Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Arzu ile 2 Saat

Morpheus496

Normal Üye
14 Ara 2025
3
29
24
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Zamparalara selamlar,

@ARZU içeri davet ettikten sonra sıcaklığını hemen hissettiriyor güler yüzlü, samimi ve doğal haliyle rahat bir ortam oluşturuyor. Daha ilk dakikalarda sohbeti sarıyor ve kendinizi akışa bırakıyorsunuz..

Fizik olarak dolgun ve kıvrımlı, ne yaptığını bilen ve bunu hissettiren bir yapısı var. Enerjisi yüksek ve bunu size de geçiriyor, o yüzden zaman daha keyifli akıyor.

Misafirperverliği de çok iyi ilgilenmeyi seviyor ve bunu gerçekten hissettiriyor, hatta ilk defa bu kadar ikram sunan birine denk geldim.

Kısacası Arzu, kafa olarak da uyum sağlayabileceğiniz, sıcak ve samimi biri.

İlişki sırasında küçük dokunuşları da mevcut ve bu da anı daha keyifli ve özel hale getiriyor . Kendi de bahsettiği gibi gerçekten oral ve doggy pozisyonunda iddialı ve pozisyondaki manzaranın da herkesin hoşuna gideceğini düşünüyorum :)

Faar Çevrimdışı

Faar

0
15 Ağu 2018
4,224
2,994
Cinsiyetiniz nedir?
Keyifle okunan ve son derece bilgilendirici paylasiminiz icin cok tesekkurler.

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
15,803
13,217
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşım için teşekürler

Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,708
11,512
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylaşım için yaşayana yaşatana teşekkürler

ARZU Çevrimdışı
17 Ocak 2021
7,479
23,170
Zamparalara selamlar,

@ARZU içeri davet ettikten sonra sıcaklığını hemen hissettiriyor güler yüzlü, samimi ve doğal haliyle rahat bir ortam oluşturuyor. Daha ilk dakikalarda sohbeti sarıyor ve kendinizi akışa bırakıyorsunuz..

Fizik olarak dolgun ve kıvrımlı, ne yaptığını bilen ve bunu hissettiren bir yapısı var. Enerjisi yüksek ve bunu size de geçiriyor, o yüzden zaman daha keyifli akıyor.

Misafirperverliği de çok iyi ilgilenmeyi seviyor ve bunu gerçekten hissettiriyor, hatta ilk defa bu kadar ikram sunan birine denk geldim.

Kısacası Arzu, kafa olarak da uyum sağlayabileceğiniz, sıcak ve samimi biri.

İlişki sırasında küçük dokunuşları da mevcut ve bu da anı daha keyifli ve özel hale getiriyor . Kendi de bahsettiği gibi gerçekten oral ve doggy pozisyonunda iddialı ve pozisyondaki manzaranın da herkesin hoşuna gideceğini düşünüyorum :)
Canım bu güzel referansın için çok teşekkür ederim zaman ayırıp değerli görüşlerini bizlerle paylaştığın için de çok teşekkür ederim dolgun olarak sanırım kalçamı kastettin 😝 Seni tanımak çok güzeldi Senin de enerjin çok güzel olunca Benim de enerjim yükseldi mutluluk mutlu olduğun anlar demektir Tüm forum ailesine ve sana mutlu anlar diliyorum yine yeniden sevişmek dileğiyle öpüyorum

Serdarakar

Normal Üye
1 Ağu 2022
3
3
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Liste de isim bulamıyorum iletişim kurmak için

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar