Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Asel Arjin ile bulutların üstünde

kartal.26 Çevrimdışı
1 Ağu 2019
125
296
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Asel hanım ile geçenlerde 2 saatlik çok güzel bir görüşme gerçekleştirdik. Yeni tanışmamıza rağmen sohbet ve muhabbeti çok samimi ve akıcıydı. Kendisi çok azimli bir kadın, hayat mücadelesini de ayrıca takdir ediyorum. Yatağa geçince Asel üstüme atladı ve dudaklarıma yapıştı çok ateşli ve karşılıklı istekli şekilde uzunca bir süre öpüştük. Daha sonra muazzam sulu sulu bir oralla devam etti ve cim ile ilk seansımızı tamamladık. Tekrar sohbet muhabbet derken ikinci seans için yatak odasına geçtik. Güzel bir oralın ardından Aselin göğüs uçlarını bir yandan okşadım bir yandan da usulca emdim😃 Misyoner ve son olarak doggy pozisyonunda aynı anda boşalmanın da şevkiyle seansımızı bitirdik. Karşılıklı saygı gerçekten önemli. Öncelikle kendinize öz saygınız olursa Asel hanımdan karşılığını fazlasıyla bulursunuz. Kendisine beni ağırladığı için teşekkürü bir borç bilirim tekrar görüşmek üzere sevgili @Asel ARJİN

Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,708
11,515
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylaşım için yaşayana yaşatana teşekkürler

Asel ARJİN Çevrimiçi
6 Mar 2024
706
769
Asel hanım ile geçenlerde 2 saatlik çok güzel bir görüşme gerçekleştirdik. Yeni tanışmamıza rağmen sohbet ve muhabbeti çok samimi ve akıcıydı. Kendisi çok azimli bir kadın, hayat mücadelesini de ayrıca takdir ediyorum. Yatağa geçince Asel üstüme atladı ve dudaklarıma yapıştı çok ateşli ve karşılıklı istekli şekilde uzunca bir süre öpüştük. Daha sonra muazzam sulu sulu bir oralla devam etti ve cim ile ilk seansımızı tamamladık. Tekrar sohbet muhabbet derken ikinci seans için yatak odasına geçtik. Güzel bir oralın ardından Aselin göğüs uçlarını bir yandan okşadım bir yandan da usulca emdim😃 Misyoner ve son olarak doggy pozisyonunda aynı anda boşalmanın da şevkiyle seansımızı bitirdik. Karşılıklı saygı gerçekten önemli. Öncelikle kendinize öz saygınız olursa Asel hanımdan karşılığını fazlasıyla bulursunuz. Kendisine beni ağırladığı için teşekkürü bir borç bilirim tekrar görüşmek üzere sevgili @Asel ARJİN
Canım yoktum bir kaç zamandır buralarda cevap yazamadım sana kusura bakma lütfen bende her şey içn çok çok Teşekkür ederim sana ne zaman istersen buradayım ❤🙏

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar