Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Arzuyla keyifli 3 saat

Kara9234

Normal Üye
24 Eki 2023
3
18
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Uzun zamandır radarımda olan arzu hanımla bugün sonunda tanıştık.Kendisi merak ettiğim bir pembişti sıcak kanlı samimi hos sıcaklığı kültürlü sohbet etmeyi seven bir yapısı var. evin konumu rahat park sorunu yok güvenilir evi temiz ikramları güzel.Özel anlara gelecek olursak fiziği gerçekten güzel ve 🍑 gerçekten dar 😊 Oralı gerçekten iyi iddialı .Resimlerden daha güzel yüzü de fiziği kadar güzel fotoğraflardan daha iyi hatta Kendinizi kendi evinizdeki kadar rahat hissediyorsunuz sanki uzun yıllardır tanışıyor gibi sohbet edebilirsiniz. Kalçalarını bende gerçekten çok merak ediyordum dogy poziyonunda inanılmaz güzel kalçaları var 69 ,Cowgirl dogy her pozisyona çok uyumlu😊 keyifli anlar yaşadık sevgili tadında kesinlikle yüzde yüz tavsiye ediyorum kendisine bana yaşattığı keyifli akşam için buradan çok teşekkür ediyorum.Tekrar gidermiyim evet Tüm form ailesine ve arzu hanıma Kalbi gibi güzel sağlıklı huzurlu mutlu yıllar diliyorum

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
15,806
13,224
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
referans için teşekkürler

rezaazer Çevrimdışı
9 Eyl 2024
250
293
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Uzun zamandır radarımda olan arzu hanımla bugün sonunda tanıştık.Kendisi merak ettiğim bir pembişti sıcak kanlı samimi hos sıcaklığı kültürlü sohbet etmeyi seven bir yapısı var. evin konumu rahat park sorunu yok güvenilir evi temiz ikramları güzel.Özel anlara gelecek olursak fiziği gerçekten güzel ve 🍑 gerçekten dar 😊 Oralı gerçekten iyi iddialı .Resimlerden daha güzel yüzü de fiziği kadar güzel fotoğraflardan daha iyi hatta Kendinizi kendi evinizdeki kadar rahat hissediyorsunuz sanki uzun yıllardır tanışıyor gibi sohbet edebilirsiniz. Kalçalarını bende gerçekten çok merak ediyordum dogy poziyonunda inanılmaz güzel kalçaları var 69 ,Cowgirl dogy her pozisyona çok uyumlu😊 keyifli anlar yaşadık sevgili tadında kesinlikle yüzde yüz tavsiye ediyorum kendisine bana yaşattığı keyifli akşam için buradan çok teşekkür ediyorum.Tekrar gidermiyim evet Tüm form ailesine ve arzu hanıma Kalbi gibi güzel sağlıklı huzurlu mutlu yıllar diliyorum
Referans için teşekkürler

ARZU Çevrimdışı
17 Ocak 2021
7,479
23,170
Canım bu güzel referansın için ve zaman ayırıp değerli görüşlerini bildirdiğin için ayrıca çok teşekkür ediyorum Seni tanımak çok güzeldi İyi ki diyorum Ben de sana ve tüm Forum ailesine sağlıklı huzurlu mutlu yıllar diliyorum yine yeniden sevişmek dileğiyle seni kocaman öpüyorum💋💋

Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,701
11,509
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylaşım için yaşayana yaşatana teşekkürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar