikle hoslanmıyorum
EV / REZİDANS GÖRÜŞMESİ YAPIYORUM.
REFERANSLARINIZ VARSA
Lütfen Görüşme talepleriniz de Referanslarınızı belirtiniz.
Kuralcı biri değilim fakat hassas oldugum konulara dikkat edilmesini istiyorum,Söz konusu bu sekılde olursa her ıkı tarafla mükemmel görüşme saglamamız mümkün
Kendisni tanıtmadan sadece Bilgi alabılırmıyım diye mesaj atan hıc kımseye geri dönüş yapmıyorum.
Okuyun lütfen Okuyun ( Bu Tanıtım yazıları boşa yazılmıyor öyle değil mi)
İncall fiyatlarım aşağıda ki gibi güncellenmiştir
1 Saat 1 Seans 6.000 TL+Cim Hedıye (Seansın ıcındedir)
2 Saat 2 Seans 8.000 TL+ Cim Hedıye (Seansın ıcındedir)
3 Saat 3 Seans :15.000 TL + (Cim+Rimming Seans ıcındediedir)
4 Saat: 18.000 TL ++++
5 Saat 20.000 TL ++++
NOT!!!! Cım hızmeti seans ıcındedir ayrı bir seans anlamına gelmıyor.
Gecelık görüşme yapıyorum.
4 Saat: 22.000 TL + Taksi
5 Saat: 25.000 TL+ Taksi
6 Saat 30.000 TL+ Taksi
Sehır dısı:
6 Saat 45.000 + Taksi ve Uçak Masrafı sıze aittir.
Outcall Sorunuz ( Anlık olarak plan yapmıyorum)
OTEL FİYATLARI İÇİN SORUNUZ
Referansnz varsa günübirlik şehir dısı program yapıyorum. (4-5 Saat)
Referans yoksa zahmet edip yazmayınız
İletişim (Contact) : +380 97 364 0872
Referanslarım
İsmim Asel Arjin …..
Programlarınız da muhakkak referanslarınızı ve kim olduğunuzdan kısaca bahsederseniz siiznle iletişime geçiyor olmam daha kolay olur.
Hijyen hepimiz için sanıyorum ki hassas bir konudur, Ama yine de üstünü bu konuda çizmek istiyorum
Her saat mevcut programlarnıza eşilk edebilirim.
Fiziki Özelliklerim:
 Yeşil Göz
Lütfen konuma geldiğinizde aşağıdaki ricamı dikkate alınız.
Hesaba ödeme almıyorum
Lütfen fiyatlar üzerinden o kaça bu kaça gibi iletişim dilini kullanmayınız
Görüşme içerisinde girişinizden çıkışınıza kadar bulunduğumuz vakit içerisinde memnuniyetniz benim için oldukça önemli
Laubali bir şekilde randevu talebinde bulunmayınız
Herseyden önce ıkı taraflı saygı saglayamayacaksınız meşgul etmeyin
EV / REZİDANS GÖRÜŞMESİ YAPIYORUM.
REFERANSLARINIZ VARSA
Kuralcı biri değilim fakat hassas oldugum konulara dikkat edilmesini istiyorum,Söz konusu bu sekılde olursa her ıkı tarafla mükemmel görüşme saglamamız mümkün
Okuyun lütfen Okuyun ( Bu Tanıtım yazıları boşa yazılmıyor öyle değil mi)
NOT!!!! Cım hızmeti seans ıcındedir ayrı bir seans anlamına gelmıyor.
Gecelık görüşme yapıyorum.
4 Saat: 22.000 TL + Taksi
5 Saat: 25.000 TL+ Taksi
6 Saat 30.000 TL+ Taksi
Sehır dısı:
6 Saat 45.000 + Taksi ve Uçak Masrafı sıze aittir.
OTEL FİYATLARI İÇİN SORUNUZ
Referans yoksa zahmet edip yazmayınız
İletişim (Contact) : +380 97 364 0872
Referanslarım
Son düzenleme: